- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.521
Ayyy erken doğum mu yoksaBurda herkes güne başlamış, oh ne güzel. Doktor randevumu erkene çektim, magnezyum almama rağmen günde iki üç kez kasılmalarım olmaya başladı, tetanos aşısının 2. dozunu en az doğumdan iki hafta önce yapıyorlar, doktor bana yaptırmadı, bebeğin durumuna bakalım ona göre yaparız dedi, iki hafta da mı durmucak nedir, dün aile hekimi de bebek çantanı bugün yarın hazırla dedi. Üstünde hemşire de artık kontrollerin haftada bire düşer deyince bende ipler koptu valla, dua edin bana kızlar, cadaloz bu kadar erken gelmesin, bari 35'i beklesin.
Pazartesi belli olur artık. Gerçi riskli gebelik ama 35'i beklerse süper olacak.Ayyy erken doğum mu yoksa
Sağlıkla gelsin zamanında gelsin
Hiç keyfim yok mucizemStres diyo yaaa sakin ol bakem. Sen kaç haftalık oldun
Sahalara dön neşelendir ortalığı
Anaaa... Nedenki?Burda herkes güne başlamış, oh ne güzel. Doktor randevumu erkene çektim, magnezyum almama rağmen günde iki üç kez kasılmalarım olmaya başladı, tetanos aşısının 2. dozunu en az doğumdan iki hafta önce yapıyorlar, doktor bana yaptırmadı, bebeğin durumuna bakalım ona göre yaparız dedi, iki hafta da mı durmucak nedir, dün aile hekimi de bebek çantanı bugün yarın hazırla dedi. Üstünde hemşire de artık kontrollerin haftada bire düşer deyince bende ipler koptu valla, dua edin bana kızlar, cadaloz bu kadar erken gelmesin, bari 35'i beklesin.
Benim yumurtalığımdaki kist büyüdükçe bebeğe baskı yapıp itiyormuş. O da erken doğum riski oluşturuyor. Şimdiye kadar hiç girmedim, doktorla konuştum, acil bir durum, kanama, su gelmesi gibi bişey yoksa, bebeğin hareketlerini de hissediyosan pazartesi gel dedi. Sabah 9'da kısa bi kasılma oldu, şimdi az önce yine oldu. Saatlerini oturtmaya çalışıyorum şuan.Anaaa... Nedenki?
Nst girdinmi?
Bende kargalar tekrar uyuyana kadar uyumak istiyorumBu arada kargalar bile uyanmadan
Günaydın
SafaaaGunaydinnn ay dokunmayın çok fenaaayiiiimmmmm
Bu tarz durumlarda nst girip sancılarına bakılması lazm kuzumBenim yumurtalığımdaki kist büyüdükçe bebeğe baskı yapıp itiyormuş. O da erken doğum riski oluşturuyor. Şimdiye kadar hiç girmedim, doktorla konuştum, acil bir durum, kanama, su gelmesi gibi bişey yoksa, bebeğin hareketlerini de hissediyosan pazartesi gel dedi. Sabah 9'da kısa bi kasılma oldu, şimdi az önce yine oldu. Saatlerini oturtmaya çalışıyorum şuan.
BendeBende kargalar tekrar uyuyana kadar uyumak istiyorum
Safaaa
Benden tunaydin herkeslere ❤❤
İyi bari az varmş kuzum..
Bilmiyorum kı baluş dün öğrtmenleryle de konuştum onlarda öle dedi tam anlatmadık da biz korkudan belirsizliği ortadan kaldırın dediler bilmiorum napcazTüp bebek seçeneğinde hem reglden çıkıo aynı tarih hemde 5. Gn embriyosundan nurum :) hesaplaması kolay yani
İnşallah sağlıklı olsunda
Bilmiyorum nerdeyim
Ayy bi hallerdeyim..
kesnilikle beyazım
Nie efkarlı şarkılar nurum?
Ohhh sonunda cukommmmmm
Aminnnn
Beyazım senin oğlan bebeği kıslanıo olabilirmi
Bir dakikaya yakın, karnımın alt kısmına adet sancısı gibi hafif bi sancı girip çıkıyor. Başka da bi belirti yok.İyi bari az varmş kuzum..
Kasılma tek başına bişi ifade etmez cnkü
Sancı varmı die bilmek lazm
17 bitiyorStres diyo yaaa sakin ol bakem. Sen kaç haftalık oldun
Sahalara dön neşelendir ortalığı
Sağlıkla zamanında gelsin inşallah erken daha şimdiki sıpalara aklım ermedi benim ki zatenBurda herkes güne başlamış, oh ne güzel. Doktor randevumu erkene çektim, magnezyum almama rağmen günde iki üç kez kasılmalarım olmaya başladı, tetanos aşısının 2. dozunu en az doğumdan iki hafta önce yapıyorlar, doktor bana yaptırmadı, bebeğin durumuna bakalım ona göre yaparız dedi, iki hafta da mı durmucak nedir, dün aile hekimi de bebek çantanı bugün yarın hazırla dedi. Üstünde hemşire de artık kontrollerin haftada bire düşer deyince bende ipler koptu valla, dua edin bana kızlar, cadaloz bu kadar erken gelmesin, bari 35'i beklesin.
Beyazm haklı öğretmen..Bilmiyorum kı baluş dün öğrtmenleryle de konuştum onlarda öle dedi tam anlatmadık da biz korkudan belirsizliği ortadan kaldırın dediler bilmiorum napcaz
Allah allahBir dakikaya yakın, karnımın alt kısmına adet sancısı gibi hafif bi sancı girip çıkıyor. Başka da bi belirti yok.
Buradan tekrar, '' Kistten bişey olmaz, sen hamile kal, o kaybolur. '' diyen doktoruma en derin negatif duygularımı yolluyorum.Sağlıkla zamanında gelsin inşallah erken daha şimdiki sıpalara aklım ermedi benim ki zaten
Öyle işte, aman herşey olacağına varır.Allah allah
Sen çantanı hszır et yinede kuzum
Zaten dr öyle bişey hissederse ciğer geliştirici vurmak zorunda kalcak
Olan bana oldu yine dün kustu her yer kusmuk bir yandan ağlama ben perişan oldum üzüntüden hiç uyku falan kalmadı çarpıntım var sorun neyse Rabbim yardım etse de çözsekBeyazm haklı öğretmen..
Artk yavaş yavaş anlatmanz lazm
Bem sana demiştim hatta..
Bu şekilde cock iki arada kalır
Allah allah
Sen çantanı hszır et yinede kuzum
Zaten dr öyle bişey hissederse ciğer geliştirici vurmak zorunda kalcak
Bende de miyom var ama yeri de önemli tabi inşallah sağ salim zamanında gelsin sen yine de önlemini alıyorsun zaten gerisi Rabbime emanet stres yapmaBuradan tekrar, '' Kistten bişey olmaz, sen hamile kal, o kaybolur. '' diyen doktoruma en derin negatif duygularımı yolluyorum.
Öyle işte, aman herşey olacağına varır.
Çözersiniz bebeğimOlan bana oldu yine dün kustu her yer kusmuk bir yandan ağlama ben perişan oldum üzüntüden hiç uyku falan kalmadı çarpıntım var sorun neyse Rabbim yardım etse de çözsek
Aynen ins unutmamAaaaNurzfr cancağzm yarn kontrol günü
@NealStreet kuzu sen evde test yapmayı düşünüomsn yksa kanmı vercen gününde
İyi miyim gerçekten bilmiorum ağlamaktan canım cıktı baluş nerde yanlış yaptım diye kendimi suçlamaya başladım son zamanlarda hiç yüxüm gülmediÇözersiniz bebeğim
Sen iyi bir annesin
Yavaş yavaş anlatın
Sevdiği oyuncaklarla felan
Örnek vererek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?