- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.461
İnşallah belli mi olur kizzzanne olmak nasıl bişey ona bakıyorum hajshsjs ocak şubat geziyomhe daha klomene başlamadan hamile kaldım hajshjs
Sen naptin cnm? Basladin mi tedaviye?Canım ablam arkadaşların yanında olman çok güzel, Allah sorunu olanlara yardım etsin sabır versin...
Ama kendini ve bebişi de ihmal etme olur mu...
İlk 3 ay cok riskli ablaAyni donem dogum yapicaz kismetse. Destek olmaya casliyorum. Bu sefer cok fazla kayip yasayan arkadasimiz oldu. Hem uzuluyorum hem sasiriyorum
Heee bu durumda @NealStreet hangisinde oluo
Marttamı
Kız bi yere gitmiorm durun yanlş anladnz
Kanka şubata yetişmiom marta geç
İnşallah belli mi olur kizzz
Cok dusuk yasayan oldu. Pespese kayip haberi aliyoruz gecen haftadan beri. Kismet isteAaa hayır olsun abla ne var ki
Ayyy Allah duysun sesinib’k gidersin zaten daha hepimizi doğurtcan.
hahshshhshs mart yok daha galiba martı ben açiyim
Amin amin. Yurtdisinda ilk 3 ayi gebelikten bile saymiyolar acikcasi. Saglikliysa devam eder degilse gider diye duz mantik...İlk 3 ay cok riskli abla
Allah yardımcıları olsun
Zor
Aç ilk ben gelcemb’k gidersin zaten daha hepimizi doğurtcan.
hahshshhshs mart yok daha galiba martı ben açiyim
Hayırlısı abla valla ne diyeyim üzülüyoruz elbet ama rabbimin bı bildiği var demek lazimCok dusuk yasayan oldu. Pespese kayip haberi aliyoruz gecen haftadan beri. Kismet iste
Şu an hamile olursak Şubat mu oluyor anam yani kova anam yani bebişim dayısı ile aynı burç oluyur Allah'ım nolur olsun nolur olsun
Ayyy Allah duysun sesini
İnşallah açan sen olursun canımmm canımmmmm canımmmm cukoooo
Aç ilk ben gelcem
Hayırlısı abla valla ne diyeyim üzülüyoruz elbet ama rabbimin bı bildiği var demek lazim
Şu an hamile olursak Şubat mu oluyor anam yani kova anam yani bebişim dayısı ile aynı burç oluyur Allah'ım nolur olsun nolur olsun
Kurban olurum canm arkadaşmŞu an hamile olursak Şubat mu oluyor anam yani kova anam yani bebişim dayısı ile aynı burç oluyur Allah'ım nolur olsun nolur olsun
Savaşmayın sevişin ulenDovusmen guzum noliyi
Birileri cok zengin birileri cok fakir ortasi yokYazık... Cok yazık...
Ah benim cağnım ülkem
Cok üzülüormBirileri cok zengin birileri cok fakir ortasi yok
Ben bu zillinin yerinde olsam, bu keyfe karşılık 10 yıl çıkmam içerden, ne demek tutamıyonuzyaaa ne bu sizin bebelerin acelesi yavv bi karnınızda tutamıyonuz
Abla ben gittim doktora ama benim çok sevgili doktorum!! SaçmalıyorSen naptin cnm? Basladin mi tedaviye?
Kovalar can yabende kovaaa
Oyyyy severim seni çok çok çok Hatay'ın en guzel annesiKurban olurum canm arkadaşm
Gülümmmm
Parem
İnşallah
Savaşmayın sevişin ulen
Davalarda çoğaldıYazık... Cok yazık...
Ah benim cağnım ülkem
Haber izleme askosCok üzülüorm
İş yerini kapatanlar felan
Of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?