- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.421
Var valla kuzuAhhh bide o var dimi annemde öyle dio ben şimdiden kardeşimin düğünü planliom riskli olacaksa sen gelemezsinki diyo ben gelcem diom hayır dio
Ne gerek var ya yerlerde gezecek zaten o emzikZaten çoğu şey hediye geldi ondan içim gitmio tuzum kuru
Ama babası 1 emziğe 100 tl vermiş
Allahıma o emziği emmezse herife dedimki emziği sana takacam
Aynen kuzen bizim yattı yemek yapmaya bile kalkamadı dokuz ay eşiği asagidaymis hayırlısı olsun kuzum ne diyimVar valla kuzu
Dedim dua et emziği red etmesinNe gerek var ya yerlerde gezecek zaten o emzik
Benm önce kanama alanm vardıAynen kuzen bizim yattı yemek yapmaya bile kalkamadı dokuz ay eşiği asagidaymis hayırlısı olsun kuzum ne diyim
Yazık kız adama ne eziyet edion heveslenmis almışDedim dua et emziği red etmesin
Yoksa kendini emzikle hayal et dedim
İnşallah doğum ve sonrası çok rahat geçecek kuzummmBenm önce kanama alanm vardı
Sonra bebeği kaybettim
Sonra bebeğin eşiği aşağdaydı
Cok şükür gebelikte yaşamadğm şey kalmadı
Tüm duyguları yaşadm
İnşallahİnşallah doğum ve sonrası çok rahat geçecek kuzummm
Sanada vuram mı kanka
Vur vur asıl o hakediyo kimseye anlatmadigi biseyleri var balus sende duybir mucizee nin sakladigi şeyler var küstüm ben artık ona
Bir tek dileğim varrrrrrrrrrr
Sağlıklı gebelik yaşa inşallah
Hakedio
Ciddimi?.
Bizden bişi saklayan topiğe bidaha gelmesin gardaşşş
Bak @NealStreet kan verdi söledi
Kan çıktı söledi
Topikte birileri hamile ama saklioooo
ne istiyosunuz benden yaa alın topiğiniz de sizin olsun.yeter ya ne bu bu kadar üstüme geliyosunuz.Tamam saklanmasına saygı duyuyorum ama biz burda birbirimizin derdine sevincine ortak olurken acaba sahte mıydık diye düşünüyorum insan neden saklarki üzücü şeyler de olsa birbirimize destek olmadık mibir mucizee
Niyee kizzz iyice duygular depreşti dimiiiİnşallah
Gözyaşım pıt
Alınganlk yapma saçını yolarımne istiyosunuz benden yaa alın topiğiniz de sizin olsun.yeter ya ne bu bu kadar üstüme geliyosunuz.
Ayy bu aralar fenayımNiyee kizzz iyice duygular depreşti dimiii
Daha yeni oturdum başınaDusunceBulutu nerledesin yaaa bak bizimki basladii
yok annemler geldi kaç gündür onlarla ilgileniyordum
Neal hamiş kuzummm kan verdi ve gayet güzel çıktı sonucu benimde transfer tarihi netleşti Pzt si günü olacak sen napiosun nerlerdesinSiz 40 sayfa yazışmışsınız özet geçen biri var mı çok üşendimne konuştunuz bu kadar @NealStreet test günün bugün müydü nasıl hissediyorsun Nurzfr transfer tarihi belli mi
Ben şokDaha yeni oturdum başına
yok annemler geldi kaç gündür onlarla ilgileniyordumben kayınvalideme kurban oluyum annem ömür törpüsü her dakika sinir edecek bir şey buluyor.hem bir memnuniyetsizlik.ben zaten eleştiri seven insan değilim bu da tam tersi neyse gittiler kafa dinlemeye devam milletin anası gelir kızının evini temizler ilgilenir bu tatile geldi.yalandan yapayım dedi yok dedim tamam diyip takılmaya devam etti Allah kimseye muhtaç etmesin iyiki ağırlaşmadım daha yoksa sinir krizleri geçirirdim
Ayy Allah yardımcın olsun kuzum benimde anam supriz yapio gelecekmis ama saklayamadi söyledi cuma gelirim herhal dedi bakalımDaha yeni oturdum başına
yok annemler geldi kaç gündür onlarla ilgileniyordumben kayınvalideme kurban oluyum annem ömür törpüsü her dakika sinir edecek bir şey buluyor.hem bir memnuniyetsizlik.ben zaten eleştiri seven insan değilim bu da tam tersi neyse gittiler kafa dinlemeye devam milletin anası gelir kızının evini temizler ilgilenir bu tatile geldi.yalandan yapayım dedi yok dedim tamam diyip takılmaya devam etti Allah kimseye muhtaç etmesin iyiki ağırlaşmadım daha yoksa sinir krizleri geçirirdim
Gözlerim doldu şuan @NealStreet çooook ama çoook sevindimNeal hamiş kuzummm kan verdi ve gayet güzel çıktı sonucu benimde transfer tarihi netleşti Pzt si günü olacak sen napiosun nerlerdesin
aman boşver ne dicenBen şok
Bem iptal
Ben bu msja ne diecem bilemedm
hadi gözün aydın özlem giderirsiniz bol bolAyy Allah yardımcın olsun kuzum benimde anam supriz yapio gelecekmis ama saklayamadi söyledi cuma gelirim herhal dedi bakalım
İyiyim kuzum merak ettik seniGözlerim doldu şuan @NealStreet çooook ama çoook sevindimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topiğimize bir bebe daha eklendi minnak kuzun mutluluk huzur getirsin evinize Pazartesine de çok az kalmış çok heyecanlı diğer bebe de geliyor desene hadi inşallah sağlıkla
aman boşver ne dicensen ne yapıyorsun nasılsın
hadi gözün aydın özlem giderirsiniz bol bol
Sağol kuzummmm insallahhhGözlerim doldu şuan @NealStreet çooook ama çoook sevindimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topiğimize bir bebe daha eklendi minnak kuzun mutluluk huzur getirsin evinize Pazartesine de çok az kalmış çok heyecanlı diğer bebe de geliyor desene hadi inşallah sağlıkla
aman boşver ne dicensen ne yapıyorsun nasılsın
hadi gözün aydın özlem giderirsiniz bol bol
Telefonu elime almaya vakit bulamadım iki gündür kapalıİyiyim kuzum merak ettik seni
Cok şükür iyiymişsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?