- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.501
GünaydınBu arada kargalar bile uyanmadan
Günaydın
Beyazo sen nerdesinÇok zor gerçekten
Bende bilmiom oğlan biraz sıkıntılı bu ara onla uğraşıom yerde miyim gökte miBeyazo sen nerdesin
Aaa hayır olsun canımBende bilmiom oğlan biraz sıkıntılı bu ara onla uğraşıom yerde miyim gökte mi
Hayırdır yaaa nesi varBende bilmiom oğlan biraz sıkıntılı bu ara onla uğraşıom yerde miyim gökte mi
Niye üzsün? Neden neden nedeeeen?
Güzel olacak inşallah her şey. Bizi haberdar et
Benm gibi zor geçerse evet
Allah kimseye yaşatmasın zor gebelik
Yaaaa kıyamammmmm
Doktor bu sefer tatilde değil demiiiiii
Çok şükür. Gittiği yerden geri getiririz gerekirse. Bizi bir daha bekletmesin öyledeğil baloncuğuum bekliyor beni reglin 2. Günü
Nasıl geçecek zaman diyordum ama geçti bileÇok şükür. Gittiği yerden geri getiririz gerekirse. Bizi bir daha bekletmesin öyle
Aaa hayır olsun canım
BiZ de anlamadık bir tedirginliktir sürekli endişeli bir hal hem kendını hem bizi bitirdi bugun dr a götürcez bakalım ne diıyecekHayırdır yaaa nesi var
Okula başladıysa belki ondandırBiZ de anlamadık bir tedirginliktir sürekli endişeli bir hal hem kendını hem bizi bitirdi bugun dr a götürcez bakalım ne diıyecek
Ya onu verir ya Femara herhalde. Ben de hiç kullanmadım. Direkt tüple iğneye başladım ben :/Nasıl geçecek zaman diyordum ama geçti bileİçimden bir his klomen başlatacak diyor, çünkü hiç kullanmadım
Olabilir mucize bilmiorum baya yıprattı bizi yani akşam olsun istemiorum artık stresten bende bittimOkula başladıysa belki ondandır
Tüp bebek seçeneğinde hem reglden çıkıo aynı tarih hemde 5. Gn embriyosundan nurum :) hesaplaması kolay yaniBal0ncuk balus ya bişi sorcam şimdi hamile kalınca haftası nasıl hesaplanıyor normalde son adet tarihi baz alınıyor ama tüp ye farklıdır diye düşünüyorum ona göre burç hesapliom sanki hamile kaldım da
Bilmiyorum nerdeyimNörüyonuz lenn neredesiniz,
Çok zor gerçekten
Nie efkarlı şarkılar nurum?Seviyorum seni yaaarrrr gözlerim seni araarrr...
Arabeske bağladım bugün dinlemiyorum sadece içimden geçiyor söylüyorum
Ohhh sonunda cukommmmmmdeğil baloncuğuum bekliyor beni reglin 2. Günü
AminnnnRabbim her sürecin en sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin hepimize diğer türlüsü çok zor gerçekten
Efkarlıyım basım dumannnn sitemim var ey koca dünyadaTüp bebek seçeneğinde hem reglden çıkıo aynı tarih hemde 5. Gn embriyosundan nurum :) hesaplaması kolay yani
İnşallah sağlıklı olsunda
Bilmiyorum nerdeyim
Ayy bi hallerdeyim..
kesnilikle beyazım
Nie efkarlı şarkılar nurum?
Ohhh sonunda cukommmmmm
Aminnnn
Beyazım senin oğlan bebeği kıslanıo olabilirmi
Senden daha enerjik şeyler beklerdimEfkarlıyım basım dumannnn sitemim var ey koca dünyada
Stres diyo yaaa sakin ol bakem. Sen kaç haftalık oldunOlabilir mucize bilmiorum baya yıprattı bizi yani akşam olsun istemiorum artık stresten bende bittim
Sahalara dön neşelendir ortalığıTüp bebek seçeneğinde hem reglden çıkıo aynı tarih hemde 5. Gn embriyosundan nurum :) hesaplaması kolay yani
İnşallah sağlıklı olsunda
Bilmiyorum nerdeyim
Ayy bi hallerdeyim..
kesnilikle beyazım
Nie efkarlı şarkılar nurum?
Ohhh sonunda cukommmmmm
Aminnnn
Beyazım senin oğlan bebeği kıslanıo olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?