Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı bakam. Beşiği ben de merak ettim. Park yatak ahşap oluyor mu ki
Cnm şöyle ahşap beşik ama yan tarafı aşağı inior anne yanı oluyor..
Onu kaldırıosn yatağı aşağı indiriosn park oluyor..
Bir vidası var gevşetiosn sallanıo felan
Görüntü olarak ahşaplar içimi eritiodu ama böylesi yoktur die düşündüm
Sonra mağazada görünce allahım dedim olamaz
Cokta uygundu.. Çevresine ne diyorlar beşik kenarlarına bebek çarpmasn die böyle yastk gibi çevreleyen şık dantelli şeyler var.. İçinde yastığı yatağı çarşafı ve yatak.. Bide benm babam mobilyacı malzemeden anlar malzemeside iyitdi
Hepsi 1000 tl kaçırmadm

Nealcim hayırlı olsun sonu önü güzel gelsin Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kavuş evladına
OOO BEYAZcımmm
Sen buralara gelirmiydin
O kadar bağırdık felan ses etmedn... Hıh

Nurzfr bebeyi koydurduda bize süpriz mi yapacak acapa
Ayy Nurzfr nerdesnnnnnnn
Çatlatcak bizi...
Yok kotduramazki mantıken erken..
Ama cumartesi herakde transfer verdiği tarihler o yöndeydi
Umarm aksilik çıkmamıştır..
Umarm iyidir..
Acaba morali bozuktamı girmio

Kızzz evin içinde hopluyorum zıplıyorum
yeniden teyze oluyoruz yuuppiiiiii
Terelellinin bebesinin teyzeleriyiiiikkkk

Cukom dur kız... Sevinme.. Biz sevinios neal kursağımızda bırakıo
Kadın ruh ruh
Görümcesi çarpmış

Ben demiştim sana bende sıfır belirti diye
Hatta senin dediğin memede büyüme ve ağrı bile olmadı.. O derece sıfır
Ve ilk değerim cok düşüktü sana göre
İkizdi bide

Oha çok iyi. Nereden buldun onu?
Cukom dur kız... Sevinme.. Biz sevinios neal kursağımızda bırakıo
Kadın ruh ruh
Görümcesi çarpmış
ahshjsjdk ya benim mi suçum mu? Sevinme diyorlar, sen bir dur hele diyorlar
Ben demiştim sana bende sıfır belirti diye
Hatta senin dediğin memede büyüme ve ağrı bile olmadı.. O derece sıfır
Ve ilk değerim cok düşüktü sana göre
İkizdi bide
Hiiiiih anormal mi bu değer o zaman
Ya benim yumurta geliştirme döneminde de memede büyüme ve ağrı olmuştu. Sonra bekleme döneminde azaldı, transfer hazırlığı döneminde yine coştu. Tırstım hatta doktora mesaj attım ama cevap vermedi. Bakayım soracağım gidince unutmazsam inşallah :/ Zarar vermiş olmasın da ilaçlar

Yaa neal dua et yakınımda değilsin...
Valla saçına yapışasım var ya

Dua ediiiiin sağlıkla tutunmuş olsun
Yaaaaaaaaaaaàggggg cok sevindim ulaaagbnnnnnn
Kuzum bebiş iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski
Atmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570

Yaa korkuyorum sevinmeye. Kadın 11. günü bile saymam 12. gün olacak diyor Sağlıkla güzelce artar da inşallah

Kuzum cok mutlu oldum, insallah cok guzel olacak, 2500-3000 degerleirnde kese gorunuyor canım oh yaaa yasasinnnnnnnnn

Yaa inşallah inşallah. Çok sağ ol
Sana iğne neyin mi verdi, dinlen mi dedi ne dedi?

Evet öyle dedi sabah buralardaydı Bi da gelmedi
Nurzfr
Buradayım kizlar dün biraz moral bozukluğu vardı gerginlikten sanırım sonra eve gelince de yemek bile zor yedim uykudan bı uyumuşum altıda sabah onda kalktim
Oh ohhh süper kuzum hadi başlasın
nur’u çarpan o muydu
Hazır mıyız genşlerr? Yarından itibaren kafam güzel geliyorum buraya
Amiib
Evet malesef estrofem ve artırdı Dr um muhtemelen 12-16 haftaya kadar kullancam bunu
evet ya nerdesiiinnnn Nurzfr bu kadar gelmemezlik yapmazdı
Geldim geldi
Atmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570
Ohaaaa çok iyi değer kuzummmm ayyy yaşasın sonunda oldu beee
Yaa korkuyorum sevinmeye. Kadın 11. günü bile saymam 12. gün olacak diyor Sağlıkla güzelce artar da inşallah
Ya kuzu seninki blastokist değil miydi zaten 10. Gün diyolar onda testi üçüncü gün embriyosu için 12. Gün diyolar alla alla boşver sen hemşireyi hamilesin işte
Nurzfr bebeyi koydurduda bize süpriz mi yapacak acapa
Hee pztsi doğum var doğum için tarihi bile aldım sen sus ilaçları hala neden kullandığını sakliosun kustum sana sen soyluon mu sanki
Burdayım balusum burdayım malum estrofem mahvetti beni

Dün öğleden sonraydi kontrolüm kan tahlili vs derken beş bucugu buldu herşey iyi güzel hoş ama transfer kullanacağı embriyo dolayısıyla adetin 19. Günü olacakmış yani pztsi olacak bakalım bı sürü iğne verdi yine Dr

Ayyy sıra sana geldi nurum

Hayırlı olsun transfer tarihin şimdiden. Dualarım seninle. Unutursam beynim yerinde olmadığı içindir, tamam mı? Estrofem'e ben de devam ediyorum. Muhtemelen daha da devam edeceğim. Progestanı nasıl verdi tablet mi fitil mi? Bu arada benim transgerim 22. gün oldu, geçti yani. Seninki ideal bir zaman

Evet 5. gün embriyosuydu. Ben de 10. gün diye okumuştum hep ama 11'i bile kabul etmiyorlar. Hayırlısı artık bekleyelim bakalım

Boşver sen hemşireyi değerin çok güzel iki gün sonra verdiğini söylersin hemşireye boşverfitil verdi dört tane kullancam bide oksapar la pruluton verdi prulutonu hastaneye gidip vurdurmalisin dedi bakalım akşam on da gitcez acile

Kız hunileşme neymiş ilk duyuyorm
Biz onu kafamıza takıos rahime değil
Ben de yeni duydum, hunileri taktik diye diye cidden takmisim ama yanlis yere ahhahahahah ya iste rahim kisaligi ve hunilesme yani rahmin v gibi sekil almasi erken doguma sebebiyet veriyormus, eger rahim kisa olsayms dikis atcakms simdilik boyutu iyi ama hunilesme risk..
Yaa inşallah inşallah. Çok sağ ol
Sana iğne neyin mi verdi, dinlen mi dedi ne dedi?
Kuzum progestan verdi, bugun dinlen dedi ama genel olarak dinlen gibi demedi. Takip edilcek iste bakalm .. 2 hafta sonra detayliya profa gidecek olmam da rahatlatti o da bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…