Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana transfer sonrası paketli gıda tüketme dediler. Bu belki tutunmayı sağlama almak içindir. Çikolatayı internette okudum rahim kasılmasını artırıyor diye transfer sonrası yemeyin diyordu

Başka bilmiyorum ki. Benimki kutu da baya çoktu. 165 TL dile kolayama az kaldı Bi da almam lazm

Ayyy Allah razı olsun arkadaşım inşallah olsun da sağlıkla devam etsin sağlıkla alalım kucağımıza
Ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim. 90 tane var galiba içinde. Bayağı pahalı evet :/ Amin amin inşallah

Ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim. 90 tane var galiba içinde. Bayağı pahalı evet :/ Amin amin inşallah
Bak canm var ya ben aynı şeyleri kaç defa yaşadığım için diyorum parasını hiç gözüm görmüyor. Hamile kalmayla benim işim bitmiyor çünkükimyasal da bile bir ümit beklemiştim belki normaldir iyi olur diye. Allah kalbimi biliyor
Tüp çözümün değildi benim genetik taramalı olsa bile... Sağlıklı ilerlemesi problem ve buna çözüm bulamamak. Allah yardımcımız olsun. Herşeyi in normal süreç işlemesini o kadar çok isterdim ki
Burda Bi tanıdığın daha yaşları bile 25 mi kız belkide 23. Evleneli Bi sene olmadı hamileliğin öğrendi kız Dr a erken 2 ay sonra gitti. Ben se öğrenir öğrenmez hemen gittim. Şimdi 5 ayı bitti neredeyse. Dr yapacağı bişey yok oysaki anladm

Bence yine de böyle düşünme. Fransa'dan gelen bir arkadaş var burada. Amh'ı düşük diye iki defa gördüğü tüp bebek tedavi sürecinde yumurta toplayamadılar Fransa'da. Kıza neler dediler orada duysan yani olmayacak şeyler. Boşuna uğraşma zaten olmaz demeye getirdiler yani direkt. Bunu bir doktor nasıl diyebilir? Sonra ama mucizesine geldi burada kavuştu. İlk denemesinde altın embriyoyla hamile kaldı. Geri döndü evine. Şu anda da çok şükür sağlıklı ilerliyor. Bazen doktoruna denk gelmek gerekiyor, bazen birkaç yer gezmek gerekiyor vs vs. Hepimizin çocuk sahibi olma yolunda bir sınav verdiği muhakkak. Sadece önümüze çıkan engeller ve gidiş yollarımız farklı. Senin de sabrının sonu güzel olacak inşallah. Biraz daha sabret. Bu sefer gittiğin doktor normal kadın doğum uzmanı mı tüp bebek uzmanı mı?

Sana kocan kadar hiçbir doktor doktorluk yapamadı zaten. Vallahi o daha ince düşünüyor galiba. Eklemlerine kadar girdi çocuğun
Geçen gün de çocuğa kilo aldırıyormuş, kaşar peyniri yiyeyim dedim. Demez olaydım.
Herşeyi yememem gerekirmiş, evet çocuk kilo alırmış ama her kilolu çocuk sağlıklı olmayabilirmiş, sağlık ve dengeli beslenmeliymişim. Bir yığın nutuk attı be. Söylediğime söyleyeceğime bin pişman oldum.

Ooo enişte senden iyi arastiriyoooo

Adam ordinaryüs profesör olmuş. Doktorun yanında da konuşuyor mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…