- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.521
570 miydi galiba. Mail attılar o da gelmedi. Kadın telefonda söyledi ben buraya yazdım ahhsjd Bende de yazılı olarak bir yerde yok yaniKac cikti bhcg sen bana da de bakim. Dunya gozuyle duyayim. Iyi yapmis baloncuk erkenden sevinelim zarar etmez
Aklıma ikili emzik seti alıp sonra sakın çocuğu emziğe alıştırma diyen kocam geldi.Zaten çoğu şey hediye geldi ondan içim gitmio tuzum kuru
Ama babası 1 emziğe 100 tl vermiş
Allahıma o emziği emmezse herife dedimki emziği sana takacam
Dışardan söyle kapıya getirsinler diyo, kart numarasını atıyo.Arayip naz yap canim sunu istedi yiyemiyorum diye aglaneye karar verdiniz
Aşkoş enişteye söle getirsin işi neÜzdün be baluş bayadir yememistim benimde canim cekti simdi hshsh
Emzik deme yaram büyükAklıma ikili emzik seti alıp sonra sakın çocuğu emziğe alıştırma diyen kocam geldi.
Dışardan söyle kapıya getirsinler diyo, kart numarasını atıyo.
Asel Mina veya Rüveyda dedik ama hangisi olur bilmiyorum.
Bizim topikte de herkesin erken doğum riski var, hergün birimiz acile gidiyoruz. Hastaneye yatan var erken doğum yapan var, kurşun mu döktürsek diyolardı en son. Bu sene bişey var bence ya, kime sorsam illa bi sorunu var.Cok dusuk yasayan oldu. Pespese kayip haberi aliyoruz gecen haftadan beri. Kismet iste
Anaaam ismini mi koyuyorsunu nihayet. Önce gelin olsaydı ya ahnsjdjAklıma ikili emzik seti alıp sonra sakın çocuğu emziğe alıştırma diyen kocam geldi.
Dışardan söyle kapıya getirsinler diyo, kart numarasını atıyo.
Asel Mina veya Rüveyda dedik ama hangisi olur bilmiyorum.
Anonim olcaktı az kalsın.Anaaam ismini mi koyuyorsunu nihayet. Önce gelin olsaydı ya ahnsjdj
Hahahah ayy cok alemsiniz570 miydi galiba. Mail attılar o da gelmedi. Kadın telefonda söyledi ben buraya yazdım ahhsjd Bende de yazılı olarak bir yerde yok yaniGelin çıktı olarak alın dediler. Ona da gitmedik
Gel kız midyeci ahmet yaparızÜzdün be baluş bayadir yememistim benimde canim cekti simdi hshsh
nuuuur senin benden önce belli olur sen açarsın ben gelirim bakarsın
Yaaa inşallah öyle olur bulutcumTüpçü sevinmemize izin vermedi de birax tedirginiz hala. İki gün sonra gerçek test günüm. Hayırlısıyla tescillerler inşallah o gün. Amin amin. Allah razı olsun. Eveeet pazartesi de yeni transferimiz var Nurzfr
Pazart3simi cumartesimi ben hep geriden geliorm ya
Geldim geldim pztsi 13.30 daPazartesi demedin miNurzfr gel netle bizi bacım
Gercekten mi.. yani bilmiyorum ben en son 8 sene once gebelik yasadim dogum yapyim inan boyle olmazdi. 1 kisi 2 kisi en fazla. Allah hayirlisini versin insallah.Bizim topikte de herkesin erken doğum riski var, hergün birimiz acile gidiyoruz. Hastaneye yatan var erken doğum yapan var, kurşun mu döktürsek diyolardı en son. Bu sene bişey var bence ya, kime sorsam illa bi sorunu var.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Zaten 48 saat sonrası tüpçünün verdiği tahlil günü oluyor işte tam 12. gün. Vereceğim yani perşembe sabahHahahah ayy cok alemsiniz570 coo cok guzel maasallah. E olmusken 48 saat sonra bi daha verseydin kan artisa bakardik Bal0ncuk sana yazmadi mi tekrar kan tahlili?
Anonim cok güzelmiş amaAnonim olcaktı az kalsın.
Yazdm ablaHahahah ayy cok alemsiniz570 coo cok guzel maasallah. E olmusken 48 saat sonra bi daha verseydin kan artisa bakardik Bal0ncuk sana yazmadi mi tekrar kan tahlili?
Hahah hesap etmistir onu baloZaten 48 saat sonrası tüpçünün verdiği tahlil günü oluyor işte tam 12. gün. Vereceğim yani perşembe sabah
Sen sus ya her şey senin yüzünden. Hemşire diyecek ki atma sen sonuç falan git kime tescilletiyorsan tescillet ahshnsns
Kurban olsnlarGeldim geldim pztsi 13.30 da
İyi gezmeler canoHepsini okuyamadım yazılanların kocisimle gezmelerdeyun
Yolarım bem o hemşireyi beeeeSen sus ya her şey senin yüzünden. Hemşire diyecek ki atma sen sonuç falan git kime tescilletiyorsan tescillet ahshnsns
Yok ya o tam çıldırmış. İdrar testi yap diyor kalp krizi geçirtecek. Değer yok bir şey yokHahah hesap etmistir onu balokacar mi
12. gün istemediler mi sendeeeenYolarım bem o hemşireyi beeee
Bem 9. Gn yaptm
11. Gn tekrarladm
12. Günü yaşamadım
Yediklerimiz,içtiklerimiz, soluduğumuz hava bile... Önceden insanlar sorunlu hamilelik geçirenleri duysa şaşırırdı, hiç olmayacak birşey gibi gelirdi insanlara. Eskiler hep derler biz bir tek doğuma gittik, bazısı zaten hiç gitmemiş. Kontrol, vitamin, ilaç hiçbir şey yok. Şimdi her anımız hastanelerde geçiyor. O kadar beslenmeye o kadar şeye rağmen yine de böyleyiz.Gercekten mi.. yani bilmiyorum ben en son 8 sene once gebelik yasadim dogum yapyim inan boyle olmazdi. 1 kisi 2 kisi en fazla. Allah hayirlisini versin insallah.
İlginç bir isim ve sanırım az kalsın türkiyede de tek olacaktı.Anonim cok güzelmiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?