- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.601
Olan var olmayann varrrrYeter afam kaç aydır beledi temizliğini yaptı yabiz yazık ayda yılda bir bi meyve getirdi su garıbana onu da çok görme
Bu işi ancak baluş çözer at senTüpçüdeki hemşirenin sosyal medya profilini bul at özelden nealim
Bem hakkndan gelirim
He ya... Moral neymm brakmıo insandaBu işi ancak baluş çözer at sen
Adam izmirden geldi tabağı getirdi ben yiyom o şu an horluyor çok da romantık bişey hayal etmemek lzımYeter afam kaç aydır beledi temizliğini yaptı yabiz yazık ayda yılda bir bi meyve getirdi su garıbana onu da çok görme
Şuan tabaktan vazgeçtmAdam izmirden geldi tabağı getirdi ben yiyom o şu an horluyor çok da romantık bişey hayal etmemek lzım
Yok bacım kıyamam ona ben kurban olurumŞuan tabaktan vazgeçtm
Tüm hevesim kursağmda kaldı
Nerde kaldı duygusallkk
Uyandır kız su dök
Siftahsız gezio valla yazık adamlara bunların günahı ne yasak yasakTeeee teeeee teeee
Ne edek... Evlatlarını taşıos..Siftahsız gezio valla yazık adamlara bunların günahı ne yasak yasak
Geri dönüşü bize ağır olacak gibi ne edceksekNe edek... Evlatlarını taşıos..
Tek yapmadk heralde
Doğumdan sonrada 8 hafta close...Geri dönüşü bize ağır olacak gibi ne edceksek
Hayda kim ki o iloveme'ye saçma şeyler yazan kişiyle aynı kişi mi? Ben senin olayı tam anlamadım o yüzden yorum yapmadım hatta neden böyle yazdı ki dedimYaa çok teşekkür ederimSon olanlardan sonra canım çok sıkıldı. Hiç strese girmemem gereken bir zamanda hem de, sinirden saatlerce kendime gelemedim. Özelden devam etti uzadı gece yarısına kadar. Bir daha da yazmam dedim gerçekten. Ne gerek var, zaten yeterince sıkıntılı süreçler geçiriyoruz. Tüpçüdeki hemşire 11. gün sonucunu bile kabul etmeyeceklerini söyledi. Bugün 10. gün, böyle çıktı. Bakalım inşallah güzel ilerler. Perşembe asıl tahlil günüm. Çok temkinli yaklaştıkları için biz de tedirginiz ama gizli gizli de sevindim tabii. Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah, az kaldı
Helloooo arkidişşşşHello yeni arkidiş
Kesin orda görmüşsündürHayda kim ki o iloveme'ye saçma şeyler yazan kişiyle aynı kişi mi? Ben senin olayı tam anlamadım o yüzden yorum yapmadım hatta neden böyle yazdı ki dedimSen hemşireyi boşver basbaya hamilesin. Tüpçülerin çoğu öyle benim doktorda öyle. Aynı doktora gittiğim kişilerle konuşuyordum, geçen birisi yazmış ben doktor beyi hamile olduğuma inandıramıyorum diye. Kalp atışına kadar inanmıyor bizimki İnşallah bekliyorum güzel günleri
Helloooo arkidişşşşBen seni görmüştüm ki bi topikte. Neredeydi ki tüplü bişeylerdi galiba Bende transfer olmayı bekleyen bir anne aday adayıyım
Daha tarih belli değil opu olalı 1 hafta oldu 1.adeti oldum 2.adeti bekleyeceğiz. Ağustosa denk gelir büyük ihtimalleKesin orda görmüşsündür
Tüpçüdeydim bende
Transfer oleyyyy en sevdiğimmmmm
Ne zaman tarih bellimi
Ohhh misssssDaha tarih belli değil opu olalı 1 hafta oldu 1.adeti oldum 2.adeti bekleyeceğiz. Ağustosa denk gelir büyük ihtimalle
Evet ya o. iloveme'ye yazdığı şeyden sonra o hesabı kapatıp gidince ben de dayanamayıp ortaya yazdım, dallandı budaklandı. Genel olarak ruh emici insanlara tahammülüm kalmadı sanırım. Bugün ona yarın bize şeklinde devam edecek çünkü bu. O değilse başkası illa ki biri yapıyor.Hayda kim ki o iloveme'ye saçma şeyler yazan kişiyle aynı kişi mi? Ben senin olayı tam anlamadım o yüzden yorum yapmadım hatta neden böyle yazdı ki dedimSen hemşireyi boşver basbaya hamilesin. Tüpçülerin çoğu öyle benim doktorda öyle. Aynı doktora gittiğim kişilerle konuşuyordum, geçen birisi yazmış ben doktor beyi hamile olduğuma inandıramıyorum diye. Kalp atışına kadar inanmıyor bizimki İnşallah bekliyorum güzel günleri
Helloooo arkidişşşşBen seni görmüştüm ki bi topikte. Neredeydi ki tüplü bişeylerdi galiba Bende transfer olmayı bekleyen bir anne aday adayıyım
Leee muhabbeti merak ettm he..Evet ya o. iloveme'ye yazdığı şeyden sonra o hesabı kapatıp gidince ben de dayanamayıp ortaya yazdım, dallandı budaklandı. Genel olarak ruh emici insanlara tahammülüm kalmadı sanırım. Bugün ona yarın bize şeklinde devam edecek çünkü bu. O değilse başkası illa ki biri yapıyor.
Çok güldüm ya. İyice emin olmaya çalışırken bizi de çileden çıkarmayaydılar iyiyidi. Sevinmeye korkuyorum resmen. Eşim de zaten sevinecek olsam da müsaade etmiyor sağ olsun "Hemen kaptırmayalım" modunda. İnşallah güzel ilerler bakalım
Bal0ncuk da tüplü daldı Zeymuss0103 Bebiğin doğumunu bekliyoruz artık
Ay yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok.Leee muhabbeti merak ettm he..
Keselim mi abla
Ay yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok.Hemsirecik 'le bugün konuştuğumuz mevzu. Ben sana gelip diyorum ki "Canım yaa sen tüple mi hamile kaldııın? Vah vah tüh tüh"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?