- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.801
Hayırlısını iste ya. Ben de iğneden nefret ediyorum ama herkesin durumuna göre. Aynı doktorda tüp bebek yaptıran arkadaşım iğne olmadı mesela. Tablet olarak mı fitil olarak mı ne almıştı o progestanı ama bana iğne verdi. İhtiyaç durumuna göre yani. Tutunmayı o daha iyi sağlayacaksa bırak iğne olsunİnşallah kuzummm
Ya iğne olmasın Allah'ım nolur nolur
Orası öyle canım bakalım hayirlisiHayırlısını iste ya. Ben de iğneden nefret ediyorum ama herkesin durumuna göre. Aynı doktorda tüp bebek yaptıran arkadaşım iğne olmadı mesela. Tablet olarak mı fitil olarak mı ne almıştı o progestanı ama bana iğne verdi. İhtiyaç durumuna göre yani. Tutunmayı o daha iyi sağlayacaksa bırak iğne olsun
Sonu güzel olsunda katlanıoruzİyiyim kuzum reflü yapabiliyormus prednol saatini erkene çekti biraz daha en azından yatmadan yaşarsın etkiyi dedi geçmesi için bişi yok malesef kullanmam gerekmiş bu cd56 hücre bilmem nesi vardı ya onu önlemek içinde veriyormuş bütün olumsuz durumları ortadan kaldırmamız gerek dedi o yüzden kullanacaksın dedi gebelik başlasa da ben bırak diyene kadar birakmican dedi
İnşallah kuzum hayırlısı bakalım bunca şeye daha da olmazsa zaten vakti değilmiş demekki derim artık yapacak bisey yokSonu güzel olsunda katlanıoruz
Kiz senin burda ne işin var git kocisinle vakit geçirSonu güzel olsunda katlanıoruz
Bana attığın mesaja cevap yazacaktım ama progestanı görünce sinirim bozuldu.İyi gel azıcık da sen taşı deseydin
Cmtsi inşallahama pztsi tekrar kontrol var progesterona o zaman baslayacagiz
Korkutuyorsunuz beni yaaBana attığın mesaja cevap yazacaktım ama progestanı görünce sinirim bozuldu.
Progestan demeyin bana. İçim ürperiyor.
Korkmaaaaaaaaaaağ. Sen beni dinle bak. Ben ki yumurta geliştirici iğnelerini ağlaya ağlaya yapmış insanım. Hala nefret ediyorum bu iğnelerden ama bugün "Taam bırak bu kadar yeter" deseler tedirgin olurum. Embriyoyu koruyan şey o çünkü. Hap da olsa böyle, fitil de olsa yine böyle. Sen kendini doktoruna emanet et gerisini bırakKorkutuyorsunuz beni yaa
Oyyyhhh neyse daha vermedi o yüzden düşünmeyecem en azından şu bı iki günün tadını çıkarayımKorkmaaaaaaaaaaağ. Sen beni dinle bak. Ben ki yumurta geliştirici iğnelerini ağlaya ağlaya yapmış insanım. Hala nefret ediyorum bu iğnelerden ama bugün "Taam bırak bu kadar yeter" deseler tedirgin olurum. Embriyoyu koruyan şey o çünkü. Hap da olsa böyle, fitil de olsa yine böyle. Sen kendini doktoruna emanet et gerisini bırak
Oyyyhhh neyse daha vermedi o yüzden düşünmeyecem en azından şu bı iki günün tadını çıkarayım
Evet canım çıktıParesilaaa Eşinin sonuçları çıktı mı Parecim?
MaasallahEvet canım çıktı
On numara beş yıldız
Sadece benim yumurtaları büyüteceğiz
Hahahahah gittim gittimKiz senin burda ne işin var git kocisinle vakit geçir
Oh çok şükür. Gözünüz aydınEvet canım çıktı
On numara beş yıldız
İnşallah canım inşallah o da sorun olsaydı nerelere giderdim ne yapardım bilmemOh çok şükür. Gözünüz aydın
O da olacak, öyle ya da böyle olacak inşallah, hiç merak etme
Sağol ablamMaasallah
Öyle deme. Olan her şeyde bir hayır var. Hepsi bir sebep için oluyor. Baktın olmuyor tüp bebek tedavisiyle onun da çaresi var. Daha fazla beklememeye karar verirsen seni için yolu kısaltır. Yeter ki doktoruna güvenebildiğinden emin olİnşallah canım inşallah o da sorun olsaydı nerelere giderdim ne yapardım bilmem
Umarım yumurtalarım gelişir ama amh 0.33 olmuş erken menepoz inşallah herşey yoluna girer
Evet canım çıktı
On numara beş yıldız
Takılma şu bilinmeyesi hormon sayısıiina. İnanmıyorum ben bu amh işine. Bak gör zaman gelecek net Bi test olmadığı ortaya çıkacak. Zamanlar öncesi insanların sadece fsh sına bakılıp insanlara menepoz damgası vurmuşlar. Ve ki fsh değişebilen Bi hormon alçalıp yükselen. Menepoz kanıtı olamicak Bi test benim inandığım.İnşallah canım inşallah o da sorun olsaydı nerelere giderdim ne yapardım bilmem
Umarım yumurtalarım gelişir ama amh 0.33 olmuş erken menepoz inşallah herşey yoluna girer
Bana bunu bir doktor söylemişti. Burada da yazmıştım. Amh'a, diğer hormonlara ve reglin üçüncü günü vajinal ultrasonla yapılan antral folikül sayımına bakılıp bunlar beraber değerlendirilir demiştiTakılma şu bilinmeyesi hormon sayısıiina. İnanmıyorum ben bu amh işine. Bak gör zaman gelecek net Bi test olmadığı ortaya çıkacak. Zamanlar öncesi insanların sadece fsh sına bakılıp insanlara menepoz damgası vurmuşlar. Ve ki fsh değişebilen Bi hormon alçalıp yükselen. Menepoz kanıtı olamicak Bi test benim inandığım.
Ve senn en yakın zamanda hamile kalacaksın herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?