- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.621
Aynayı bilmem ama herifime hiç bakmadm ona bakacak olursak nurumAynaya bakacakttin o zaman sürekli
Ya çok kızdın ya çok sevdinAynayı bilmem ama herifime hiç bakmadm ona bakacak olursak nurum
Yk şimdi bomba gibi gelir. Laflarını söler
Ne dinazoru kızDinazorlar nasıl ölmüş
Eee söyleyin artık aaaaaKardeş geleceğini
Yaaa maşallah kız senesi ellem ben de oğlan doğuram da sizin kızlardan seç beğen yapayımKız mucizem
Yok yani daha hazırlamam derken bigün doğurup gelmiş olacaksın Bi kundağı olacak çocuğun ondan korkuyorumAnksiyeteni sevsinler
Ben tüm bunlara karşı hala kıyagfetleri yıkamadm
Hastane çantamı hazırlamadm
Neyin kafasını yaşıorm bilmiorm
Len bütün siteden 1 lira toplasan cihaz değil ev alırsın beeBütün siteden 1 tl toplayacam
Sana usg cihazı alacaz eve
Dötü morlu lenanın hatırası hep dötünde olacak üzülme
Salah mısın sen yaaaRenkli ultrasonda benm zillinin dudakları ağzı felan direk babası
Değişmesi için 1 ayı var...
Değişti değişti.. Değişmedi babasıyla birlikte sokağa atacam
Hayır kocamın ikizini doğurmaya tahammülüm olamaz
Bana benzemeli bana bana
Neli yaptın? Foto at beğenirsek gelelim. Az yol değilHellooo cağnim gizlar kek yaptim caya gelinn
Sen dr a niye gittinEee söyleyin artık aaaaadaha bugün dr da annesi ultrasona gelmiş belki 3 yaşında Bi kız çocuğu "anne kardeşimi görcez dimi diyo evet diyo annesi sonra dışarı çıkıp biraz hopluyor zıplıyor geri geliyor Dr amca hala çağırmadı mı sıra bize gelmedi mi diyo siz dahaa üüühüüüü doğurunca söyle beyazım
Yaaa maşallah kız senesi ellem ben de oğlan doğuram da sizin kızlardan seç beğen yapayım
Yok yani daha hazırlamam derken bigün doğurup gelmiş olacaksın Bi kundağı olacak çocuğun ondan korkuyorum
Len bütün siteden 1 lira toplasan cihaz değil ev alırsın bee
Salah mısın sen yaaa
Yok yaaa uyucam uyutmadınız
Nasıl da biliyorYk şimdi bomba gibi gelir. Laflarını söler
Testisine göktaşı çarpmışDinazorlar nasıl ölmüş
Ne bilioz kimse yasamioduki o zamanlarYok yaaa uyucam uyutmadınız
Nasıl da biliyor
Testisine göktaşı çarpmış
Aklıma geldi niyeyse
Totosu morluEee söyleyin artık aaaaadaha bugün dr da annesi ultrasona gelmiş belki 3 yaşında Bi kız çocuğu "anne kardeşimi görcez dimi diyo evet diyo annesi sonra dışarı çıkıp biraz hopluyor zıplıyor geri geliyor Dr amca hala çağırmadı mı sıra bize gelmedi mi diyo siz dahaa üüühüüüü doğurunca söyle beyazım
Yaaa maşallah kız senesi ellem ben de oğlan doğuram da sizin kızlardan seç beğen yapayım
Yok yani daha hazırlamam derken bigün doğurup gelmiş olacaksın Bi kundağı olacak çocuğun ondan korkuyorum
Len bütün siteden 1 lira toplasan cihaz değil ev alırsın bee
Salah mısın sen yaaa
Cokkk haklısın bencedeNeli yaptın? Foto at beğenirsek gelelim. Az yol değil
EvetSen dr a niye gittin
Sık sık görüşelim arayı açma dedi ondanSen dr a niye gittin
Regl den önce ilaç başlatmazki gebelik olabilir diyeSık sık görüşelim arayı açma dedi ondanbazı ilaçlar kullandırıyo onu takip ediyo rahim içini falan Bi de şu test için hala soruşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?