- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.381
Benm sosyal medya hesabım ykk cok şükürBurada derken Van'da mı? Bir şeyinizi paylaşmasana ya sosyal medyada. Zaten orada ciciş ciciş paylaşım yapanlar genelde evinde ya da kendi içinde çok mutsuzluk yaşayanlar. Bir de başkasının mutsuzluğuyla mutlu olanlar var ki eeeen nefret ettiğim güruh. Bunların kötü enerjisinden çok korkuyorum işte. Resmen pusuda bekliyorlar birinin başına bir şey gelse de yerimi alsam diye
Biletimi kes ama ağustosa kesO is bende tamam hshshsh
Oha en son cuma girmişDusunceBulutu nerledesin yaaa bak bizimki basladii
Niyeti bozmuş abooooo1 ay snra kurmazsam namerdim
Arada gülüyom ya öyle. Şöyle bir tebessüm ediyorum hafif ahahhahahahhaCok şükür Allahım
Reklama girdi yalan söyleme ahhsnsjsjDusunceBulutu nerledesin yaaa bak bizimki basladii
Bu gülüşleride okudum yaNiyeti bozmuş abooooo
Arada gülüyom ya öyle. Şöyle bir tebessüm ediyorum hafif ahahhahahahha
Aynen bebeksu vanda. Ya ben asiri yapmiyordum ama cicegimide paylasmayi severdim biraktim sagolsunlar. Simdi burdaki kesimi size anlatsam kitap olur ciddi bir yasam tarzi farkliligimiz var. Asker eslerinden bahsediyorum bu arada mecbur görüşüyorduk bir ara ama sarmıyor gerçekten surekli kimin esyasi nasil ne kadar altini parasi var kimin cocugu erken yurumus bihtik beee hshshshs. Doğum gunlerine gitmedim diye kustuler bana hdhdhdBurada derken Van'da mı? Bir şeyinizi paylaşmasana ya sosyal medyada. Zaten orada ciciş ciciş paylaşım yapanlar genelde evinde ya da kendi içinde çok mutsuzluk yaşayanlar. Bir de başkasının mutsuzluğuyla mutlu olanlar var ki eeeen nefret ettiğim güruh. Bunların kötü enerjisinden çok korkuyorum işte. Resmen pusuda bekliyorlar birinin başına bir şey gelse de yerimi alsam diye
Vayyy sende bizdensinnnnReklama girdi yalan söyleme ahhsnsjsj
Ohaaa yaa resmen yarış yapiolar yaaaAynen bebeksu vanda. Ya ben asiri yapmiyordum ama cicegimide paylasmayi severdim biraktim sagolsunlar. Simdi burdaki kesimi size anlatsam kitap olur ciddi bir yasam tarzi farkliligimiz var. Asker eslerinden bahsediyorum bu arada mecbur görüşüyorduk bir ara ama sarmıyor gerçekten surekli kimin esyasi nasil ne kadar altini parasi var kimin cocugu erken yurumus bihtik beee hshshshs. Doğum gunlerine gitmedim diye kustuler bana hdhdhd
Tamam kenks sen doğur ben gelem hem bebek severim gsgshsBenm sosyal medya hesabım ykk cok şükür
Kafam rahat missss
Biletimi kes ama ağustosa kes
Şuan yplculuk yasak
Yada sen gel
O ne ya liseli kız grubu gibi ahsnndnsAynen bebeksu vanda. Ya ben asiri yapmiyordum ama cicegimide paylasmayi severdim biraktim sagolsunlar. Simdi burdaki kesimi size anlatsam kitap olur ciddi bir yasam tarzi farkliligimiz var. Asker eslerinden bahsediyorum bu arada mecbur görüşüyorduk bir ara ama sarmıyor gerçekten surekli kimin esyasi nasil ne kadar altini parasi var kimin cocugu erken yurumus bihtik beee hshshshs. Doğum gunlerine gitmedim diye kustuler bana hdhdhd
İcmemde yasak ama negatif çıkarsa bı 70 ligi kendim devircem ona göre dedim herife tamam zaten negatif cikmicakki kârdayim diyoBiramı o
Gel aşkoş gecelere akarız ayıpsınTamam kenks sen doğur ben gelem hem bebek severim gsgshs
Bak ben ilk geldiğim de biri gelmişti bize ayy her seyinide almissin dedi hahshs onlar gitti annem diyorki oyle evi süzüp durdu hshshs hayir herkesin kocasi ayni parayi aliyor sizde alin kardesim hdhdhdOhaaa yaa resmen yarış yapiolar yaaa
Hoşgeldin yeni @NealStreetİcmemde yasak ama negatif çıkarsa bı 70 ligi kendim devircem ona göre dedim herife tamam zaten negatif cikmicakki kârdayim diyo
Spermleri lazım öyle deme. BırakmaGel aşkoş gecelere akarız ayıpsın
Herifi bırak gel.. Bi işe yaramıo bu herifler zaten
Herifin totosundaSpermleri lazım öyle deme. BırakmaHemsirecik
Sen balona bakma. Ununu elemiş eleğini asmış o. Tuzu kuru. Niyeti de bozmuş zaten bugün. Feneri nerede söndürür bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?