- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.952
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.641
Yok beybi biz uzatma verdikAşkoş herkesin tayin çıkmış
Sizde varmı bu sene tayin
Kos kos sogumasinHemen geliommm,
Neli yaptın? Foto at beğenirsek gelelim. Az yol değil
Ve niye sık sık gorusuyorsunuzSık sık görüşelim arayı açma dedi ondanbazı ilaçlar kullandırıyo onu takip ediyo rahim içini falan Bi de şu test için hala soruşturuyorum
Ohhhh miss gibi gorunuyo sanki burnuma geldi kokusu Türkiye'nin bı ucundan diğer ucuna
Bugn kek yemem farz oldu benim
Ben gebeym ona rağmen ayda bir çağırıoVe niye sık sık gorusuyorsunuz
Aserdim bende resmen regl geliyor ya hshshshOhhhh miss gibi gorunuyo sanki burnuma geldi kokusu Türkiye'nin bı ucundan diğer ucuna
Keske yakin olsakkkBugn kek yemem farz oldu benim
Ben gebeym ona rağmen ayda bir çağırıo
Bende anlamadm
Ve bana söylemedin diye trip atmistin hatırlatırım regl olsan sık sık çağırıp yumurtan bakar regl olmadan ilaç da baslatmaz gebelik olabilir diye çıkar bakım baklayi estrofem sersem yaptı dedim ama kafam calismiyo demedimbir mucizee içimden bı ses sakliosun diyo
Aşkoşşş kalp kalpAserdim bende resmen regl geliyor ya hshshsh
Keske yakin olsakkk
Kafam çalışmıo demedimVe bana söylemedin diye trip atmistin hatırlatırım regl olsan sık sık çağırıp yumurtan bakar regl olmadan ilaç da baslatmaz gebelik olabilir diye çıkar bakım baklayi estrofem sersem yaptı dedim ama kafam calismiyo demedim
Ellerine sağlık kuzum regl öncesi oluyo ya öyleAserdim bende resmen regl geliyor ya hshshsh
Keske yakin olsakkk
bir mucizee Dr da ne işin vardı bugün daha reglin 16 sindaydi
Le kanamam oldu ya geçen ondan sonra da ağrım vardı ve Dr gittim. Dedim ya adet ortasında Bi Dr daha gitcem yumurta takibi için diye. Hem de rahim içine baksın detaylı ultrasonu varmış Dr çok iyiymiş dediler dedim yaa nur sen de öküz altında buza mı arıyonVe niye sık sık gorusuyorsunuz
Bisiler saklio kaçtı gitti kizzzzlaaarr koşun koşun olay vaaarrr
Hatta aylarca bile sürebilr.Le kanamam oldu ya geçen ondan sonra da ağrım vardı ve Dr gittim. Dedim ya adet ortasında Bi Dr daha gitcem yumurta takibi için diye. Hem de rahim içine baksın detaylı ultrasonu varmış Dr çok iyiymiş dediler dedim yaa nur sen de öküz altında buza mı arıyon
16 sı dedim relg günü ama benim adetlerim aşırı düzensiz 23 28 32 42 diye gidiyor belli Bi günüm yok ki
Ogun sordum daha gelmedi dedin hiç bı Dr bakmiyo regl ol gel diyo kaç Dr gezdim hihLe kanamam oldu ya geçen ondan sonra da ağrım vardı ve Dr gittim. Dedim ya adet ortasında Bi Dr daha gitcem yumurta takibi için diye. Hem de rahim içine baksın detaylı ultrasonu varmış Dr çok iyiymiş dediler dedim yaa nur sen de öküz altında buza mı arıyon
16 sı dedim relg günü ama benim adetlerim aşırı düzensiz 23 28 32 42 diye gidiyor belli Bi günüm yok ki
Ne oldu ne oldu, progestan içip yatcaktım, hazır kafam yerindeyken anlatın çabuk.Bisiler saklio kaçtı gitti kizzzzlaaarr koşun koşun olay vaaarrrParesilaaa Saron cukulatam Miss Bride DusunceBulutu @NealStreet kaldı mı başka Hemsirecik burda zaten
Yuhhh kk yı bulmak çağırsaydınBisiler saklio kaçtı gitti kizzzzlaaarr koşun koşun olay vaaarrrParesilaaa Saron cukulatam Miss Bride DusunceBulutu @NealStreet kaldı mı başka Hemsirecik burda zaten
Yettim gariBisiler saklio kaçtı gitti kizzzzlaaarr koşun koşun olay vaaarrrParesilaaa Saron cukulatam Miss Bride DusunceBulutu @NealStreet kaldı mı başka Hemsirecik burda zaten
Şahidim dedm ne dedmSeni yolarım
Valla karnıma ağrılar girdi çıkıp gidecemYuhhh kk yı bulmak çağırsaydınnur halisülasyonda yetişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?