Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzen bizim yattı yemek yapmaya bile kalkamadı dokuz ay eşiği asagidaymis hayırlısı olsun kuzum ne diyim
Benm önce kanama alanm vardı
Sonra bebeği kaybettim
Sonra bebeğin eşiği aşağdaydı
Cok şükür gebelikte yaşamadğm şey kalmadı
Tüm duyguları yaşadm

Sanada vuram mı kanka

Vur vur asıl o hakediyo kimseye anlatmadigi biseyleri var balus sende duy bir mucizee nin sakladigi şeyler var küstüm ben artık ona

Bir tek dileğim varrrrrrrrrrr
Sağlıklı gebelik yaşa inşallah

Hakedio

Ciddimi?.
Bizden bişi saklayan topiğe bidaha gelmesin gardaşşş
Bak @NealStreet kan verdi söledi
Kan çıktı söledi

Topikte birileri hamile ama saklioooo

ne istiyosunuz benden yaa alın topiğiniz de sizin olsun.yeter ya ne bu bu kadar üstüme geliyosunuz.

DusunceBulutu nerledesin yaaa bak bizimki basladii
Daha yeni oturdum başına
Oha en son cuma girmiş
Kaynana yemeği baldan tatlı gelmiş bizimkine herhalt
Gıııı DusunceBulutu
yok annemler geldi kaç gündür onlarla ilgileniyordum ben kayınvalideme kurban oluyum annem ömür törpüsü her dakika sinir edecek bir şey buluyor.hem bir memnuniyetsizlik.ben zaten eleştiri seven insan değilim bu da tam tersi neyse gittiler kafa dinlemeye devam milletin anası gelir kızının evini temizler ilgilenir bu tatile geldi.yalandan yapayım dedi yok dedim tamam diyip takılmaya devam etti Allah kimseye muhtaç etmesin iyiki ağırlaşmadım daha yoksa sinir krizleri geçirirdim

Siz 40 sayfa yazışmışsınız özet geçen biri var mı çok üşendim ne konuştunuz bu kadar @NealStreet test günün bugün müydü nasıl hissediyorsun Nurzfr transfer tarihi belli mi
Neal hamiş kuzummm kan verdi ve gayet güzel çıktı sonucu benimde transfer tarihi netleşti Pzt si günü olacak sen napiosun nerlerdesin

Ben şok
Bem iptal
Ben bu msja ne diecem bilemedm

Ayy Allah yardımcın olsun kuzum benimde anam supriz yapio gelecekmis ama saklayamadi söyledi cuma gelirim herhal dedi bakalım

Neal hamiş kuzummm kan verdi ve gayet güzel çıktı sonucu benimde transfer tarihi netleşti Pzt si günü olacak sen napiosun nerlerdesin
Gözlerim doldu şuan @NealStreet çooook ama çoook sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topiğimize bir bebe daha eklendi minnak kuzun mutluluk huzur getirsin evinize Pazartesine de çok az kalmış çok heyecanlı diğer bebe de geliyor desene hadi inşallah sağlıkla
Ben şok
Bem iptal
Ben bu msja ne diecem bilemedm
aman boşver ne dicen sen ne yapıyorsun nasılsın
Ayy Allah yardımcın olsun kuzum benimde anam supriz yapio gelecekmis ama saklayamadi söyledi cuma gelirim herhal dedi bakalım
hadi gözün aydın özlem giderirsiniz bol bol

İyiyim kuzum merak ettik seni
Cok şükür iyiymişsin sende

Sağol kuzummmm insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…