Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac cikti bhcg sen bana da de bakim. Dunya gozuyle duyayim. Iyi yapmis baloncuk erkenden sevinelim zarar etmez
570 miydi galiba. Mail attılar o da gelmedi. Kadın telefonda söyledi ben buraya yazdım ahhsjd Bende de yazılı olarak bir yerde yok yani Gelin çıktı olarak alın dediler. Ona da gitmedik

Zaten çoğu şey hediye geldi ondan içim gitmio tuzum kuru
Ama babası 1 emziğe 100 tl vermiş
Allahıma o emziği emmezse herife dedimki emziği sana takacam
Aklıma ikili emzik seti alıp sonra sakın çocuğu emziğe alıştırma diyen kocam geldi.
Arayip naz yap canim sunu istedi yiyemiyorum diye agla neye karar verdiniz
Dışardan söyle kapıya getirsinler diyo, kart numarasını atıyo.
Asel Mina veya Rüveyda dedik ama hangisi olur bilmiyorum.

Üzdün be baluş bayadir yememistim benimde canim cekti simdi hshsh
Aşkoş enişteye söle getirsin işi ne

Emzik deme yaram büyük

Cok dusuk yasayan oldu. Pespese kayip haberi aliyoruz gecen haftadan beri. Kismet iste
Bizim topikte de herkesin erken doğum riski var, hergün birimiz acile gidiyoruz. Hastaneye yatan var erken doğum yapan var, kurşun mu döktürsek diyolardı en son. Bu sene bişey var bence ya, kime sorsam illa bi sorunu var.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

570 miydi galiba. Mail attılar o da gelmedi. Kadın telefonda söyledi ben buraya yazdım ahhsjd Bende de yazılı olarak bir yerde yok yani Gelin çıktı olarak alın dediler. Ona da gitmedik
Hahahah ayy cok alemsiniz 570 coo cok guzel maasallah. E olmusken 48 saat sonra bi daha verseydin kan artisa bakardik Bal0ncuk sana yazmadi mi tekrar kan tahlili?

nuuuur senin benden önce belli olur sen açarsın ben gelirim bakarsın

Pazart3simi cumartesimi ben hep geriden geliorm ya

Nurzfr gülüm benim kafa iyice gitti. Transfer hangi gün

Pazartesi demedin mi Nurzfr gel netle bizi bacım
Geldim geldim pztsi 13.30 da

Gercekten mi.. yani bilmiyorum ben en son 8 sene once gebelik yasadim dogum yapyim inan boyle olmazdi. 1 kisi 2 kisi en fazla. Allah hayirlisini versin insallah.

Gercekten mi.. yani bilmiyorum ben en son 8 sene once gebelik yasadim dogum yapyim inan boyle olmazdi. 1 kisi 2 kisi en fazla. Allah hayirlisini versin insallah.
Yediklerimiz,içtiklerimiz, soluduğumuz hava bile... Önceden insanlar sorunlu hamilelik geçirenleri duysa şaşırırdı, hiç olmayacak birşey gibi gelirdi insanlara. Eskiler hep derler biz bir tek doğuma gittik, bazısı zaten hiç gitmemiş. Kontrol, vitamin, ilaç hiçbir şey yok. Şimdi her anımız hastanelerde geçiyor. O kadar beslenmeye o kadar şeye rağmen yine de böyleyiz.
Anonim cok güzelmiş ama
İlginç bir isim ve sanırım az kalsın türkiyede de tek olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…