- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.361
Hayırlı vakitte tez zamanda inşallahAmin nuriskom bakalim ne zaman nasip olur bize
Şimdi olmazdaYok kavga etmeyiz niye edelim bize söylemeyi gereği duymuyorsa yakın görmüyorsa ne diyeyim niye kavga edeyim eyvallah derim geçerim
Ya ben denize girsem nolurrr bişi olmaz dimi
Sürekli Ayetel Kürsi oku kuzumYa ne zaman iyi bir sey olsa birinin gozu değiyor ya su ictigim bardakta bile gozleri var puhh hshshs
Kanka itiraf et biranla aran iyi galibaIcmek icin bahane arıyorumdur hsbsvshs kanka ama gobekte yapiyor ona gore
Bunlar buraya çilingiri kurar bu akşam, ben diyeyimKanka itiraf et biranla aran iyi galiba
Bu konunun uzmanıBal0ncuk
Şaka bir yana ben de enerjisi kötü olan insanlardan çok korkarım Dağlara taşlara kış kış evlerden ırak
Eskiden sosyal medyada esimle foto atardım yada getirdiği çiçekleri falan 1 dakika gecmez aramiz bozulurdu. Zaten burada benimle yarisan bir tayfa var hiçbiriyle görüşmüyorum diye arkamdan yardırıyorlar gdgdgdh e napiyim abi her seyde gözünüz kaliyor bi salin beeBu konunun uzmanıBal0ncuk
Şaka bir yana ben de enerjisi kötü olan insanlardan çok korkarım Dağlara taşlara kış kış evlerden ırak
Ama yüzmek sağlıklı diolar ya usutursem diye herif pinpiriklenio ama benim çok Giresun varrrŞimdi olmazda
Gebeyken giremezsn doktor izni ile
Bem doğuma yakın olmasını bekliorm
Doğuma 10 gn kala felan gircem doğumu kolaylaştırıo rahatlatıo rahimi felan
1 ay snra kurmazsam namerdimBunlar buraya çilingiri kurar bu akşam, ben diyeyim
Laaaaağn kahkaha attım ahahhsjsjdjdj
Gözü olanın gözü çıksın beeeEskiden sosyal medyada esimle foto atardım yada getirdiği çiçekleri falan 1 dakika gecmez aramiz bozulurdu. Zaten burada benimle yarisan bir tayfa var hiçbiriyle görüşmüyorum diye arkamdan yardırıyorlar gdgdgdh e napiyim abi her seyde gözünüz kaliyor bi salin bee
Cok şükür AllahımLaaaaağn kahkaha attım ahahhsjsjdjdj
Allah'tan evde yalnızım neye guluo bu manyak demiolar
Kanka totosuna antende taksınGözü olanın gözü çıksın beee
Okuyoruz ama nafile ya hepsinjn gozunu oyacam anca oyle duzelir hshsbsbSürekli Ayetel Kürsi oku kuzum
Hsjagahdgsh kanka hic icmedim desem hshshshKanka itiraf et biranla aran iyi galiba
Nolar gel bize bi kursun dok boyle olmuyo
AşkoşOkuyoruz ama nafile ya hepsinjn gozunu oyacam anca oyle duzelir hshsbsb
Hsjagahdgsh kanka hic icmedim desem hshshsh
Nolar gel bize bi kursun dok boyle olmuyo
Ooohh aminnnGözü olanın gözü çıksın beee
Burada derken Van'da mı? Bir şeyinizi paylaşmasana ya sosyal medyada. Zaten orada ciciş ciciş paylaşım yapanlar genelde evinde ya da kendi içinde çok mutsuzluk yaşayanlar. Bir de başkasının mutsuzluğuyla mutlu olanlar var ki eeeen nefret ettiğim güruh. Bunların kötü enerjisinden çok korkuyorum işte. Resmen pusuda bekliyorlar birinin başına bir şey gelse de yerimi alsam diyeEskiden sosyal medyada esimle foto atardım yada getirdiği çiçekleri falan 1 dakika gecmez aramiz bozulurdu. Zaten burada benimle yarisan bir tayfa var hiçbiriyle görüşmüyorum diye arkamdan yardırıyorlar gdgdgdh e napiyim abi her seyde gözünüz kaliyor bi salin bee
O is bende tamam hshshshAşkoş
Şalvar benden... Kurşun benden.. Dökmesi benden..
Ama yol su yatma kalkma eğlenme gezme senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?