- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.601
Ben yazmştm seni etiketlemiştim kuzumBen eşşek yüküyle para verdim hepsine. Yazdırıldığını da bilmiyordum
4 aydır bunun burda işi ne die ağladmTotom morarmış diye mi agladin
Yok direk kalçadan prıgestandı benmDelirmek neyse ki parayla değil. Bari onu bedavaya olduk. Progestanı ben de göbekten iki doz yapıyorum. B.k gibi bi iğne afedersin. Prolutex benimkinin adı. Yapış yapış bi de. Hala saati yaklşınca aklım çıkıyor
Yaaa bana iğne vermesin o zamanO iğneden bana bahsetme çok acıtıyor
Hatırası kaldı beyazm bendeO iğneden bana bahsetme çok acıtıyor
Güzel olacak inşallah. Doğduktan sonra iki kardeşin bıcır bıcır hallerini düşünsene ne tatlı olacaklarİnşallah inşallah girsin artık çok zormuş gercekten dr ne diyecek bakalım ona göre bir yol çizcez bunu da atlatalım artık inşallah sağol desteğin için neal
Biz ikiyi yapana kadar beyaz büyütmüş bile olcakGüzel olacak inşallah. Doğduktan sonra iki kardeşin bıcır bıcır hallerini düşünsene ne tatlı olacaklar
Yok yok yazdığında da zaten para verip almıştık hep. Bir de hep al başla al başla şeklinde oldu. Yedeğim olmadı pek. İlaç değiştirirlerse diye de gidemezdim galiba yazdırmayaBen yazmştm seni etiketlemiştim kuzum
O aralar cok girmiodun
Gözünden kaçmş demek
4 aydır bunun burda işi ne die ağladm
4 aydır totoma bakmamşm demekki
Yok direk kalçadan prıgestandı benm
Ben bu anı daha önce yaşadım sanki dejavu oldumBiz ikiyi yapana kadar beyaz büyütmüş bile olcak
Sonu güzel olsundaYok yok yazdığında da zaten para verip almıştık hep. Bir de hep al başla al başla şeklinde oldu. Yedeğim olmadı pek. İlaç değiştirirlerse diye de gidemezdim galiba yazdırmaya
Amin amin inşallahSonu güzel olsunda
Giden para olsun kuzu
İnanırmısın bendeBen bu anı daha önce yaşadım sanki dejavu oldum
Hatta şuan birinin çıkıp pozitifi gördüm demesi gerekiodu ama olmadıİnanırmısın bende
Ben şuan hamileyim haberiniz yokEn yakın @NealStreet ve sensn
Aşkoş herkesin tayin çıkmışHellooo cağnim gizlar kek yaptim caya gelinn
Hemen geliommm,Hellooo cağnim gizlar kek yaptim caya gelinn
Ortasını tercih edioruzBen şuan hamileyim haberiniz yokMartin ortalarında da doğumum var ya herifle ikimizin arasında olacak burcu ya da herifin burcundan olacak bakalım
Aynaya bakacakttin o zaman sürekliRenkli ultrasonda benm zillinin dudakları ağzı felan direk babası
Değişmesi için 1 ayı var...
Değişti değişti.. Değişmedi babasıyla birlikte sokağa atacam
Hayır kocamın ikizini doğurmaya tahammülüm olamaz
Bana benzemeli bana bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?