Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yolun başı sakın o topa girme her şey olur gider düşünmemeye çalış dicem de burda olduğun sürece düşünürsün topik iyi hoş da böyle yanları var
Geçen bir sayfada bayağı sinirler gerildi böyle. Kendimi kesecektim artık. Gerçekten bazen kendim çıkamıyorum atsalar kurtulsam bari diyorum

Burda doktor konusunda en çok şanssızlık yaşayan benim. Kesinlikle doktorunu değiştir.
Sağol canım inşallah seninkini de böyle bekleyeceğiz.
Değiştireceğim kesinlikle
Nasıl diyebilirim kendime bile diyemezken yoksa tüp dediğinde niye moralim bozulsun neden tüple bile olmayacak diye düşüneyim kimseye demedim eşime bile demedim kendimi yarım hissettim. ptesi büyümüş yumurtalar öbür ay tüpe başlarız dediğinde dedim bu bana yumurta geliştirici bile vermedi ve küçük dediği yumurtalar büyüdü ne donöru ne saçmalıyor dedim
Değiştireceğim canım herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. İlaçlarımı alıyorum insilunde tansiyonda normale dönecek

Ben biliyodum senin kafani toplayacagini. Ilk soku atlatincan her sey daha net di mi? Doktorun denyolugu daha net gorunuyor su an sana da. Mis gibi bir doktor bul insallah

Sakın sakın ama sakın böyle şeyler düşünme ve böyle konuşan doktorumsu gördüğünde arkana bile bakmadan kaç. Enerjini sömürmelerine izin verme. Zaten sandığın gibi, yani senin öyle sanmana sebep olduğu gibi çözümsüz bir durum değil o. Benim bir arkadaşım benden önce gitti bizim tüpçüye amh düşüklüğü nedeniyle. Yaşı bizimle aynıydı onun da gittiği zaman. İlk denemede tuttu onunki de. Şimdi bal gibi bir kızı oldu, 40'ının çıkmasını bekliyor Sen olmaması gibi bir ihtimali kafandan direkt at. Olmuş örnekleri ben sana ayrıntısıyla anlatırım istersen zamanı geldiğinde. Hemen listele olur gibi dediğin doktorları ve görüşmelere başla. Aklına yatanı zaten hissediyorsun direkt. Hayırlısıyla her şey çok güzel olacak inşallah Parem, buna inan olur mu

Oğlan evde bacım sürekli öpüş ilgi alaka istiyor bu aralar giremiyorum malesef
yoksa seni duymayan taş olıur

Yaa çok teşekkür ederim Son olanlardan sonra canım çok sıkıldı. Hiç strese girmemem gereken bir zamanda hem de, sinirden saatlerce kendime gelemedim. Özelden devam etti uzadı gece yarısına kadar. Bir daha da yazmam dedim gerçekten. Ne gerek var, zaten yeterince sıkıntılı süreçler geçiriyoruz. Tüpçüdeki hemşire 11. gün sonucunu bile kabul etmeyeceklerini söyledi. Bugün 10. gün, böyle çıktı. Bakalım inşallah güzel ilerler. Perşembe asıl tahlil günüm. Çok temkinli yaklaştıkları için biz de tedirginiz ama gizli gizli de sevindim tabii. Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah, az kaldı

Hele bir küssün
Aklını alırım onun
Hello yeni arkidiş

Oğlan evde bacım sürekli öpüş ilgi alaka istiyor bu aralar giremiyorum malesef
yoksa seni duymayan taş olıur
Beni beniiiii bihterini

Ben biliyodum senin kafani toplayacagini. Ilk soku atlatincan her sey daha net di mi? Doktorun denyolugu daha net gorunuyor su an sana da. Mis gibi bir doktor bul insallah
Çok dengesiz konuşuyor zaten
Amin inşallah abla bulacağım
İnanıyorum artık canım...bir hafts kendimi yedim bitirdim ama artık yok öyle karamsarlık kendimi üzmek yola devam edeceğim

Tüpçüdeki hemşirenin sosyal medya profilini bul at özelden nealim
Bem hakkndan gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…