- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.761
O zaman Dr bana niye gelionuz der ki konusmuodur herhalAdam ordinaryüs profesör olmuş. Doktorun yanında da konuşuyor mu böyle
Ben büyük konuştum, çok bilmiş adamlara sinir olurdum, sessiz sakin biriyle evlenicem derdim. Ben de çok sessiz sakin biriyim.Ooo enişte senden iyi arastiriyoooo
Herif doktorla muhatap olmuyo. Doktor girişken değilmişmiş. Sanane.Adam ordinaryüs profesör olmuş. Doktorun yanında da konuşuyor mu böyle
Ah ahh sorma ne geldiyse başımıza büyük laflardan geldiBen büyük konuştum, çok bilmiş adamlara sinir olurdum, sessiz sakin biriyle evlenicem derdim. Ben de çok sessiz sakin biriyim.
Ama gittim, her konuda fikri olan, herkesle her konuda sohbet edebilen, sürekli araştıran, titiz, gıcık bi adamla evlendim. Büyük konuşmucan gerçekten.
Ben de bütün büyük konuştuklarımı birer birer yutuyorum itina ileBen büyük konuştum, çok bilmiş adamlara sinir olurdum, sessiz sakin biriyle evlenicem derdim. Ben de çok sessiz sakin biriyim.
Ama gittim, her konuda fikri olan, herkesle her konuda sohbet edebilen, sürekli araştıran, titiz, gıcık bi adamla evlendim. Büyük konuşmucan gerçekten.
Ayyy klip cok cici değilmiii
Bu seferde azıcık hareketli olsun beaaa
Aahh ahh bu drlar çok acımasız gerçekten. Yok canım riskli gebelik Dr normal Bi süreç Bi daha istiyorum bakalm duruma göre ne olucakBence yine de böyle düşünme. Fransa'dan gelen bir arkadaş var burada. Amh'ı düşük diye iki defa gördüğü tüp bebek tedavi sürecinde yumurta toplayamadılar Fransa'da. Kıza neler dediler orada duysan yani olmayacak şeyler. Boşuna uğraşma zaten olmaz demeye getirdiler yani direkt. Bunu bir doktor nasıl diyebilir? Sonra ama mucizesine geldi burada kavuştu. İlk denemesinde altın embriyoyla hamile kaldı. Geri döndü evine. Şu anda da çok şükür sağlıklı ilerliyor. Bazen doktoruna denk gelmek gerekiyor, bazen birkaç yer gezmek gerekiyor vs vs. Hepimizin çocuk sahibi olma yolunda bir sınav verdiği muhakkak. Sadece önümüze çıkan engeller ve gidiş yollarımız farklı. Senin de sabrının sonu güzel olacak inşallah. Biraz daha sabret. Bu sefer gittiğin doktor normal kadın doğum uzmanı mı tüp bebek uzmanı mı?
Şarkıda beni benden alioooAyyy klip cok cici değilmiii
Beni benden alıyiiiiii
Hayırlı uğurlu olsunnn deme öyle ise yariiii bak ben gittim öğrenci kartı çıkarttım şehir içi bı buçuk liraya geziom4. Üniversitemden de mezun oldum
Nasılsa bu ülkede işe yaramıor
Evin her odasına 1 diploma asarım artık
Masallah vallahaa hayranim sana4. Üniversitemden de mezun oldum
Nasılsa bu ülkede işe yaramıor
Evin her odasına 1 diploma asarım artık
Anaammm annis gelmişsss nasılsın napiosun nasıl gidiyorrMasallah vallahaa hayranim sana
Yaaa yeminle çılgınsınHayırlı uğurlu olsunnn deme öyle ise yariiii bak ben gittim öğrenci kartı çıkarttım şehir içi bı buçuk liraya geziom
Herifim geldideHeyoooo napionuzz gençlerde yoksa bu kaa erken saatte uyudunuz mu
Bende sanaaaaMasallah vallahaa hayranim sana
Kanka hayırdır sen nie bu saate
Yok ya estrofem mi yoksa prednol mu ölüyorum sandım gece gogsumden sırtımdan bı ağrı saplandi uykumdan uyandırdı geçmedi de uzun bı sure dedim tamam sabaha cikamicam öyle böyle diil üç te bı uyandırdı beş bucuk gibi geçti geçince bida dalmışım uykuyaYaaa yeminle çılgınsın
Herifim geldide
Bende sanaaaa
Akmoşşşş naber gülümmm
Kanka hayırdır sen nie bu saate
Estrofem azmı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?