Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo enişte senden iyi arastiriyoooo
Ben büyük konuştum, çok bilmiş adamlara sinir olurdum, sessiz sakin biriyle evlenicem derdim. Ben de çok sessiz sakin biriyim.
Ama gittim, her konuda fikri olan, herkesle her konuda sohbet edebilen, sürekli araştıran, titiz, gıcık bi adamla evlendim. Büyük konuşmucan gerçekten.

Adam ordinaryüs profesör olmuş. Doktorun yanında da konuşuyor mu böyle
Herif doktorla muhatap olmuyo. Doktor girişken değilmişmiş. Sanane.
Kız sinir oluyorum bazen ya, ne söylesem bilimsel dayanak istiyo, kaynak istiyo. İşim gücüm yok herşeyi oturup araştıracak mıyım, yiyeceğim bi lokma kaşar peyniri. He de geç ne var yani.

Ah ahh sorma ne geldiyse başımıza büyük laflardan geldi

Ben de bütün büyük konuştuklarımı birer birer yutuyorum itina ile

Aahh ahh bu drlar çok acımasız gerçekten. Yok canım riskli gebelik Dr normal Bi süreç Bi daha istiyorum bakalm duruma göre ne olucak
Umarım bebek sınavımızı kazanmışızdır da evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla sıhhatle hayırla uğurlu alabilirz

Hayırlı uğurlu olsunnn deme öyle ise yariiii bak ben gittim öğrenci kartı çıkarttım şehir içi bı buçuk liraya geziom
Yaaa yeminle çılgınsın

Heyoooo napionuzz gençlerde yoksa bu kaa erken saatte uyudunuz mu
Herifim geldide

Masallah vallahaa hayranim sana
Bende sanaaaa
Akmoşşşş naber gülümmm

Bal0ncuk seni geçtim bugün hahahhhh
Kanka hayırdır sen nie bu saate
Estrofem azmı geldi

Yaaa yeminle çılgınsın

Herifim geldide

Bende sanaaaa
Akmoşşşş naber gülümmm

Kanka hayırdır sen nie bu saate
Estrofem azmı geldi
Yok ya estrofem mi yoksa prednol mu ölüyorum sandım gece gogsumden sırtımdan bı ağrı saplandi uykumdan uyandırdı geçmedi de uzun bı sure dedim tamam sabaha cikamicam öyle böyle diil üç te bı uyandırdı beş bucuk gibi geçti geçince bida dalmışım uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…