- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.954
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.681
Enee niye saklasin ya söyler benceEvet bence hamile sakliyo bizdenbir mucizee
Sadece kan sulandırıcı mi folik vitamin vermedi mi ya da iğne falan da mi vermediKan sulandırıcı ilaç başladm gebelikten önce başlatıyolarmış belki bu defa faydası olur diye
He hamileyim he te Allahm,Evet bence hamile sakliyo bizdenbir mucizee
Soylemiyo Dr sık sık görüşelim demiş Dr a gittiğini bile ağzından kaçırdı demedi bizeEnee niye saklasin ya söyler bence
AbowwSoylemiyo Dr sık sık görüşelim demiş Dr a gittiğini bile ağzından kaçırdı demedi bize
AaayyyyyHe hamileyim he te Allahm,
Var folik asit folideysSadece kan sulandırıcı mi folik vitamin vermedi mi ya da iğne falan da mi vermedi
Nurrr iyi misin yavrum Bi kendine gel yaaaa çıldırtma beniiiiiiAaayyyyyciiddddiiii missijnnnnnn yuupppiiii inşallah saglicakla lacaksim bu sefer kucağına sımsıkı tutunacak sana
He hamileyim dedinn banane ben inandımNurrr iyi misin yavrum Bi kendine gel yaaaa çıldırtma beniiiiii
Hayır olsunnnSize çok önemli bi haberim var. Çabuk toplanın.
Doğuruyon muuSize çok önemli bi haberim var. Çabuk toplanın.
Aşkoş yaaa snedemi
Anaaa hamilemiymişşişşşşşşAaayyyyyciiddddiiii missijnnnnnn yuupppiiii inşallah saglicakla lacaksim bu sefer kucağına sımsıkı tutunacak sana
Nurrr iyi misin yavrum Bi kendine gel yaaaa çıldırtma beniiiiii
Kız ne olduuuuSize çok önemli bi haberim var. Çabuk toplanın.
Hamileyim dedi bı kere banane ben ona inandımAşkoş yaaa snedemi
Anaaa hamilemiymişşişşşşşş
öleceemmmm
Kız ne olduuuu
Aldikki mucize hamileymisGaliba hamileyim ben.ahahahsdfg
Durun durun vurmayın, hamilelik haberi alalım diyodunuz diye şey yaptım ya.
Kandırıyosanız pis dalarım bak. Hamile miymiş, betayı göstersin o zaman banane.Aldikki mucize hamileymis
Kızzz korkuttun beniiiiiGaliba hamileyim ben.ahahahsdfg
Durun durun vurmayın, hamilelik haberi alalım diyodunuz diye şey yaptım ya.
Ulatrason çektirmiş ama Dr ultrasonu vermemiş he hamileyim dedi banane ben inandımKandırıyosanız pis dalarım bak. Hamile miymiş, betayı göstersin o zaman banane.
arada böyle münasebetsizlikler yapıyorum, günde 8 tane ilaç içince illa hafif bi psikopatlık oluyo insanda. :)Kızzz korkuttun beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?