- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.661
Ne oldu ne oldu, progestan içip yatcaktım, hazır kafam yerindeyken anlatın çabuk.
Hormona baktırdım demedim kiOgun sordum daha gelmedi dedin hiç bı Dr bakmiyo regl ol gel diyo kaç Dr gezdim hih
KatılıyorumYettim gari
Çekirdeğimide aldm geldim
Eğer saklıosa küselim konuşmayslım
Benim teklifim bu
Şahidim dedm ne dedm
Bence bişi saklıobir mucizee daha regl olmadan Dr a gitmiş ve Dr sık sık görüşelim demiş sizce nedennn
Hayır beni kandıramazsın at ulrasonlarini tahlilleriniHormona baktırdım demedim kiRahime ultrason bakıyo
Ben gidiyon yeaaahValla karnıma ağrılar girdi çıkıp gidecem
Len sık sık görüşelim diye ben uydurdum offf nur uyucam ben laf anlamıyon haftasonu ful çalışcambir mucizee daha regl olmadan Dr a gitmiş ve Dr sık sık görüşelim demiş sizce nedennn
İşte değilmisin leeeeeBen gidiyon yeaaah
Len sık sık görüşelim diye ben uydurdum offf nur uyucam ben laf anlamıyon haftasonu ful çalışcam
Bana vermedi kiHayır beni kandıramazsın at ulrasonlarini tahlillerini
Ben gidiyon yeaaah
Len sık sık görüşelim diye ben uydurdum offf nur uyucam ben laf anlamıyon haftasonu ful çalışcam
Hande len ordan diyesim geldi sana tamam tamam sakliom anlaşıldı hıhBana vermedi ki
Cehenemmin dibi,İşte değilmisin leeeee
Valla saklıosa ben koruyamam artıkBal0ncuk kaciyo buuu eğer sakliosan varsa bişi öğrendiğimize görürsün sennn ne ilacı başladı sana Dr
Neden işte değilsin hadi buna cevap verCehenemmin dibi,
Açım hshdhdhhddAşkoşşş kalp kalp
Nasılsın cano
Her seyi yemek istiyorum ya hshshEllerine sağlık kuzum regl öncesi oluyo ya öyle
Hamilemi yoksa kiz noluyoValla saklıosa ben koruyamam artık
Benden günah gitti..
Bende konuşmam ciddi küserim
BendeValla saklıosa ben koruyamam artık
Benden günah gitti..
Bende konuşmam ciddi küserim
Bal0ncuk kaciyo buuu eğer sakliosan varsa bişi öğrendiğimize görürsün sennn ne ilacı başladı sana Dr
Kan sulandırıcı ilaç başladm gebelikten önce başlatıyolarmış belki bu defa faydası olur diyeHande len ordan diyesim geldi sana tamam tamam sakliom anlaşıldı hıh
Bizde anlamaya çalışıoruz aşkoşHamilemi yoksa kiz noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?