- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.501
Yasaklae cazip gelioMesela nasıl? Çünkü canım 3-4 haftadır hep yasak şeyler çekiyor transfer hazırlığına başladığımızdan beri
Mayonez çok sevmem ama makarna salatasina koyarim gdhdhd muhtemelen her seyi yerim bende ya gozummu kalsin hdhdhdhdh
Kına gecemde kaynanamın avcuma koyduğu cumhuriyeti bile kameraya çeken bi teyze vardı.Bak ben ilk geldiğim de biri gelmişti bize ayy her seyinide almissin dedi hahshs onlar gitti annem diyorki oyle evi süzüp durdu hshshs hayir herkesin kocasi ayni parayi aliyor sizde alin kardesim hdhdhd
Pis, zararlı ya da paketli şeyler. Çikolata, cips, patates kızartması, filtre kahve, kokoreç daha sayayım mı? Yasak koydular mıydı benim ayarlar bozuluyor. Normalde cipsi senede bir falan ya yerim ya yememNe cekiyor kanki
Ayyy kizz hamile misin senn. Etiketlemiyosunuz boyle haberlere beni askolsun. Cook sevindim Allah tamammina erdirsin insallahYaaa inşallah öyle olur bulutcumTüpçü sevinmemize izin vermedi de birax tedirginiz hala. İki gün sonra gerçek test günüm. Hayırlısıyla tescillerler inşallah o gün. Amin amin. Allah razı olsun. Eveeet pazartesi de yeni transferimiz var Nurzfr
Geçen gün kocam diyo ki ikinci çocuk.Hamile kalsam ac kalirim ben ya o yasak bu yasah hof
Şubat gösteriyor benimkini, olduysa yani
Aylardır çiğ köfteye hasretim, iki dürümü üst üste gömmem lazım nefsimin gideceği kadar olması için.Yok o serbest ben cok yedim ohoo halada yerm etsiz
Valla ben hamurberge yedm herşey yedm
Doktorum nefsin gidexek kdar ye dedi
Zaten arada canm çekio yidimde yidim
Kanka ben cipste yiyomPis, zararlı ya da paketli şeyler. Çikolata, cips, patates kızartması, filtre kahve, kokoreç daha sayayım mı? Yasak koydular mıydı benim ayarlar bozuluyor. Normalde cipsi senede bir falan ya yerim ya yemem
Etiket metiket olmadı ya her şey bir anda gelişti. Tüpçü kesinlikle 11. günün testini bile kabul etmeyeceğini söylediği haldeAyyy kizz hamile misin senn. Etiketlemiyosunuz boyle haberlere beni askolsun. Cook sevindim Allah tamammina erdirsin insallah
Ahshshsjajs sidik yarislari vol bilmem kac hshdhdhKına gecemde kaynanamın avcuma koyduğu cumhuriyeti bile kameraya çeken bi teyze vardı.
Teyze bunun senin telefonunda olmasına ne gerek var napcan gıı dicektim duvağı kaldırıp.
Bi de flaşı açmış öyle çekiyo yakın plan. töbeee
Çikolata yemezsem ölcekmisim hdhdhdhs pis deme bidaha cikolataya mis o mis gsgehshe azcik ucundan ye sütün cekerPis, zararlı ya da paketli şeyler. Çikolata, cips, patates kızartması, filtre kahve, kokoreç daha sayayım mı? Yasak koydular mıydı benim ayarlar bozuluyor. Normalde cipsi senede bir falan ya yerim ya yemem
1. Doğduktan sonra vazgecer bence kolay saniyolar gece ver elinede gorsun gsgsgsGeçen gün kocam diyo ki ikinci çocuk.
Kendin yiyosun tabi gece 1de kuzu ciğerlerini, göbeği benimki kadar olmuş hala ikinci çocuk derdinde, birinciye baktın da ikinci kaldı. bak sinirlendim gene.
Kokorec bende yerim kiz çok guzel hshshKanka ben cipste yiyom. Patates kızartmasıda
Kokereci yiyonmu gı
Allahım sen affet
Şimdi bana yeme dediler ya inat inat. Ye deseler hiçbiri gelmez aklıma. Kokoreçe geç başladım ama sevdim ya iyiymişKanka ben cipste yiyom. Patates kızartmasıda
Kokereci yiyonmu gı
Allahım sen affet
Kac cikti bhcg sen bana da de bakim. Dunya gozuyle duyayim. Iyi yapmis baloncuk erkenden sevinelim zarar etmezEtiket metiket olmadı ya her şey bir anda gelişti. Tüpçü kesinlikle 11. günün testini bile kabul etmeyeceğini söylediği haldeBal0ncuk kişisi aklıma girmek suretiyle beni doldurdu, ben de gittim verdim kanı ahajsjdjd
Yani hala tescillenmedi ama biz kendi aramızda sevindik öyle
Amin inşallah. Çok sağ ol
Hiç pişman değilimEtiket metiket olmadı ya her şey bir anda gelişti. Tüpçü kesinlikle 11. günün testini bile kabul etmeyeceğini söylediği haldeBal0ncuk kişisi aklıma girmek suretiyle beni doldurdu, ben de gittim verdim kanı ahajsjdjd
Yani hala tescillenmedi ama biz kendi aramızda sevindik öyle
Amin inşallah. Çok sağ ol
Kokusu bile beni maffedioKokorec bende yerim kiz çok guzel hshsh
Bir hafta geliyo, gidiyo hergün burda olsa bilecek de. Hamileliğim boyunca aynı evde hep kediyle muhatap oldum çocuk kediye benzemez inş.1. Doğduktan sonra vazgecer bence kolay saniyolar gece ver elinede gorsun gsgsgs
Üzdün be baluş bayadir yememistim benimde canim cekti simdi hshshHiç pişman değilim
Ohhhh aferm bana
Ben benim yirimm yirimmm
Harikaym
Kokusu bile beni maffedio
Ya bence de çok güzel ama işte şimdilik olmaz daha. Aşermiyorum ki anam yasak diye cazip geliyor şu an hepsiÇikolata yemezsem ölcekmisim hdhdhdhs pis deme bidaha cikolataya mis o mis gsgehshe azcik ucundan ye sütün ceker
Arayip naz yap canim sunu istedi yiyemiyorum diye aglaBir hafta geliyo, gidiyo hergün burda olsa bilecek de. Hamileliğim boyunca aynı evde hep kediyle muhatap oldum çocuk kediye benzemez inş.
İsim arayışındayız ama bulduk galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?