- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.977
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.481
Baska doktora git paris ya nedemek Kıbrısa git kendi gitsin çok lazimsaAbla ben gittim doktora ama benim çok sevgili doktorum!! Saçmalıyorbir sürü şey dedi yok yumurtaların küçük buyumemis yok bu amh ile tüp olmaz yok Kıbrıs'a git donöre başvur...ama iki günde bir nerdeyse çağırıyor... Yumurta küçük ama geliştirici vermiyor...sadece bakıyor. Çok beğendi galiba tövbe yarabbim dahiliye yönlendirdi insilun direnci çıktı tansiyon çıktı. Nefes kocuna basvurmaliymisim. İçim dolmuş bos boş konuştu
Kovalar can ya
Oyyyy severim seni çok çok çok Hatay'ın en guzel annesiamin canım
Davalarda çoğaldımillete hep haciz geliyor
Ay o zamanda ülkeden bir haber oluoruz yaHaber izleme askos
EvetAynen ya bide lazım cidden korona varken toplu taşıma araçlarına binip riske girmek istemiyor insan
Yaa aman olmasin haberimiz iyi bir sey m var sankiAy o zamanda ülkeden bir haber oluoruz ya
Haber dinlemel okumak benm en büyik keyfim
Önce kaynar suyla duş alıp sonra çiğköfte yeyip yüzüstü yatcam.Ah ulannn doğurayım ilk işim buz gibi bira içmek olacak denize karşı
Araba çok masraf her gun pisman oluyorum aldigimizaEvetBiz babamınkine resmen el koymuş gibi olduk. Araba alabilirsek adam da rahatlayacak
Gerçi cook haklısın....Yaa aman olmasin haberimiz iyi bir sey m var sankiduzelmez de bence boyle gider
Etsiz çiğköfte yiyebilirsin kızÖnce kaynar suyla duş alıp sonra çiğköfte yeyip yüzüstü yatcam.
Ortada doktor da yok. İki gün sonra artış tamamsa bitecek galiba tüpçüyle ilişiğimiz. Sonrası muamma. İzin vermezler mi kaçmaya diyorsun? Hayaller kuruyordum aslında :/Kaçarken doktor izni lazm
Hayaller kurma izin alana kadar
Kişiden kişiye değişiyorOrtada doktor da yok. İki gün sonra artış tamamsa bitecek galiba tüpçüyle ilişiğimiz. Sonrası muamma. İzin vermezler mi kaçmaya diyorsun? Hayaller kuruyordum aslında :/
Onu da yemeyin diyollaa.Etsiz çiğköfte yiyebilirsin kız
Hamile kalsam ac kalirim ben ya o yasak bu yasah hofOnu da yemeyin diyollaa.
Haftaya doktora sırf bunun için kontrole gidip sorcam.
Yok o serbest ben cok yedim ohoo halada yerm etsizOnu da yemeyin diyollaa.
Haftaya doktora sırf bunun için kontrole gidip sorcam.
Kanka ben mayonez ve maydanoz dışında bir halta dikkat etmedmHamile kalsam ac kalirim ben ya o yasak bu yasah hof
Yaaa inşallah öyle olur bulutcumGözlerim doldu şuan @NealStreet çooook ama çoook sevindimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topiğimize bir bebe daha eklendi minnak kuzun mutluluk huzur getirsin evinize Pazartesine de çok az kalmış çok heyecanlı diğer bebe de geliyor desene hadi inşallah sağlıkla
Yalniz agir sacmalamis Insulin direnci ve tansiyon sorunu olmayan insan mi var acaba. Ya bunlarin hicbiri gebelige engel degil. Kibris fln ne alaka daha hicbir tedavi uygulamadan! 50 yasindaki insanlar ancak gidiyor o tur tedavilere. Neyse sinir oldum. Doktor aramaya baslamissindir heralde. Derhal baska doktora git cevrenden sorustur vakit kaybetme.Abla ben gittim doktora ama benim çok sevgili doktorum!! Saçmalıyorbir sürü şey dedi yok yumurtaların küçük buyumemis yok bu amh ile tüp olmaz yok Kıbrıs'a git donöre başvur...ama iki günde bir nerdeyse çağırıyor... Yumurta küçük ama geliştirici vermiyor...sadece bakıyor. Çok beğendi galiba tövbe yarabbim dahiliye yönlendirdi insilun direnci çıktı tansiyon çıktı. Nefes kocuna basvurmaliymisim. İçim dolmuş bos boş konuştu
Kovalar can ya
Oyyyy severim seni çok çok çok Hatay'ın en guzel annesiamin canım
Davalarda çoğaldımillete hep haciz geliyor
Mesela nasıl? Çünkü canım 3-4 haftadır hep yasak şeyler çekiyor transfer hazırlığına başladığımızdan beri@NealStreet iyi beslen kız
Mayonez çok sevmem ama makarna salatasina koyarim gdhdhd muhtemelen her seyi yerim bende ya gozummu kalsin hdhdhdhdhKanka ben mayonez ve maydanoz dışında bir halta dikkat etmedm
Ne cekiyor kankiMesela nasıl? Çünkü canım 3-4 haftadır hep yasak şeyler çekiyor transfer hazırlığına başladığımızdan beri
Pazart3simi cumartesimi ben hep geriden geliorm yaYaaa inşallah öyle olur bulutcumTüpçü sevinmemize izin vermedi de birax tedirginiz hala. İki gün sonra gerçek test günüm. Hayırlısıyla tescillerler inşallah o gün. Amin amin. Allah razı olsun. Eveeet pazartesi de yeni transferimiz var Nurzfr
Şubat gösteriyor benimkini, olduysa yaniHeee bu durumda @NealStreet hangisinde oluo
Marttamı
Kız bi yere gitmiorm durun yanlş anladnz
Kanka şubata yetişmiom marta geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?