Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kavga etmeyiz niye edelim bize söylemeyi gereği duymuyorsa yakın görmüyorsa ne diyeyim niye kavga edeyim eyvallah derim geçerim

Ya ben denize girsem nolurrr bişi olmaz dimi
Şimdi olmazda
Gebeyken giremezsn doktor izni ile
Bem doğuma yakın olmasını bekliorm
Doğuma 10 gn kala felan gircem doğumu kolaylaştırıo rahatlatıo rahimi felan

Bu konunun uzmanı Bal0ncuk
Şaka bir yana ben de enerjisi kötü olan insanlardan çok korkarım Dağlara taşlara kış kış evlerden ırak
Eskiden sosyal medyada esimle foto atardım yada getirdiği çiçekleri falan 1 dakika gecmez aramiz bozulurdu. Zaten burada benimle yarisan bir tayfa var hiçbiriyle görüşmüyorum diye arkamdan yardırıyorlar gdgdgdh e napiyim abi her seyde gözünüz kaliyor bi salin bee

Gözü olanın gözü çıksın beee

Burada derken Van'da mı? Bir şeyinizi paylaşmasana ya sosyal medyada. Zaten orada ciciş ciciş paylaşım yapanlar genelde evinde ya da kendi içinde çok mutsuzluk yaşayanlar. Bir de başkasının mutsuzluğuyla mutlu olanlar var ki eeeen nefret ettiğim güruh. Bunların kötü enerjisinden çok korkuyorum işte. Resmen pusuda bekliyorlar birinin başına bir şey gelse de yerimi alsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…