Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ins unutmam
Kız neyi unutcan
İyi miyim gerçekten bilmiorum ağlamaktan canım cıktı baluş nerde yanlış yaptım diye kendimi suçlamaya başladım son zamanlarda hiç yüxüm gülmedi çatlıycam kafayı yemek üzereyım
Sen yanlş yapmadn
Bir önceki gebeliğinde yaşadğn kötü anılar seni biraz durulttu.
Buda oğlana yansıdı.. Bencillik gibi görünsede aslında değil..
Sen bir yandan onuda düşündün..
O yüzden artk güzelce anlatma vakti

Kafa bı milyon yaa kendimi bı yerlerde Umutcan diye korkuom

Anaaammm nieeeeee estrofem çarpto semi

Bende 9. Gn evde test yaptm
O günde gittim kan verdm
12. gün merkeze gideceğim ya bari tam iki gün önce aynı saatte gideyim diye düşündüm. Artış olursa düzgün hesaplansın diye. O yüzden 10. güne göz diktim yani. Yoksa bana kalsa bugün gideyim

Destek verdiğin için sağol arkadaşım
Anne olmak çok zormuş

17 bitiyor pazar günü
Maşallah ya ne hızlı geçiyor kızdı dimi seninde
Ne anlatacak çocuğa

BiZ de anlamadık bir tedirginliktir sürekli endişeli bir hal hem kendını hem bizi bitirdi bugun dr a götürcez bakalım ne diıyecek

Olabilir mucize bilmiorum baya yıprattı bizi yani akşam olsun istemiorum artık stresten bende bittim

Rabbim her sürecin en sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin hepimize diğer türlüsü çok zor gerçekten

Bilmiyorum kı baluş dün öğrtmenleryle de konuştum onlarda öle dedi tam anlatmadık da biz korkudan belirsizliği ortadan kaldırın dediler bilmiorum napcaz

Olan bana oldu yine dün kustu her yer kusmuk bir yandan ağlama ben perişan oldum üzüntüden hiç uyku falan kalmadı çarpıntım var sorun neyse Rabbim yardım etse de çözsek

İyi miyim gerçekten bilmiorum ağlamaktan canım cıktı baluş nerde yanlış yaptım diye kendimi suçlamaya başladım son zamanlarda hiç yüxüm gülmedi çatlıycam kafayı yemek üzereyım
Kuzuuuummmm sakın kendini suçlama sonuçta o da seninle beraber hissedio üzülüyor az korku yaşamadın soylemeseniz bile hissediyor belki aklında başka şeyler kuruyor yavrum benim karşına alıp konuş anlayacaktir belki içi rahatlatacaktır bile aklından ne geçtiğini bilmiyoruz çünkü sen kötü bir anne değilsin tam aksi gördügum en iyi annelerde son gayet güzel yetistirmissin oğlunu karnındakini de sağ salim kucağına alacaksin ve kardeşlik duygusunu çok güzel asilayacaksin yavrularina artık çocuklar daha duygusal düşünebiliyor aklına binbirturlu şey getiriyorlar malesef TV ler den hastalık vs gördükleri için ne dusunuyo ne geçiriyor içinden üzüntüden olabilir onunda kusummm benim sen üzme sıkma canını sen çok iyi bir annesink.bakma geç yazdım biraz geriye dönüp anca okuyabilirim seviyoruz seni tatlimmm

Sağol canım Allah razı olsun bende seviyorum ne güzel yazmışsın inşallah hersey yoluna girer bilmiyorum bugun akşam dr randevusu aldık pedogog a gidicez onunla anlatırız artık Rabbım ferahlık versin hepimizin kalbıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…