- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.721
Ben de folidays kullanıyorum. Karma olanı mı? İçinde d, b vitaminleri olan?Var folik asit folideys
O zaman ben bilmeden iyi bir şey mi yaptım yani? Neyse madem meyvelerimle devam edeyim yolumaKuzum transferden sonra canm hiç çekmedi yemedim ki ben çikolataya bayılan biriyim...
Gebeliktede çikolatayı görmeye tahammülüm yoktu berbat tiksindim..
Ama genelde yememeyi söylüyorlar..
Bem gebelikte yemediğim halde şekerim sınırda çıktı mesela
Evet kuzum..O zaman ben bilmeden iyi bir şey mi yaptım yani. Neyse madem meyvelerimle devam edeyim yoluma
Bu kötü bir şey mi yani? Onu da bırakamam artıkEvet kuzum..
Meyve candır
İnşallah gebeliktede meyve cok kilo aldırıo bebeğe
Hahahhaa hayır iyi bişi.. Ben meyve yedim yiyorm hepBu kötü bir şey mi yani? Onu da bırakamam artık
Hshshshshs kanka instayw reels cektim gsgsg gel kanki sana cesit cesit yaparim ben❤Bizim hemşire sunumcu gelin çıktı. Geliyorum ama ben gelene kadar bu bayatlar ahshsj Tazesini isterem
Bal0ncuk Sana çikilatla ilgili bir şey dediler mi? Rahim kasılmalarını artırıyormuş, bir de paketli gıda diye yemiyorum. Onu yemediğim yetmez gibi tatlı da yemiyorum ve ben tatlı diye yatıp kalkan bi insanım Ne yesek en zararsız ya
Bana kimse bişey demedi, gebeliğin başından beri bitter çikolata yiyorum acı olanlardan. %60 bitter.Bizim hemşire sunumcu gelin çıktı. Geliyorum ama ben gelene kadar bu bayatlar ahshsj Tazesini isterem
Bal0ncuk Sana çikilatla ilgili bir şey dediler mi? Rahim kasılmalarını artırıyormuş, bir de paketli gıda diye yemiyorum. Onu yemediğim yetmez gibi tatlı da yemiyorum ve ben tatlı diye yatıp kalkan bi insanım Ne yesek en zararsız ya
Ayy nolduuuunuz ayolcumBisiler saklio kaçtı gitti kizzzzlaaarr koşun koşun olay vaaarrrParesilaaa Saron @cukulatam Miss Bride @DusunceBulutu @NealStreet kaldı mı başka Hemsirecik burda zaten
Benim totom da yumurtadan biraz küçük şişlikler oluşuyor iğneden sonra ne hatıralar var bir bilsenHatırası kaldı beyazm bende
Rabbim hepimize nasip etsin mutlu huzurlu sağlıklı böyle anılarGüzel olacak inşallah. Doğduktan sonra iki kardeşin bıcır bıcır hallerini düşünsene ne tatlı olacaklar
Oğlanı aldım geldim bacım okuldan yağmurdan sırılsıklam olduk dondum diye geldik ayak ısıtma karnı ağrımış
Ve bana söylemedin diye trip atmistin hatırlatırım regl olsan sık sık çağırıp yumurtan bakar regl olmadan ilaç da baslatmaz gebelik olabilir diye çıkar bakım baklayi estrofem sersem yaptı dedim ama kafam calismiyo demedim
Benmde oluodu geçioduBenim totom da yumurtadan biraz küçük şişlikler oluşuyor iğneden sonra ne hatıralar var bir bilsen
Ay sabaha karşı burdada yağdı dedm serinler haava ama nerdeOğlanı aldım geldim bacım okuldan yağmurdan sırılsıklam olduk dondum diye geldik ayak ısıtma karnı ağrımışdaha sayıyım mı
Ay kalbim duracak bu nasil baslik sureklo bi heycanlar. Okurken elim.ayagim titiryoSize çok önemli bi haberim var. Çabuk toplanın.
O ne kiz bana da verin madem ben de iceyimYaa bugn herkes estrofem mi içti
Başka bilmiyorum ki. Benimki kutu da baya çoktu. 165 TL dile kolayBen de folidays kullanıyorum. Karma olanı mı? İçinde d, b vitaminleri olan?
Ayyy Allah razı olsun arkadaşım inşallah olsun da sağlıkla devam etsin sağlıkla alalım kucağımızabir mucizee Ne gerildin kız bırak istediklerini desinler. Çok eğlendim muhabbetinizle. Hamile kal da saklasan da olur. Benim kabulüm. Sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebikler olsun biz geç öğrensek de olur
Haa iyi ahhshdjd Cehalet zorHahahhaa hayır iyi bişi.. Ben meyve yedim yiyorm hep
Kilo alsn die yalvaracan çnkü
Ama gebelikte şekerli meyvelere diklat edecen mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?