Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koy ya parkta Büyük Masal, Küçük Masal diye sesleniriz

Baska doktora git paris ya nedemek Kıbrısa git kendi gitsin çok lazimsa
Gideceğim canım yarında bakacak çatladı mi diye sonra bir daha kısmetse görmeyeceğim
Erken menopozmus abla amh çok düsukmus yumurta gelişmemiş o yüzdenmismis
Ptesi gittim büyümüş. Sanki o yaptı hiç birşey vermedi ki benim çabam ile büyüdü.
Buldum gibi bir doktor bakalım

Bu gittiğim doktor geçen çarşamba Kıbrıs dedi ptesi tüp deneriz dedim yarın gidecegim bu sefer hamilesin derse şaşırmam ve hiçbir şey yapmıyor hiçbir şey nefes koçu nefes koçu o koçlar kovalasin onu geçen hafta o yüzden kötüydüm
Sağlıkla sihhatle devam etsin hamileliğin canım sağlıkla sıhhatle al kucağına

Burda doktor konusunda en çok şanssızlık yaşayan benim. Kesinlikle doktorunu değiştir.
Sağol canım inşallah seninkini de böyle bekleyeceğiz.

Ah Parem sen bunları bize niye söylemedin??? Yurt dışından MRA'ya gelen arkadaşa da eski doktoru "Senin ancak donörle olur" diyordu. Onun doktoruna da az sövmedik. MRA ilk denemede büyüttü yumurtalarını. Altın embriyoyla şu anda ilk denemesinde hamile çok şükür
O doktorlara ben doktor bile demek istemiyorum. Bırak gitsin sana zarardan başka bir şey vermez. Nasıl sinirlendim ya hadsize bak

İnşallah ama sen bakma tüpçüye oldu oldu bu iş Allah’ın izniyle artık tedirginlik stres yok bu 3 ay rahat relax olman lazım
Hiç bilmiorm bulutum
Artk alınganlıklarada kulak asmıorm umursamıorm
Gebe halimle hiç çekemem
Gelene hay hay gidene bay bay
Zaten cok sıcak yanıorm
ben de sen gibiyim inanır mısın ama evlendikten sonra böyle oldum Allahtan buralar serin birkaç gündür. inşallah yaz boyu böyle olur bir mucizee de gelir zaten küs durmaz herkesin bir eşref saati oluyor seviyoruz onu

Bence de doktorunu değiştir bazıları dünyaya moral bozmaya umutsuzluk dağıtmaya gelmiş.doğru düzgün işini yapmayan çok.ama şekerine tansiyonuna dikkat et uzun süre aç kalmaktan oluyor diye duydum.sık sık ye.bu zamanda her şeyin çaresi var çok şükür sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…