- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.321
Vaktinde gelsin bebisimiz inşallah kuzum uzan dinlen sendeBen de yeni duydum, hunileri taktik diye diye cidden takmisim ama yanlis yere ahhahahahah ya iste rahim kisaligi ve hunilesme yani rahmin v gibi sekil almasi erken doguma sebebiyet veriyormus, eger rahim kisa olsayms dikis atcakms simdilik boyutu iyi ama hunilesme risk..
Kuzum progestan verdi, bugun dinlen dedi ama genel olarak dinlen gibi demedi. Takip edilcek iste bakalm .. 2 hafta sonra detayliya profa gidecek olmam da rahatlatti o da bakacak.
Insallah kuzum, yazismalara hiç bakamadim canim naptin sen var mi gelişme? Bugun yogunlgm son, donecegm aranızaVaktinde gelsin bebisimiz inşallah kuzum uzan dinlen sende
Ohhh artık bizlesinInsallah kuzum, yazismalara hiç bakamadim canim naptin sen var mi gelişme? Bugun yogunlgm son, donecegm aranıza
Hadi hayırlısıBoşver sen hemşireyi değerin çok güzel iki gün sonra verdiğini söylersin hemşireye boşverfitil verdi dört tane kullancam bide oksapar la pruluton verdi prulutonu hastaneye gidip vurdurmalisin dedi bakalım akşam on da gitcez acile
İyi bari ya detaylının yakın tarihte olması güzel denk gelmiş. Orada daha net görürler. İnşallah o zamana kadar her şey yoluna girerBen de yeni duydum, hunileri taktik diye diye cidden takmisim ama yanlis yere ahhahahahah ya iste rahim kisaligi ve hunilesme yani rahmin v gibi sekil almasi erken doguma sebebiyet veriyormus, eger rahim kisa olsayms dikis atcakms simdilik boyutu iyi ama hunilesme risk..
Kuzum progestan verdi, bugun dinlen dedi ama genel olarak dinlen gibi demedi. Takip edilcek iste bakalm .. 2 hafta sonra detayliya profa gidecek olmam da rahatlatti o da bakacak.
Gerilmeeeeeee. Senin sakin kalman lazım. Beni örnek al bak ben ne kadar sakinim ahsnsjnsnsnmaösösnnshajjasbnsOhhh artık bizlesinbenimde pztsi transfer olacak daha bakalım ignelere başlıyor yeniden tabi ben gergin yine
Ohooo seni örnek alırsam daha çok yandikkk ben transferden diil ignelerden gerilimHadi hayırlısı
İyi bari ya detaylının yakın tarihte olması güzel denk gelmiş. Orada daha net görürler. İnşallah o zamana kadar her şey yoluna girer
Gerilmeeeeeee. Senin sakin kalman lazım. Beni örnek al bak ben ne kadar sakinim ahsnsjnsnsnmaösösnnshajjasbns
Ben daha rahim dinlendirme döneminin başındaOhooo seni örnek alırsam daha çok yandikkk ben transferden diil ignelerden gerilim
Orası oyle kuzum saglikli gelsinlerde ohh seninde tamam artık az kaldı cmtsi gününe keseyi görürsün muhtemelenBen daha rahim dinlendirme döneminin başındaBal0ncuk 'a "Transfer öncesi yine iğne verecekler mi" diye soruyordum. Hala sabah akşam gerilim müziği çalıyor iğne saati yaklaşınca ama nabalım yani. Bizim kısmetimizde de böyle bir yol varmış. Sağlıkla gelsinler, her şey hayırlısıyla olsun, bizim sağlığımız da yerinde olsun, yapıyoruz iğneleri bir şekilde
Aaa rahim kısalığınamı deniyormuş..Ben de yeni duydum, hunileri taktik diye diye cidden takmisim ama yanlis yere ahhahahahah ya iste rahim kisaligi ve hunilesme yani rahmin v gibi sekil almasi erken doguma sebebiyet veriyormus, eger rahim kisa olsayms dikis atcakms simdilik boyutu iyi ama hunilesme risk..
Ben olsam uyutmazdm hahahahhaSorma dün herif de çok kızdı ama gözüm acilmiyo en son yalvardım nolur ya surda iki dakka uyiyim diye
Boşuna demiorm açk adres verecem dieBen daha rahim dinlendirme döneminin başındaBal0ncuk 'a "Transfer öncesi yine iğne verecekler mi" diye soruyordum. Hala sabah akşam gerilim müziği çalıyor iğne saati yaklaşınca ama nabalım yani. Bizim kısmetimizde de böyle bir yol varmış. Sağlıkla gelsinler, her şey hayırlısıyla olsun, bizim sağlığımız da yerinde olsun, yapıyoruz iğneleri bir şekilde
bidene de benden vurYaa neal dua et yakınımda değilsin...
Valla saçına yapışasım var ya
yaaa ne bu sizin bebelerin acelesi yavv bi karnınızda tutamıyonuzYaaaaaaaaaaaàggggg cok sevindim ulaaagbnnnnnn
Kuzum bebiş iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski
Kuzum cok mutlu oldum, insallah cok guzel olacak, 2500-3000 degerleirnde kese gorunuyor canımoh yaaa yasasinnnnnnnnn
ahahaha len ne merakta koyuyonuz insanları ben gelmesem hadi neyseBuradayım kizlar dün biraz moral bozukluğu vardı gerginlikten sanırım sonra eve gelince de yemek bile zor yedim uykudan bı uyumuşum altıda sabah onda kalktim
Oh ohhh süper kuzum hadi başlasın
Evet malesef estrofem ve artırdı Dr um muhtemelen 12-16 haftaya kadar kullancam bunu
Geldim geldi
Ohaaaa çok iyi değer kuzummmm ayyy yaşasın sonunda oldu beee
Ya kuzu seninki blastokist değil miydi zaten 10. Gün diyolar onda testi üçüncü gün embriyosu için 12. Gün diyolar alla alla boşver sen hemşireyi hamilesin işte
Hee pztsi doğum var doğum için tarihi bile aldımsen sus ilaçları hala neden kullandığını sakliosun kustum sana sen soyluon mu sanki
Burdayım balusum burdayım malum estrofem mahvetti beni
Dün öğleden sonraydi kontrolüm kan tahlili vs derken beş bucugu buldu herşey iyi güzel hoş ama transfer kullanacağı embriyo dolayısıyla adetin 19. Günü olacakmış yani pztsi olacak bakalım bı sürü iğne verdi yine Dr
Sanada vuram mı kankabidene de benden vur
yaaa ne bu sizin bebelerin acelesi yavv bi karnınızda tutamıyonuz
ahahaha len ne merakta koyuyonuz insanları ben gelmesem hadi neysehadi bakalım transfer tarihin hayırli olsun
Amin amin. Cumartesi erken de hayırlısı artık ne zamanaysa inşallahOrası oyle kuzum saglikli gelsinlerde ohh seninde tamam artık az kaldı cmtsi gününe keseyi görürsün muhtemelen
Aa aşk olsun. Yaz ulan demirden korksak trene binmezdikBoşuna demiorm açk adres verecem die
Sana dil dökerken derin nefesler alıodum
Vur evet vur vur hıhSanada vuram mı kanka
Vur vur asıl o hakediyo kimseye anlatmadigi biseyleri var balus sende duySanada vuram mı kanka
Bir tek dileğim varrrrrrrrrrrAmin amin. Cumartesi erken de hayırlısı artık ne zamanaysa inşallah
Aa aşk olsun. Yaz ulan demirden korksak trene binmezdik
HakedioVur evet vur vur hıh
Ciddimi?.Vur vur asıl o hakediyo kimseye anlatmadigi biseyleri var balus sende duybir mucizee nin sakladigi şeyler var küstüm ben artık ona
Ah ahh işte saklayanlar var kuzummm ben dün uyudum girmedimBir tek dileğim varrrrrrrrrrr
Sağlıklı gebelik yaşa inşallah
Hakedio
Ciddimi?.
Bizden bişi saklayan topiğe bidaha gelmesin gardaşşş
Bak @NealStreet kan verdi söledi
Kan çıktı söledi
Amin amin inşallah. Allah razı olsunBir tek dileğim varrrrrrrrrrr
Sağlıklı gebelik yaşa inşallah
Nolmuş nolmuş 👁👁Ciddimi?.
Bizden bişi saklayan topiğe bidaha gelmesin gardaşşş
Bak @NealStreet kan verdi söledi
Kan çıktı söledi
Ne oluo yeeeaaağğAh ahh işte saklayanlar var kuzummm ben dün uyudum girmedimki ben herşeyi detayına kadar veriom zaten bir mucizee
Bende anlamaya çalışıormAmin amin inşallah. Allah razı olsun
Nolmuş nolmuş 👁👁
Topikte birileri hamile ama sakliooooNe oluo yeeeaaağğ
Bende anlamaya çalışıorm
Olum iki haftadır böyle diyon? Doğururken mi öğreneceğiz? Zaten bir avuç insanız.Topikte birileri hamile ama saklioooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?