- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.441
Bşzde seni özledik bulutumTelefonu elime almaya vakit bulamadım iki gündür kapalıözledim sizi
Bilmiorm
Baya kızmış gibi ciddi mi ne oldu ki hamile ve bizden mi saklıyormuymuşBşzde seni özledik bulutum
Bilmiorm
Mucizelendi galiba
EvetBaya kızmış gibi ciddi mi ne oldu ki hamile ve bizden mi saklıyormuymuş
Iyiyim canim. Bebis bilmiyorum insallah iyidir. Cuma kontrol var. Siz napiosunuz bakim bakamadim bayadir. Ocak annelerinde hep tatsiz haberler var bu oraya, oraya odaklandim biraz..Saron ablaaaaaa napiosun iyisin dimj bebisimiz iyi dimi
Aaa hayır olsun abla ne var kiIyiyim canim. Bebis bilmiyorum insallah iyidir. Cuma kontrol var. Siz napiosunuz bakim bakamadim bayadir. Ocak annelerinde hep tatsiz haberler var bu oraya, oraya odaklandim biraz..
Hiç bilmiorm bulutumBaya kızmış gibi ciddi mi ne oldu ki hamile ve bizden mi saklıyormuymuş
Abla okuma ya...Iyiyim canim. Bebis bilmiyorum insallah iyidir. Cuma kontrol var. Siz napiosunuz bakim bakamadim bayadir. Ocak annelerinde hep tatsiz haberler var bu oraya, oraya odaklandim biraz..
Canım ablam arkadaşların yanında olman çok güzel, Allah sorunu olanlara yardım etsin sabır versin...Iyiyim canim. Bebis bilmiyorum insallah iyidir. Cuma kontrol var. Siz napiosunuz bakim bakamadim bayadir. Ocak annelerinde hep tatsiz haberler var bu oraya, oraya odaklandim biraz..
Kanka gruba dökemem gruptan komple çıkarım ne olcak?
Kim nere cikiyo hayırdır len millet hamile hamileliğini saklio size noluyoKanka gruba dökemem gruptan komple çıkarım ne olcak?
Hemsirecik baya şey vaad etti
Nerde beleş orda yerleş
Yk öyle çkmak değil bende okuyunca bu cümle olmadı didimKim nere cikiyo hayırdır len millet hamile hamileliğini saklio size noluyo
Ben gireyim dediydim o topige ama baktım marta denk geliyo daha martı da göremedim
Kanka gruba dökemem gruptan komple çıkarım ne olcak?
Hemsirecik baya şey vaad etti
Nerde beleş orda yerleş
Ayni donem dogum yapicaz kismetse. Destek olmaya casliyorum. Bu sefer cok fazla kayip yasayan arkadasimiz oldu. Hem uzuluyorum hem sasiriyorumAbla okuma ya...
Okudukça moralin bozulur
Heee bu durumda @NealStreet hangisinde oluoBen gireyim dediydim o topige ama baktım marta denk geliyo daha martı da göremedim
Kız bi yere gitmiorm durun yanlş anladnzgitmeeeğğğğğğğğ
Gitmeğğğğğğ
Kanka şubata yetişmiom marta geçanne olmak nasıl bişey ona bakıyorum hajshsjs ocak şubat geziyomhe daha klomene başlamadan hamile kaldım hajshjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?