Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vaktinde gelsin bebisimiz inşallah kuzum uzan dinlen sende

Hadi hayırlısı
İyi bari ya detaylının yakın tarihte olması güzel denk gelmiş. Orada daha net görürler. İnşallah o zamana kadar her şey yoluna girer
Ohhh artık bizlesin benimde pztsi transfer olacak daha bakalım ignelere başlıyor yeniden tabi ben gergin yine
Gerilmeeeeeee. Senin sakin kalman lazım. Beni örnek al bak ben ne kadar sakinim ahsnsjnsnsnmaösösnnshajjasbns

Ohooo seni örnek alırsam daha çok yandikkk ben transferden diil ignelerden gerilim

Ohooo seni örnek alırsam daha çok yandikkk ben transferden diil ignelerden gerilim
Ben daha rahim dinlendirme döneminin başında Bal0ncuk 'a "Transfer öncesi yine iğne verecekler mi" diye soruyordum. Hala sabah akşam gerilim müziği çalıyor iğne saati yaklaşınca ama nabalım yani. Bizim kısmetimizde de böyle bir yol varmış. Sağlıkla gelsinler, her şey hayırlısıyla olsun, bizim sağlığımız da yerinde olsun, yapıyoruz iğneleri bir şekilde

Orası oyle kuzum saglikli gelsinlerde ohh seninde tamam artık az kaldı cmtsi gününe keseyi görürsün muhtemelen

Aaa rahim kısalığınamı deniyormuş..
Kuzum neyseki okul bitio...
Rahim kısalığı dinlerek ve progestanla düzeliyor biliyorsn demi
Ayaklarını bol bol uzat
Sorma dün herif de çok kızdı ama gözüm acilmiyo en son yalvardım nolur ya surda iki dakka uyiyim diye
Ben olsam uyutmazdm hahahahha

Boşuna demiorm açk adres verecem die
Sana dil dökerken derin nefesler alıodum

Yaa neal dua et yakınımda değilsin...
Valla saçına yapışasım var ya
bidene de benden vur
yaaa ne bu sizin bebelerin acelesi yavv bi karnınızda tutamıyonuz
ahahaha len ne merakta koyuyonuz insanları ben gelmesem hadi neyse hadi bakalım transfer tarihin hayırli olsun

Orası oyle kuzum saglikli gelsinlerde ohh seninde tamam artık az kaldı cmtsi gününe keseyi görürsün muhtemelen
Amin amin. Cumartesi erken de hayırlısı artık ne zamanaysa inşallah
Boşuna demiorm açk adres verecem die
Sana dil dökerken derin nefesler alıodum
Aa aşk olsun. Yaz ulan demirden korksak trene binmezdik

Amin amin. Cumartesi erken de hayırlısı artık ne zamanaysa inşallah

Aa aşk olsun. Yaz ulan demirden korksak trene binmezdik
Bir tek dileğim varrrrrrrrrrr
Sağlıklı gebelik yaşa inşallah
Vur evet vur vur hıh
Hakedio
Vur vur asıl o hakediyo kimseye anlatmadigi biseyleri var balus sende duy bir mucizee nin sakladigi şeyler var küstüm ben artık ona
Ciddimi?.
Bizden bişi saklayan topiğe bidaha gelmesin gardaşşş
Bak @NealStreet kan verdi söledi
Kan çıktı söledi

Bir tek dileğim varrrrrrrrrrr
Sağlıklı gebelik yaşa inşallah

Hakedio

Ciddimi?.
Bizden bişi saklayan topiğe bidaha gelmesin gardaşşş
Bak @NealStreet kan verdi söledi
Kan çıktı söledi
Ah ahh işte saklayanlar var kuzummm ben dün uyudum girmedimki ben herşeyi detayına kadar veriom zaten bir mucizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…