- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.581
Hatta konuştuktan sonra Dr a rica edin kardeşini bı ara ona da gösterin hemen değil ama sen kendini toparlayıp mutlu gorundukten sonraBenim psikolojım o kadar bozuldu kı ve anksıyete geliştirdim bu son olaydan sonra her gece acilde hastanede bu durum ona da yansıdı her yolu denıyorum olacak inşallah
Bilmiyom olabilir çok da açık etme sen iyiydiMNbeyaz ben senin derdini biliorm
Çözüm ya acile gidecen
Yada bebeği görecen
Biraz bebek dozu alman lazm kanına
Bakeem...Aynı anda giriyoz biz senle depresyona bit türlü çıkamıyoz Allah sonumuzu hayır getirsinBak sinirden suratım bile karardı
Bütün siteden 1 tl toplayacamBilmiyom olabilir çok da açık etme sen iyiydi
Bakeem...
Baktım..
Yoo beyazsın gayette
Melek gibi
Hayır erken doğum olacağından değil sonra daha agirlasirsan yapsana bian önce gelip ben yapiveremAnksiyeteni sevsinler
Ben tüm bunlara karşı hala kıyagfetleri yıkamadm
Hastane çantamı hazırlamadm
Neyin kafasını yaşıorm bilmiorm
Adam alacakta ben engel olmaya çalısıyomBütün siteden 1 tl toplayacam
Sana usg cihazı alacaz eve
Yk o zamana kadar estrofem kullanmayacanHayır erken doğum olacağından değil sonra daha agirlasirsan yapsana bian önce gelip ben yapiveremama bu dalginlikta bebeğe kıyafetleri bezleri koymayı unutabilirim
Bi sana bide @NealStreet alacazAdam alacakta ben engel olmaya çalısıyom
Nura katılıom hazırla artık bırak bebenin peşini kendıne dönHayır erken doğum olacağından değil sonra daha agirlasirsan yapsana bian önce gelip ben yapiveremama bu dalginlikta bebeğe kıyafetleri bezleri koymayı unutabilirim
Aa benim de öyle. Hala dört alıyorum bu aradaÜç aliodum dört gündür yarın dörde cikacak
Anksiyete de bulaşıcı bir şey bak ama kendi üstüne çok baskı kurarsan daha da zorlaşır senin için her şey. Kendini rahat bırakmaya çalış biraz çünkü bu sefer hep bir şeyleri yanlış/eksik yaptığını zannedeceksin. Her şey yoluna girecek inşallah. Merak etme. Çok akıllı bir oğlun var. O da adapte olacaktır bu durumaBenim psikolojım o kadar bozuldu kı ve anksıyete geliştirdim bu son olaydan sonra her gece acilde hastanede bu durum ona da yansıdı her yolu denıyorum olacak inşallah
Ultrason cihazı mı
Bilmiyom bitince gidip ASM de yazdır kullanmaya devam ben bırak diyene kadar dedi dr
Beni fena çarptı vallaAa benim de öyle. Hala dört alıyorum bu arada
Anksiyete de bulaşıcı bir şey bak ama kendi üstüne çok baskı kurarsan daha da zorlaşır senin için her şey. Kendini rahat bırakmaya çalış biraz çünkü bu sefer hep bir şeyleri yanlış/eksik yaptığını zannedeceksin. Her şey yoluna girecek inşallah. Merak etme. Çok akıllı bir oğlun var. O da adapte olacaktır bu duruma
Ben eşşek yüküyle para verdim hepsine. Yazdırıldığını da bilmiyordumBilmiyom bitince gidip ASM de yazdır kullanmaya devam ben bırak diyene kadar dedi dr
İnşallah inşallah girsin artık çok zormuş gercekten dr ne diyecek bakalım ona göre bir yol çizcez bunu da atlatalım artık inşallah sağol desteğin için nealAa benim de öyle. Hala dört alıyorum bu arada
Anksiyete de bulaşıcı bir şey bak ama kendi üstüne çok baskı kurarsan daha da zorlaşır senin için her şey. Kendini rahat bırakmaya çalış biraz çünkü bu sefer hep bir şeyleri yanlış/eksik yaptığını zannedeceksin. Her şey yoluna girecek inşallah. Merak etme. Çok akıllı bir oğlun var. O da adapte olacaktır bu duruma
Totom morarmış diye mi agladinAyyy sizi güldüreyim...
Ben progestanın iğnesinide kullanıodım
Hemde 2 doz şeklinde..
Progestan iğneside fena.. Yağlı bi iğne ve ne totona oturabiliosn nede yatabiliosn
Bi yarm saat ağırıor yani geçio
Neyse tabi 4 ay kullanınca artk toto alışıo ağırmıo morarmıo
En son progestan iğnemi vuruldum ve dedilerki bu sondu gözin aydın..
Ohhh dedim bitti..
Aradan 4 ay geçti o son iğnenin morartısı hala totomda
Dün onu farkettm ve oturup ağladm
Töbe estf töbe töbe
İlkini para verip aldım mecburen de sonra yazdiriliyormus şuan bitmedi bitmeye yakın gidip yazdircamBen eşşek yüküyle para verdim hepsine. Yazdırıldığını da bilmiyordum
Delirmek neyse ki parayla değil. Bari onu bedavaya olduk. Progestanı ben de göbekten iki doz yapıyorum. B.k gibi bi iğne afedersin. Prolutex benimkinin adı. Yapış yapış bi de. Hala saati yaklşınca aklım çıkıyorAyyy sizi güldüreyim...
Hemde 2 doz şeklinde..
Progestan iğneside fena.. Yağlı bi iğne ve ne totona oturabiliosn nede yatabiliosn
Ohhh dedim bitti..
Töbe estf töbe töbe
O iğneden bana bahsetme çok acıtıyorAyyy sizi güldüreyim...
Hemde 2 doz şeklinde..
Ohhh dedim bitti..
Töbe estf töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?