- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.541
İstediler en başnda12. gün istemediler mi sendeeeen
Ben bugn ilk deda bir isim duydumYediklerimiz,içtiklerimiz, soluduğumuz hava bile... Önceden insanlar sorunlu hamilelik geçirenleri duysa şaşırırdı, hiç olmayacak birşey gibi gelirdi insanlara. Eskiler hep derler biz bir tek doğuma gittik, bazısı zaten hiç gitmemiş. Kontrol, vitamin, ilaç hiçbir şey yok. Şimdi her anımız hastanelerde geçiyor. O kadar beslenmeye o kadar şeye rağmen yine de böyleyiz.
İlginç bir isim ve sanırım az kalsın türkiyede de tek olacaktı.
Dua mıBen bugn ilk deda bir isim duydum
Yuşra.. Garip geldi..
Bide son zamanlarda dua koyuyor herkes..
İlginç
Ay evet bende aynen bu surat ifadesiyle kaldımDua mı
Yüsrayı duymuştum ama o ilginç geldi. Masal olsun istedim aslında ama kararsızım hala.Ben bugn ilk deda bir isim duydum
Yuşra.. Garip geldi..
Bide son zamanlarda dua koyuyor herkes..
İlginç
Masal cok demode olmadımıYüsrayı duymuştum ama o ilginç geldi. Masal olsun istedim aslında ama kararsızım hala.
Dua koyuyorlar, duam kabul oldu hesabı. Dua ve şifa isimleri moda oldu son zaman.
Masal çok güzel ya ben de çok beğeniyorumYüsrayı duymuştum ama o ilginç geldi. Masal olsun istedim aslında ama kararsızım hala.
Dua koyuyorlar, duam kabul oldu hesabı. Dua ve şifa isimleri moda oldu son zaman.
Bir isme karar veremeyince kafam o kadar karışıyo ki. Rüveydaya çok sıcak baktık en son ama birkaç seçenek kaldı, zeynep nisa, asel falan gibi.Masal cok demode olmadımı
Masal koymayayım o zaman, seninki kızsa, benim fikrimi çaldın diye başıma kalırsın sonra.Masal çok güzel ya ben de çok beğeniyorum
Masal güzel ama herkeste var artk benm çevremde dolu.. Herkes masalBir isme karar veremeyince kafam o kadar karışıyo ki. Rüveydaya çok sıcak baktık en son ama birkaç seçenek kaldı, zeynep nisa, asel falan gibi.
Masal koymayayım o zaman, seninki kızsa, benim fikrimi çaldın diye başıma kalırsın sonra.
Pazar günü bana bebek çok zayıf, 1650 gr., sürecin sıkıntılı vs. vs. deyip bütün moralimi yerle bir eden doktor da tıp mezunu,Abla ben gittim doktora ama benim çok sevgili doktorum!! Saçmalıyorbir sürü şey dedi yok yumurtaların küçük buyumemis yok bu amh ile tüp olmaz yok Kıbrıs'a git donöre başvur...ama iki günde bir nerdeyse çağırıyor... Yumurta küçük ama geliştirici vermiyor...sadece bakıyor. Çok beğendi galiba tövbe yarabbim dahiliye yönlendirdi insilun direnci çıktı tansiyon çıktı. Nefes kocuna basvurmaliymisim. İçim dolmuş bos boş konuştu
Biz Zeynep koycaz oldu sankide bı de kız olduBenim kıza kendim koyamadm ya
Sizin kızlaea karışam bari
Aaa cok severimBiz Zeynep koycaz oldu sankide bı de kız olduyalnız ne hikmetse okurken hep hamilelik günlüğünü tıkladım
Benimde hep Zeynep isminde ki öğrencilerim ayrıcalıklı olmuşturAaa cok severim
Harika bi isim müthiş mikemmel
İşte bizde lenaBenimde hep Zeynep isminde ki öğrencilerim ayrıcalıklı olmuşturAllah'tan herifin de beğendiği işim çıktı tartismadik ama Aysima ismini de sevdim duyunca
Çünkü ülkenin okuryazarlığı azİşte bizde lena
Herkes hımmm ımmm iyi hayırlısı felan dedi
Doktorum duyunca tebrik ederim eşini harika bir isim
Yaşar kemalin kitaoları felan dedi
Bakış açısı
Doktorum en son klasik müzik açmıştıÇünkü ülkenin okuryazarlığı az
Huhuu harikaymisssDoktorum en son klasik müzik açmıştı
Klasik müzik eşliğinde muayne oldum
Enişte cok haklıHuhuu harikaymisssben çok seviyorum klasik müziği ama herif begenmiyo giygidi dio
Ama niye öyle diosunuz yaaa çok güzel eserler varrEnişte cok haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?