- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.561
Şuan sanki benm herifim msjı yazmş gibi hissetmAma niye öyle diosunuz yaaa çok güzel eserler varr
Koy ya parkta Büyük Masal, Küçük Masal diye seslenirizBir isme karar veremeyince kafam o kadar karışıyo ki. Rüveydaya çok sıcak baktık en son ama birkaç seçenek kaldı, zeynep nisa, asel falan gibi.
Masal koymayayım o zaman, seninki kızsa, benim fikrimi çaldın diye başıma kalırsın sonra.
çocuğum rencide olcak yaş mevzusundanKoy ya parkta Büyük Masal, Küçük Masal diye sesleniriz
Kıdemli deriz sen üzülme diyeçocuğum rencide olcak yaş mevzusundan
Bu durumda benmki teyze olcakKıdemli deriz sen üzülme diye
Napalım az daha bekleseydin ajmsjskdksmsBu durumda benmki teyze olcak
Allah herkese nasip etsin inşallahNapalım az daha bekleseydin ajmsjskdksms
Ay töbe iyi ki bu zamanda olmuş. Sağlıkla gelsin bebiş
Tevellüt kaç diye dalga geçecekler yavrumla.Kıdemli deriz sen üzülme diye
Gideceğim canım yarında bakacak çatladı mi diye sonra bir daha kısmetse görmeyeceğimBaska doktora git paris ya nedemek Kıbrısa git kendi gitsin çok lazimsa
Erken menopozmus abla amh çok düsukmus yumurta gelişmemiş o yüzdenmismisYalniz agir sacmalamis Insulin direnci ve tansiyon sorunu olmayan insan mi var acaba. Ya bunlarin hicbiri gebelige engel degil. Kibris fln ne alaka daha hicbir tedavi uygulamadan! 50 yasindaki insanlar ancak gidiyor o tur tedavilere. Neyse sinir oldum. Doktor aramaya baslamissindir heralde. Derhal baska doktora git cevrenden sorustur vakit kaybetme.
Bu gittiğim doktor geçen çarşamba Kıbrıs dedi ptesi tüp deneriz dedim yarın gidecegim bu sefer hamilesin derse şaşırmamPazar günü bana bebek çok zayıf, 1650 gr., sürecin sıkıntılı vs. vs. deyip bütün moralimi yerle bir eden doktor da tıp mezunu,
Pazartesi günü bebeğin ileriden gidiyor, 1985 gr. olmuş, bir kistin var o da sıkıntı değil, diyen doktor da aynı tıp mezunu. İkisi de kadın doğum uzmanı. İkisinin de bu zamana kadar bir sürü hastası olmuş, ikisi de yıllardır doktorluk yapıyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
Burda doktor konusunda en çok şanssızlık yaşayan benim. Kesinlikle doktorunu değiştir.Bu gittiğim doktor geçen çarşamba Kıbrıs dedi ptesi tüp deneriz dedim yarın gidecegim bu sefer hamilesin derse şaşırmamve hiçbir şey yapmıyor hiçbir şey nefes koçu nefes koçu o koçlar kovalasin onu geçen hafta o yüzden kötüydüm
Sağlıkla sihhatle devam etsin hamileliğin canım sağlıkla sıhhatle al kucağına
Ah Parem sen bunları bize niye söylemedin??? Yurt dışından MRA'ya gelen arkadaşa da eski doktoru "Senin ancak donörle olur" diyordu. Onun doktoruna da az sövmedik. MRA ilk denemede büyüttü yumurtalarını. Altın embriyoyla şu anda ilk denemesinde hamile çok şükürBu gittiğim doktor geçen çarşamba Kıbrıs dedi ptesi tüp deneriz dedim yarın gidecegim bu sefer hamilesin derse şaşırmamve hiçbir şey yapmıyor hiçbir şey nefes koçu nefes koçu o koçlar kovalasin onu geçen hafta o yüzden kötüydüm
İnşallahYaaa inşallah öyle olur bulutcumTüpçü sevinmemize izin vermedi de birax tedirginiz hala. İki gün sonra gerçek test günüm. Hayırlısıyla tescillerler inşallah o gün. Amin amin. Allah razı olsun. Eveeet pazartesi de yeni transferimiz var @Nurzfr
ben de sen gibiyim inanır mısın ama evlendikten sonra böyle oldumHiç bilmiorm bulutum
Artk alınganlıklarada kulak asmıorm umursamıorm
Gebe halimle hiç çekemem
Gelene hay hay gidene bay bay
Zaten cok sıcak yanıorm
Bence de doktorunu değiştir bazıları dünyaya moral bozmaya umutsuzluk dağıtmaya gelmiş.doğru düzgün işini yapmayan çok.ama şekerine tansiyonuna dikkat et uzun süre aç kalmaktan oluyor diye duydum.sık sık ye.bu zamanda her şeyin çaresi var çok şükür sıkma canınıBu gittiğim doktor geçen çarşamba Kıbrıs dedi ptesi tüp deneriz dedim yarın gidecegim bu sefer hamilesin derse şaşırmamve hiçbir şey yapmıyor hiçbir şey nefes koçu nefes koçu o koçlar kovalasin onu geçen hafta o yüzden kötüydüm
Ama idrari atlayip direk kan testi yapmak da buyuk olayYok ya o tam çıldırmış. İdrar testi yap diyor kalp krizi geçirtecek. Değer yok bir şey yokBir de diyor ki ben yaptım ama kendim bakmadım sonuca
Ay hadi inşallahİnşallahama sen bakma tüpçüye oldu oldu bu iş Allah’ın izniyle artık tedirginlik stres yok bu 3 ay rahat relax olman lazım
Dua Lipa'dan mi esinleniyolar ki acaba bildigimiz amin duasi miBen bugn ilk deda bir isim duydum
Yuşra.. Garip geldi..
Bide son zamanlarda dua koyuyor herkes..
İlginç
O da fena öbürü de fena. İdrar riskli. Her şey olabilir yani. Tüpte onu kesinlikle önermiyorlar bu arada. Direkt kan diyorlar ve ona da gün veriyorlar işteAma idrari atlayip direk kan testi yapmak da buyuk olayBen cesaret edemezdim. Zaten gunum gecmeden yapamadim idrari da
40 yıl düşünsem Dua Lipa'dan esinlenecekleri gelmezdi aklıma adjajsjsnDua Lipa'dan mi esinleniyolar ki acaba bildigimiz amin duasi mi
Daha yolun başı sakın o topa girme her şey olur gider düşünmemeye çalış dicem de burda olduğun sürece düşünürsünAy hadi inşallah
Stres benim göbek adım ya. O biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?