- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.581
Geçen bir sayfada bayağı sinirler gerildi böyle. Kendimi kesecektim artık. Gerçekten bazen kendim çıkamıyorum atsalar kurtulsam bari diyorumDaha yolun başı sakın o topa girme her şey olur gider düşünmemeye çalış dicem de burda olduğun sürece düşünürsüntopik iyi hoş da böyle yanları var
Evde bir erken ergen var bizim 8 yasinda. Butun gecn sarkicilari taniyorum40 yıl düşünsem Dua Lipa'dan esinlenecekleri gelmezdi aklıma adjajsjsn
Bizimkilerin aklina ordan gelmistir ama bak kalibimi basarim. Birindrn duymustum kizinin adini Karla koymustu. Karla birlikte gelen anlaminda (yersen)40 yıl düşünsem Dua Lipa'dan esinlenecekleri gelmezdi aklıma adjajsjsn
Değiştireceğim kesinlikleBurda doktor konusunda en çok şanssızlık yaşayan benim. Kesinlikle doktorunu değiştir.
Sağol canım inşallah seninkini de böyle bekleyeceğiz.
Nasıl diyebilirim kendime bile diyemezken yoksa tüp dediğinde niye moralim bozulsun neden tüple bile olmayacak diye düşüneyimAh Parem sen bunları bize niye söylemedin??? Yurt dışından MRA'ya gelen arkadaşa da eski doktoru "Senin ancak donörle olur" diyordu. Onun doktoruna da az sövmedik. MRA ilk denemede büyüttü yumurtalarını. Altın embriyoyla şu anda ilk denemesinde hamile çok şükür
O doktorlara ben doktor bile demek istemiyorum. Bırak gitsin sana zarardan başka bir şey vermez. Nasıl sinirlendim ya hadsize bak
Değiştireceğim canım herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. İlaçlarımı alıyorum insilunde tansiyonda normale dönecekBence de doktorunu değiştir bazıları dünyaya moral bozmaya umutsuzluk dağıtmaya gelmiş.doğru düzgün işini yapmayan çok.ama şekerine tansiyonuna dikkat et uzun süre aç kalmaktan oluyor diye duydum.sık sık ye.bu zamanda her şeyin çaresi var çok şükür sıkma canını
Ben biliyodum senin kafani toplayacagini. Ilk soku atlatincan her sey daha net di mi? Doktorun denyolugu daha net gorunuyor su an sana da. Mis gibi bir doktor bul insallahDeğiştireceğim kesinlikle
Nasıl diyebilirim kendime bile diyemezken yoksa tüp dediğinde niye moralim bozulsun neden tüple bile olmayacak diye düşüneyimkimseye demedim eşime bile demedim kendimi yarım hissettim. ptesi büyümüş yumurtalar öbür ay tüpe başlarız dediğinde dedim bu bana yumurta geliştirici bile vermedi ve küçük dediği yumurtalar büyüdü ne donöru ne saçmalıyor dedim
Değiştireceğim canım herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. İlaçlarımı alıyorum insilunde tansiyonda normale dönecek
Yok muhtemelen dediğin gibidir zaten ama benim aklıma gelmezdi hiçBizimkilerin aklina ordan gelmistir ama bak kalibimi basarim. Birindrn duymustum kizinin adini Karla koymustu. Karla birlikte gelen anlaminda (yersen)
Aynen neler var da ifsa olurum belki diye yazamiyorum.Yok muhtemelen dediğin gibidir zaten ama benim aklıma gelmezdi hiçÇok güldüm buna ya. Garip garip isimler koyuyorlar cidden
Sakın sakın ama sakın böyle şeyler düşünme ve böyle konuşan doktorumsu gördüğünde arkana bile bakmadan kaç. Enerjini sömürmelerine izin verme. Zaten sandığın gibi, yani senin öyle sanmana sebep olduğu gibi çözümsüz bir durum değil o. Benim bir arkadaşım benden önce gitti bizim tüpçüye amh düşüklüğü nedeniyle. Yaşı bizimle aynıydı onun da gittiği zaman. İlk denemede tuttu onunki de. Şimdi bal gibi bir kızı oldu, 40'ının çıkmasını bekliyorNasıl diyebilirim kendime bile diyemezken yoksa tüp dediğinde niye moralim bozulsun neden tüple bile olmayacak diye düşüneyimkimseye demedim eşime bile demedim kendimi yarım hissettim. ptesi büyümüş yumurtalar öbür ay tüpe başlarız dediğinde dedim bu bana yumurta geliştirici bile vermedi ve küçük dediği yumurtalar büyüdü ne donöru ne saçmalıyor dedim
Ya kaç kere girdim belki yazmışsındır diye diğer topikte kendinden bişeyler paylaşmamaya yeminlisin zatenAtmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570
Oğlan evde bacım sürekli öpüş ilgi alaka istiyor bu aralar giremiyorum malesefCnm şöyle ahşap beşik ama yan tarafı aşağı inior anne yanı oluyor..
Onu kaldırıosn yatağı aşağı indiriosn park oluyor..
Bir vidası var gevşetiosn sallanıo felan
Görüntü olarak ahşaplar içimi eritiodu ama böylesi yoktur die düşündüm
Sonra mağazada görünce allahım dedim olamaz
Cokta uygundu.. Çevresine ne diyorlar beşik kenarlarına bebek çarpmasn die böyle yastk gibi çevreleyen şık dantelli şeyler var.. İçinde yastığı yatağı çarşafı ve yatak.. Bide benm babam mobilyacı malzemeden anlar malzemeside iyitdi
Hepsi 1000 tl kaçırmadm
OOO BEYAZcımmm
Sen buralara gelirmiydin
O kadar bağırdık felan ses etmedn... Hıh
Ayy @Nurzfr nerdesnnnnnnn
Çatlatcak bizi...
Yok kotduramazki mantıken erken..
Ama cumartesi herakde transfer verdiği tarihler o yöndeydi
Umarm aksilik çıkmamıştır..
Umarm iyidir..
Acaba morali bozuktamı girmio
Cukom dur kız... Sevinme.. Biz sevinios neal kursağımızda bırakıo
Kadın ruh ruh
Görümcesi çarpmış
Ben demiştim sana bende sıfır belirti diye
Hatta senin dediğin memede büyüme ve ağrı bile olmadı.. O derece sıfır
Ve ilk değerim cok düşüktü sana göre
İkizdi bide
Yaa çok teşekkür ederimYa kaç kere girdim belki yazmışsındır diye diğer topikte kendinden bişeyler paylaşmamaya yeminlisin zatenŞimdi vakit buldum stalkladım seni. Güzel haberler almışsın o kadar sevindim ki. Geliyor beklenenlerin en güzeli
Hele bir küssünİnşallahama sen bakma tüpçüye oldu oldu bu iş Allah’ın izniyle artık tedirginlik stres yok bu 3 ay rahat relax olman lazım
ben de sen gibiyim inanır mısın ama evlendikten sonra böyle oldumAllahtan buralar serin birkaç gündür. inşallah yaz boyu böyle olur bir mucizee de gelir zaten küs durmaz herkesin bir eşref saati oluyor seviyoruz onu
Hello yeni arkidişYa kaç kere girdim belki yazmışsındır diye diğer topikte kendinden bişeyler paylaşmamaya yeminlisin zatenŞimdi vakit buldum stalkladım seni. Güzel haberler almışsın o kadar sevindim ki. Geliyor beklenenlerin en güzeli
Beni beniiiii bihteriniOğlan evde bacım sürekli öpüş ilgi alaka istiyor bu aralar giremiyorum malesef
yoksa seni duymayan taş olıur
Bende behlülHele bir küssün
Aklını alırım onun
Hello yeni arkidiş
Beni beniiiii bihterini
Çok dengesiz konuşuyor zatenBen biliyodum senin kafani toplayacagini. Ilk soku atlatincan her sey daha net di mi? Doktorun denyolugu daha net gorunuyor su an sana da. Mis gibi bir doktor bul insallah
İnanıyorum artık canım...bir hafts kendimi yedim bitirdim ama artık yok öyle karamsarlık kendimi üzmek yola devam edeceğimSakın sakın ama sakın böyle şeyler düşünme ve böyle konuşan doktorumsu gördüğünde arkana bile bakmadan kaç. Enerjini sömürmelerine izin verme. Zaten sandığın gibi, yani senin öyle sanmana sebep olduğu gibi çözümsüz bir durum değil o. Benim bir arkadaşım benden önce gitti bizim tüpçüye amh düşüklüğü nedeniyle. Yaşı bizimle aynıydı onun da gittiği zaman. İlk denemede tuttu onunki de. Şimdi bal gibi bir kızı oldu, 40'ının çıkmasını bekliyorSen olmaması gibi bir ihtimali kafandan direkt at. Olmuş örnekleri ben sana ayrıntısıyla anlatırım istersen zamanı geldiğinde. Hemen listele olur gibi dediğin doktorları ve görüşmelere başla. Aklına yatanı zaten hissediyorsun direkt. Hayırlısıyla her şey çok güzel olacak inşallah Parem, buna inan olur mu
Hayırdır gardaş sen bu saatteBende behlül
Bebe napıo öptüm yeğenimi selam söle
Bende bilmiom ki ne halt yiyom adam meyve tabagı yapmışHayırdır gardaş sen bu saatte
Senin yüzünden şuan gidip herifle kavga edesm varBende bilmiom ki ne halt yiyom adam meyve tabagı yapmış
Tüpçüdeki hemşirenin sosyal medya profilini bul at özelden nealimYaa çok teşekkür ederimSon olanlardan sonra canım çok sıkıldı. Hiç strese girmemem gereken bir zamanda hem de, sinirden saatlerce kendime gelemedim. Özelden devam etti uzadı gece yarısına kadar. Bir daha da yazmam dedim gerçekten. Ne gerek var, zaten yeterince sıkıntılı süreçler geçiriyoruz. Tüpçüdeki hemşire 11. gün sonucunu bile kabul etmeyeceklerini söyledi. Bugün 10. gün, böyle çıktı. Bakalım inşallah güzel ilerler. Perşembe asıl tahlil günüm. Çok temkinli yaklaştıkları için biz de tedirginiz ama gizli gizli de sevindim tabii. Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah, az kaldı
Yeter afam kaç aydır beledi temizliğini yaptı yaSenin yüzünden şuan gidip herifle kavga edesm var
Neden burda değilsin bana meyve tabağı ykmu die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?