Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tupcu gitsin isine baksin
Sonucta kanda cikti neyi yanlis olabilir ki bunun
Hadi evde test yapmis olsan deriz ki iste test bozuk
Kanin mi bozuk cikicak yanii
Azicik sevinelim simdi 2gun sonra iyice emin olunca parti yapariz
Ya işte sanırım değer düşerse falan diye. Sağ ol sağ ol İnşallah kutlamamızı da yapabiliriz hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de

Nealcim hayırlı olsun sonu önü güzel gelsin Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kavuş evladına
Amin amin inşallah beyazım. Sağlıkla inşallah hepimiz kavuşalım Allah razı olsun
Ay heyecandan doğurcaktım az kalsın.
Ay dur sebebin olmayayım Kız sen de dur içerde az daha büyü. Havalar biraz daha düzelsin bekle daha acele etme

ohhoooo ne diyon 1500 de görünür demişti dr cumartesi ohoo senin değerin 3000 lere yakın hatta geçkin bile olcağı içinnn....ayyy sağlıkla devam etsin inşallah
Çok erkenmiş ya. Bakalım iki gün sonra çıksın da sonuç. Sorarım ya da onlar söyler herhalde. Amin mucizem amin inşallah. Emeklerimizin sonucunu sağlıkla alalım hepimiz

llahımmm sana şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnn

Kızzz evin içinde hopluyorum zıplıyorum
yeniden teyze oluyoruz yuuppiiiiii
Terelellinin bebesinin teyzeleriyiiiikkkk
Çukuuuuuuum hemen sevinme bi dur diyorlar ama seviniyorum galiba gizli gizli. İnşallah devamı da güzel olur. Burası çocuk parkına döner. Biz de çayımızı kahvemizi alıp dedikodumuzu yaparız. Hayalim bu biliyorsunuz

Bu arada kızlar hani herkes belirti belirti diyor ya bende hiçbir belirti, vücudumda hiçbir değişiklik yok. Sadece memede büyüme ve ağrı var ama tamamen ilaçlardan. Transfer hazırlığına başladığımızda aldığım Estrofem ve Prolutex iğneyle oldu bunlar. Transferden sonra hiçbir şey değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…