- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.341
Olum iki haftadır böyle diyon? Doğururken mi öğreneceğiz? Zaten bir avuç insanız.Hemsirecik sen mi hamilesin doğru söyle?
Yok kizzz kuzum benim o da ben gibi hemen anlatırOlum iki haftadır böyle diyon? Doğururken mi öğreneceğiz? Zaten bir avuç insanız.Hemsirecik sen mi hamilesin doğru söyle?
Olum iki haftadır böyle diyon? Doğururken mi öğreneceğiz? Zaten bir avuç insanız.Hemsirecik sen mi hamilesin doğru söyle?
Shshhshsdus ben gebeyim ama dertlere hshshs
Kiz ben ilan vericem heryere hshsbdg
ahahshjsn deli ya töbe töbe. Sağlıklı bir bebeğe gebe ol, dertleri üç hayır'la uğurlayalımShshhshsdus ben gebeyim ama dertlere hshshs
Ben zaten reglim simdi bu ay beklemiyodum malum olaylardan hdhshs belki biraz ertelerim yhaaa bilemiyomBendeeee
Sağlıklı hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzummmBen zaten reglim simdi bu ay beklemiyodum malum olaylardan hdhshs belki biraz ertelerim yhaaa bilemiyom
Nolie kız size valla kavga varsa ayırmam haTamam saklanmasına saygı duyuyorum ama biz burda birbirimizin derdine sevincine ortak olurken acaba sahte mıydık diye düşünüyorum insan neden saklarki üzücü şeyler de olsa birbirimize destek olmadık mibir mucizee
Dertler derya olmuşşşşşşşşşşShshhshsdus ben gebeyim ama dertlere hshshs
Hala mı düzelemediniz o kadar yavBen zaten reglim simdi bu ay beklemiyodum malum olaylardan hdhshs belki biraz ertelerim yhaaa bilemiyom
Ya ne zaman iyi bir sey olsa birinin gozu değiyor ya su ictigim bardakta bile gozleri var puhh hshshsahahshjsn deli ya töbe töbe. Sağlıklı bir bebeğe gebe ol, dertleri üç hayır'la uğurlayalım
Ic ic süt yapar hshsbsbsvNolie kız size valla kavga varsa ayırmam ha
Gebeyim arada banada patlatırsınız
Dertler derya olmuşşşşşşşşşş
Bende bir sandallll
Ah ulannn doğurayım ilk işim buz gibi bira içmek olacak denize karşı
Bebeği de sarhoş etme laNolie kız size valla kavga varsa ayırmam ha
Bende bir sandallll
Amin nuriskom bakalim ne zaman nasip olur bizeSağlıklı hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzummm
Bakın duydunuz bir sağlıkçı söylüyorIc ic süt yapar hshsbsbsv
Yok kavga etmeyiz niye edelim bize söylemeyi gereği duymuyorsa yakın görmüyorsa ne diyeyim niye kavga edeyim eyvallah derim geçerimNolie kız size valla kavga varsa ayırmam ha
Bende bir sandallll
Artık ne emerse şansınaBebeği de sarhoş etme la
Bu konunun uzmanıYa ne zaman iyi bir sey olsa birinin gozu değiyor ya su ictigim bardakta bile gozleri var puhh hshshs
Icmek icin bahane arıyorumdur hsbsvshs kanka ama gobekte yapiyor ona goreBakın duydunuz bir sağlıkçı söylüyor
Bem onun yalancısıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?