- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.781
Günde 4-5 saat uykuyla hayata tutunmaya çalışıyorum.Uykularrr haram oldu gençliğim bak talan da oldu....Bu ilaçlar beni mahvetti uyku muyku hiç bişey kalmadı artik
Kesintisiz dört beş saate çok guzelGünde 4-5 saat uykuyla hayata tutunmaya çalışıyorum.
Kesintisiz olduğundan da emin olmamak lazım. Koca göbeğimle bi o yana bi bu yana.Kesintisiz dört beş saate çok guzel
Karnına karpuz bağlasaydın. Gel sen uyu böyle deseydin. Hepsini falakaya yatıracam bunların, az kaldıKesintisiz olduğundan da emin olmamak lazım. Koca göbeğimle bi o yana bi bu yana.
Geçen geldiğinde kocam isyan etti, yeter uyutmuyosun, niye dönüyosun diye.
Karnı benim kadar zaten.Karnına karpuz bağlasaydın. Gel sen uyu böyle deseydin. Hepsini falakaya yatıracam bunların, az kaldı
Karısı hamile olan bütün erkekler kilo alıyor mu ya? Böyle bir olay var galiba. Herhalde kıskanıyorlarKarnı benim kadar zaten.Görümcem diyo ki, sen de doğuracaksın heralde.
Yoo, benimki hep göbekliydi. Normalde şişman değil ama sadece göbeği var, komik duruyo.Karısı hamile olan bütün erkekler kilo alıyor mu ya? Böyle bir olay var galiba. Herhalde kıskanıyorlar
AynenAaNurzfr kontrol bugündü değil mi sahi
İyi gel azıcık da sen taşı deseydinKesintisiz olduğundan da emin olmamak lazım. Koca göbeğimle bi o yana bi bu yana.
Geçen geldiğinde kocam isyan etti, yeter uyutmuyosun, niye dönüyosun diye.
Cmtsi inşallahNurzfr transfer ne zaman
AaNurzfr kontrol bugündü değil mi sahi
Hadi inşallah cumartesi gelsin bebitolarİyi gel azıcık da sen taşı deseydin
Cmtsi inşallahama pztsi tekrar kontrol var progesterona o zaman baslayacagiz
Yaaa ben de cuma kontrole gitmiştim. Pazartesi tekrar çağırmışlardı. O gün de Prolutex başlamıştımİyi gel azıcık da sen taşı deseydin
Cmtsi inşallahama pztsi tekrar kontrol var progesterona o zaman baslayacagiz
İnşallah kuzummmHadi inşallah cumartesi gelsin bebitolar
Ya iğne olmasın Allah'ım nolur nolurYaaa ben de cuma kontrole gitmiştim. Pazartesi tekrar çağırmışlardı. O gün de Prolutex başlamıştım
Kıyamam daha iyimisin?Yok ya estrofem mi yoksa prednol mu ölüyorum sandım gece gogsumden sırtımdan bı ağrı saplandi uykumdan uyandırdı geçmedi de uzun bı sure dedim tamam sabaha cikamicam öyle böyle diil üç te bı uyandırdı beş bucuk gibi geçti geçince bida dalmışım uykuya
BendeeeeeeGünde 4-5 saat uykuyla hayata tutunmaya çalışıyorum.
İşte ondan sanırım başka iğneleri veriolar bitane vardı adını ubuttm onu kullanan cok devlet karşılıo..Kızlar Prolutex iğneyi devlet karşılamıyormuş, kullanmanız gerekirse haberiniz olsun. Bayağı pahalı. Ben boşuna mı para ödüyoruz diye üzülmüştüm ama araştırınca gördüm
Eki Görüntüle 2869067 Eki Görüntüle 2869068
İyiyim kuzum reflü yapabiliyormus prednol saatini erkene çekti biraz daha en azından yatmadan yaşarsın etkiyi dedi geçmesi için bişi yok malesef kullanmam gerekmiş bu cd56 hücre bilmem nesi vardı ya onu önlemek içinde veriyormuş bütün olumsuz durumları ortadan kaldırmamız gerek dedi o yüzden kullanacaksın dedi gebelik başlasa da ben bırak diyene kadar birakmican dediKıyamam daha iyimisin?
Kontrol ne oldu nurum
Bendeeeeee
İşte ondan sanırım başka iğneleri veriolar bitane vardı adını ubuttm onu kullanan cok devlet karşılıo..
Bende progestanın direk kendisini kullanmştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?