Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim psikolojım o kadar bozuldu kı ve anksıyete geliştirdim bu son olaydan sonra her gece acilde hastanede bu durum ona da yansıdı her yolu denıyorum olacak inşallah
Hatta konuştuktan sonra Dr a rica edin kardeşini bı ara ona da gösterin hemen değil ama sen kendini toparlayıp mutlu gorundukten sonra

Anksiyeteni sevsinler

Ben tüm bunlara karşı hala kıyagfetleri yıkamadm
Hastane çantamı hazırlamadm
Neyin kafasını yaşıorm bilmiorm
Hayır erken doğum olacağından değil sonra daha agirlasirsan yapsana bian önce gelip ben yapiverem ama bu dalginlikta bebeğe kıyafetleri bezleri koymayı unutabilirim

Hayır erken doğum olacağından değil sonra daha agirlasirsan yapsana bian önce gelip ben yapiverem ama bu dalginlikta bebeğe kıyafetleri bezleri koymayı unutabilirim
Nura katılıom hazırla artık bırak bebenin peşini kendıne dön

Üç aliodum dört gündür yarın dörde cikacak
Aa benim de öyle. Hala dört alıyorum bu arada
Benim psikolojım o kadar bozuldu kı ve anksıyete geliştirdim bu son olaydan sonra her gece acilde hastanede bu durum ona da yansıdı her yolu denıyorum olacak inşallah
Anksiyete de bulaşıcı bir şey bak ama kendi üstüne çok baskı kurarsan daha da zorlaşır senin için her şey. Kendini rahat bırakmaya çalış biraz çünkü bu sefer hep bir şeyleri yanlış/eksik yaptığını zannedeceksin. Her şey yoluna girecek inşallah. Merak etme. Çok akıllı bir oğlun var. O da adapte olacaktır bu duruma

Ayyy sizi güldüreyim...
Ben progestanın iğnesinide kullanıodım
Hemde 2 doz şeklinde..
Progestan iğneside fena.. Yağlı bi iğne ve ne totona oturabiliosn nede yatabiliosn
Bi yarm saat ağırıor yani geçio
Neyse tabi 4 ay kullanınca artk toto alışıo ağırmıo morarmıo
En son progestan iğnemi vuruldum ve dedilerki bu sondu gözin aydın..
Ohhh dedim bitti..
Aradan 4 ay geçti o son iğnenin morartısı hala totomda
Dün onu farkettm ve oturup ağladm
Töbe estf töbe töbe

Beni fena çarptı valla

İnşallah inşallah girsin artık çok zormuş gercekten dr ne diyecek bakalım ona göre bir yol çizcez bunu da atlatalım artık inşallah sağol desteğin için neal

Totom morarmış diye mi agladin

Delirmek neyse ki parayla değil. Bari onu bedavaya olduk. Progestanı ben de göbekten iki doz yapıyorum. B.k gibi bi iğne afedersin. Prolutex benimkinin adı. Yapış yapış bi de. Hala saati yaklşınca aklım çıkıyor

O iğneden bana bahsetme çok acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…