Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum bak göreceksin konuştuğunuz da sende uzulmediginde mutlu göründüğünde hemen toparlanacak oğlun

Seni estrofem çarptı nurum
70lik içmiş gibi leylaaaa leylaaaaaa
Valla öyleyim düşünemiyorum kendimi sohbete veremiyorum az önce aşağı indik kahveye çağırdı komşu sohbet ediyolar yuzlerine bakiom saf saf herife de dedim ben Dr u unuturum bu gidişle alarm kur telefonuna diye

Ay öle deme canımsın sakin kalmaya calısıorum bacım karnımdakını mi düşğnüyüm öbürünü mü ne yapcam şaştım inşallah bu da geçer
Nurzfr 'a katılıyorum. Kendine yüklenme. Az buz şeyler yaşamadınız. Çocuklar dile getirmese de her şeyi gözlemler, hisseder, kendince yorumlar ve öyle kaydeder. Öğretmeni şu açıdan haklı olabilir. Siz ona net bir şekilde açıklamadığınız için neyin kendisi için ne kadar tehdit oluşturduğunu kestiremiyordur. Kendi kafasında anlamlandırmaya çalışarak da bir sonuca varamadığı için açmazda kalıyordur. Çok ayrıntıya girmeden yüzeysel, kısa ve öz şekilde anlatmaya ve ona güven vermeye çalışın. Çocukların en çok ihtiyacı olan şey güven duygusu ve sevildiklerini bilmek. Sıkma canını. Her şey bir şekilde yoluna girer inşallah

Süreci böyle geçenlerin, gebeliii rahat oluor..
İnşallah sendede öyle olur
Benin sürecim rahat etkisiz stressiz
Ama gebeliğim berbat

Günde kaç tane alıyorsun? Beni de dalgınlaştıran o galiba

Süreci böyle geçenlerin, gebeliii rahat oluor..
İnşallah sendede öyle olur
Benin sürecim rahat etkisiz stressiz
Ama gebeliğim berbat
Gebe kalayım da kuzum diyorum bazen ama çoğu gebelik sıkıntılı stresli sanırım kardeşimi mide bulantıları mahvetti gorumcemi düşük riski onları gördükce stres oluyorum

Gebe kalayım da kuzum diyorum bazen ama çoğu gebelik sıkıntılı stresli sanırım kardeşimi mide bulantıları mahvetti gorumcemi düşük riski onları gördükce stres oluyorum
Bu yıl gebelikler biraz zorlu geçior
Ve bebekler sabırsız...
Temmuz bebelerinde 6 kişi doğurdu bile

Benim psikolojım o kadar bozuldu kı ve anksıyete geliştirdim bu son olaydan sonra her gece acilde hastanede bu durum ona da yansıdı her yolu denıyorum olacak inşallah

Benim psikolojım o kadar bozuldu kı ve anksıyete geliştirdim bu son olaydan sonra her gece acilde hastanede bu durum ona da yansıdı her yolu denıyorum olacak inşallah
Anksiyeteni sevsinler

Ben tüm bunlara karşı hala kıyagfetleri yıkamadm
Hastane çantamı hazırlamadm
Neyin kafasını yaşıorm bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…