- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.401
Olum süreç sona yaklaşınca insana otomatik olarak yükleniyor galiba karamsarlıkHoşgeldin yeni @NealStreet
Ay yeter gariii
Olumsuz düşünmek yok
Olacak dediysem olacak
O kedi buraya gelecek arkidişşşşşşşş
Leee sanki yaşadklarınızı yaşamadk heeeeOlum süreç sona yaklaşınca insana otomatik olarak yükleniyor galiba karamsarlık
İşte diyorum ki acaba sen bize bu bilgiyi veremiş olabilir misin? O yüzden afallıyoruz belki deLeee sanki yaşadklarınızı yaşamadk heeee
Ben suçsuzum hakim beyİşte diyorum ki acaba sen bize bu bilgiyi veremiş olabilir misin? O yüzden afallıyoruz belki de
Hayret bişi yaaa valla kardeşimle bile yarismadim annemlerin aldıkları konusunda altı ay arayla evlendik yuh diyorum valla yaa kullanacak kadar olsun yeterBak ben ilk geldiğim de biri gelmişti bize ayy her seyinide almissin dedi hahshs onlar gitti annem diyorki oyle evi süzüp durdu hshshs hayir herkesin kocasi ayni parayi aliyor sizde alin kardesim hdhdhd
Laa zaman yaklasmis ya napak uzakken iyiydi hep olumluyduk şimdi bu kdr olumluyken negatifi görürsek yikilirim ondan alıştırmada lazım kendimeHoşgeldin yeni @NealStreet
Ay yeter gariii
Olumsuz düşünmek yok
Olacak dediysem olacak
O kedi buraya gelecek arkidişşşşşşşş
NurrrrrrHayret bişi yaaa valla kardeşimle bile yarismadim annemlerin aldıkları konusunda altı ay arayla evlendik yuh diyorum valla yaa kullanacak kadar olsun yeter
Laa zaman yaklasmis ya napak uzakken iyiydi hep olumluyduk şimdi bu kdr olumluyken negatifi görürsek yikilirim ondan alıştırmada lazım kendime
Ohh ohhh bitmiş gitmisssHerife diyomki... Evi almştk zaten..
Araba aldık...
Tüpçüye gidip tüp aldık..
Arabanın kredisi bitsin.. Kızım azcık büyümüş olur..
Artık seninle tüm ticari ilişkim bitti
Güle güle gidebilirsin
Bacım sen ömürlük almışsınOhh ohhh bitmiş gitmisssbizim daha evin taksidi ohooo 14 sene sonra bitecek araba yok tüpçü de yolda daha ben gönderemiom herifi
Çok pahalı yavrum milyonluk ev alınca bide ben calismicak olunca ondan atanirsam zaten bı iki seneye arabayı da hallederiz herif evi ödesin ben arabayı çocuumla gezcem arabaynan hheeennn ddduuuuuttttBacım sen ömürlük almışsın
Bu ne böyle
Siz onları öderken bebeye kim mama alacak onuda yazsaydnÇok pahalı yavrum milyonluk ev alınca bide ben calismicak olunca ondan atanirsam zaten bı iki seneye arabayı da hallederiz herif evi ödesin ben arabayı çocuumla gezcem arabaynan hheeennn ddduuuuutttt
Pirinç unu neyine yetmiyo yaaSiz onları öderken bebeye kim mama alacak onuda yazsaydn
Aynen ya bide lazım cidden korona varken toplu taşıma araçlarına binip riske girmek istemiyor insanBiz de bebek kesinleşirse araba işine girişmeyi planlıyoruz. Artık bir yerlere kaçabilmek istiyorum biraz. Corona iyice kilitledi bizi olduğumuz yere
Öyle deme.. Bir doğum yaklaşsn görecem hepiniziPirinç unu neyine yetmiyo yaa
Kaçarken doktor izni lazmBiz de bebek kesinleşirse araba işine girişmeyi planlıyoruz. Artık bir yerlere kaçabilmek istiyorum biraz. Corona iyice kilitledi bizi olduğumuz yere
Yani niye öyle strese girdin ki anan öyle mi düşündü araştırdı seni doğururken sen doğup büyümedin mi işteÖyle deme.. Bir doğum yaklaşsn görecem hepinizi
Kız el kadar şeyler bizim elbiselerden pahalı
Yok pambıklı olsun
Yok emzik anne memesine yakın olsun
Yok şu olsun yok bu olsın
Anasını sataym sanki anamz bizi bnlarlamı büyüttü uleennn
Git pazardan al olsn bitsn
Ahhh bide o var dimi annemde öyle dio ben şimdiden kardeşimin düğünü planliom riskli olacaksa sen gelemezsinki diyo ben gelcem diom hayır dioKaçarken doktor izni lazm
Hayaller kurma izin alana kadar
Zaten çoğu şey hediye geldi ondan içim gitmio tuzum kuruYani niye öyle strese girdin ki anan öyle mi düşündü araştırdı seni doğururken sen doğup büyümedin mi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?