Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzummm

Ya iğne olmasın Allah'ım nolur nolur
Hayırlısını iste ya. Ben de iğneden nefret ediyorum ama herkesin durumuna göre. Aynı doktorda tüp bebek yaptıran arkadaşım iğne olmadı mesela. Tablet olarak mı fitil olarak mı ne almıştı o progestanı ama bana iğne verdi. İhtiyaç durumuna göre yani. Tutunmayı o daha iyi sağlayacaksa bırak iğne olsun

Orası öyle canım bakalım hayirlisi

Sonu güzel olsunda katlanıoruz

Korkutuyorsunuz beni yaa
Korkmaaaaaaaaaaağ. Sen beni dinle bak. Ben ki yumurta geliştirici iğnelerini ağlaya ağlaya yapmış insanım. Hala nefret ediyorum bu iğnelerden ama bugün "Taam bırak bu kadar yeter" deseler tedirgin olurum. Embriyoyu koruyan şey o çünkü. Hap da olsa böyle, fitil de olsa yine böyle. Sen kendini doktoruna emanet et gerisini bırak

Oyyyhhh neyse daha vermedi o yüzden düşünmeyecem en azından şu bı iki günün tadını çıkarayım

İnşallah canım inşallah o da sorun olsaydı nerelere giderdim ne yapardım bilmem
Umarım yumurtalarım gelişir ama amh 0.33 olmuş erken menepoz inşallah herşey yoluna girer
Öyle deme. Olan her şeyde bir hayır var. Hepsi bir sebep için oluyor. Baktın olmuyor tüp bebek tedavisiyle onun da çaresi var. Daha fazla beklememeye karar verirsen seni için yolu kısaltır. Yeter ki doktoruna güvenebildiğinden emin ol

Evet canım çıktı
On numara beş yıldız
Sadece benim yumurtaları büyüteceğiz

İnşallah canım inşallah o da sorun olsaydı nerelere giderdim ne yapardım bilmem
Umarım yumurtalarım gelişir ama amh 0.33 olmuş erken menepoz inşallah herşey yoluna girer
Takılma şu bilinmeyesi hormon sayısıiina. İnanmıyorum ben bu amh işine. Bak gör zaman gelecek net Bi test olmadığı ortaya çıkacak. Zamanlar öncesi insanların sadece fsh sına bakılıp insanlara menepoz damgası vurmuşlar. Ve ki fsh değişebilen Bi hormon alçalıp yükselen. Menepoz kanıtı olamicak Bi test benim inandığım.
Ve senn en yakın zamanda hamile kalacaksın herşey güzel olacak

Bana bunu bir doktor söylemişti. Burada da yazmıştım. Amh'a, diğer hormonlara ve reglin üçüncü günü vajinal ultrasonla yapılan antral folikül sayımına bakılıp bunlar beraber değerlendirilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…