- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.104
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.701
Aman diyim dikkat et kuzuarada böyle münasebetsizlikler yapıyorum, günde 8 tane ilaç içince illa hafif bi psikopatlık oluyo insanda. :)
Bende gobekten yatamiyorum dicem ama simdi sendeki gobekle bende ki ayni degil10. Gn ayın kaçına gelio
Ben yatamıormki göbeğimden
Pazartesiye kadar dokuz doğururum zaten.Aman diyim dikkat et kuzu
Yaa bugn herkes estrofem mi içtiBende gobekten yatamiyorum dicem ama simdi sendeki gobekle bende ki ayni degil
Ben ictkim guzellestim bak mucizeyi hamile yaptım ins hamile olsun Allah'ım ama öyleyse ve sakliosa küserim bide o var ama hamile olmasını da çok istiyorumYaa bugn herkes estrofem mi içti
Kandırıyosanız pis dalarım bak. Hamile miymiş, betayı göstersin o zaman banane.
Hpe benim kafam mi güzel olacak uleynnnn
İnşallahBen ictkim guzellestim bak mucizeyi hamile yaptım ins hamile olsun Allah'ım ama öyleyse ve sakliosa küserim bide o var ama hamile olmasını da çok istiyorum
Kesin bişi var
Allah razı olsun dua et olayım olalım yakın zamanda güzel haber verelimBen ictkim guzellestim bak mucizeyi hamile yaptım ins hamile olsun Allah'ım ama öyleyse ve sakliosa küserim bide o var ama hamile olmasını da çok istiyorum
Bu betadan anladığım kadarıyla afrikadaki 10 çocuk doğuran kadın sensin.
GelinnnnnnBu betadan anladığım kadarıyla afrikadaki 10 çocuk doğuran kadın sensin.
Beta HCG değer 1264 çıktı keseyi gördük kalp atışı haftaya
Ahahahaha taaa şimdi ifşa oldumBu betadan anladığım kadarıyla afrikadaki 10 çocuk doğuran kadın sensin.
Evet diyeceğiz inşallahBeta HCG değer 1264 çıktı keseyi gördük kalp atışı haftayainşallah dicen bunları kusummm
İnşallaaaaahhhhhhhhhhBeta HCG değer 1264 çıktı keseyi gördük kalp atışı haftayainşallah dicen bunları kusummm
Bizim hemşire sunumcu gelin çıktı. Geliyorum ama ben gelene kadar bu bayatlar ahshsj Tazesini isterem
İnsallahhhİnşallah
Hadiiii topiği kapatığ bebe topiği açacaz
Ediom kuzum ediom hepimize ediom gebe olmayanlara bebeis nasip et hamiş olanlara kazasız belasız kurtar Allah'ım hepimizin sağlıklı bebisleri olsun inşallah sonra diş çıkardı erken konuştu benimki acaba konuşmadı geç mi konuşacak sorun mu var yoksa diye telaseler yaşayalım o adamlara geçelim inşallahKesin bişi var
Allah razı olsun dua et olayım olalım yakın zamanda güzel haber verelim
Kuzum transferden sonra canm hiç çekmedi yemedim ki ben çikolataya bayılan biriyim...Bizim hemşire sunumcu gelin çıktı. Geliyorum ama ben gelene kadar bu bayatlar ahshsj Tazesini isterem
Bal0ncuk Sana çikilatla ilgili bir şey dediler mi? Rahim kasılmalarını artırıyormuş, bir de paketli gıda diye yemiyorum. Onu yemediğim yetmez gibi tatlı da yemiyorum ve ben tatlı diye yatıp kalkan bi insanım Ne yesek en zararsız ya
Aminnnn aminnnİnsallahhh
Ediom kuzum ediom hepimize ediom gebe olmayanlara bebeis nasip et hamiş olanlara kazasız belasız kurtar Allah'ım hepimizin sağlıklı bebisleri olsun inşallah sonra diş çıkardı erken konuştu benimki acaba konuşmadı geç mi konuşacak sorun mu var yoksa diye telaseler yaşayalım o adamlara geçelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?