Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy erken doğum mu yoksa
Sağlıkla gelsin zamanında gelsin

Ayyy erken doğum mu yoksa
Sağlıkla gelsin zamanında gelsin
Pazartesi belli olur artık. Gerçi riskli gebelik ama 35'i beklerse süper olacak.
Eşim bir türlü kabul etmiyor bunu, deli gibi korkuyor, hayır erken doğum diye birşey yok, öyle şeyler söyleme, kimseye anlatma erken doğum deme diyor. Anlamıyorum bu tepkisini.

Stres diyo yaaa sakin ol bakem. Sen kaç haftalık oldun

Sahalara dön neşelendir ortalığı
Hiç keyfim yok mucizem
Enerjimi sömürdüler sanki.
Sürekli yatakta kalmak istiorm

Anaaa... Nedenki?
Nst girdinmi?

Anaaa... Nedenki?
Nst girdinmi?
Benim yumurtalığımdaki kist büyüdükçe bebeğe baskı yapıp itiyormuş. O da erken doğum riski oluşturuyor. Şimdiye kadar hiç girmedim, doktorla konuştum, acil bir durum, kanama, su gelmesi gibi bişey yoksa, bebeğin hareketlerini de hissediyosan pazartesi gel dedi. Sabah 9'da kısa bi kasılma oldu, şimdi az önce yine oldu. Saatlerini oturtmaya çalışıyorum şuan.

Bu tarz durumlarda nst girip sancılarına bakılması lazm kuzum
Dr tandevun ne zaman yakn zamandamı
Bende kargalar tekrar uyuyana kadar uyumak istiyorum

Safaaa

Benden tunaydin herkeslere ❤❤
Bende

Bilmiyorum kı baluş dün öğrtmenleryle de konuştum onlarda öle dedi tam anlatmadık da biz korkudan belirsizliği ortadan kaldırın dediler bilmiorum napcaz

Sağlıkla zamanında gelsin inşallah erken daha şimdiki sıpalara aklım ermedi benim ki zaten

Bilmiyorum kı baluş dün öğrtmenleryle de konuştum onlarda öle dedi tam anlatmadık da biz korkudan belirsizliği ortadan kaldırın dediler bilmiorum napcaz
Beyazm haklı öğretmen..
Artk yavaş yavaş anlatmanz lazm
Bem sana demiştim hatta..
Bu şekilde cock iki arada kalır

Bir dakikaya yakın, karnımın alt kısmına adet sancısı gibi hafif bi sancı girip çıkıyor. Başka da bi belirti yok.
Allah allah
Sen çantanı hszır et yinede kuzum
Zaten dr öyle bişey hissederse ciğer geliştirici vurmak zorunda kalcak

Sağlıkla zamanında gelsin inşallah erken daha şimdiki sıpalara aklım ermedi benim ki zaten
Buradan tekrar, '' Kistten bişey olmaz, sen hamile kal, o kaybolur. '' diyen doktoruma en derin negatif duygularımı yolluyorum.
Allah allah
Sen çantanı hszır et yinede kuzum
Zaten dr öyle bişey hissederse ciğer geliştirici vurmak zorunda kalcak
Öyle işte, aman herşey olacağına varır.

Olan bana oldu yine dün kustu her yer kusmuk bir yandan ağlama ben perişan oldum üzüntüden hiç uyku falan kalmadı çarpıntım var sorun neyse Rabbim yardım etse de çözsek

Buradan tekrar, '' Kistten bişey olmaz, sen hamile kal, o kaybolur. '' diyen doktoruma en derin negatif duygularımı yolluyorum.

Öyle işte, aman herşey olacağına varır.
Bende de miyom var ama yeri de önemli tabi inşallah sağ salim zamanında gelsin sen yine de önlemini alıyorsun zaten gerisi Rabbime emanet stres yapma

Olan bana oldu yine dün kustu her yer kusmuk bir yandan ağlama ben perişan oldum üzüntüden hiç uyku falan kalmadı çarpıntım var sorun neyse Rabbim yardım etse de çözsek
Çözersiniz bebeğim
Sen iyi bir annesin
Yavaş yavaş anlatın
Sevdiği oyuncaklarla felan
Örnek vererek

Çözersiniz bebeğim
Sen iyi bir annesin
Yavaş yavaş anlatın
Sevdiği oyuncaklarla felan
Örnek vererek
İyi miyim gerçekten bilmiorum ağlamaktan canım cıktı baluş nerde yanlış yaptım diye kendimi suçlamaya başladım son zamanlarda hiç yüxüm gülmedi çatlıycam kafayı yemek üzereyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…