Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayda kim ki o iloveme'ye saçma şeyler yazan kişiyle aynı kişi mi? Ben senin olayı tam anlamadım o yüzden yorum yapmadım hatta neden böyle yazdı ki dedim Sen hemşireyi boşver basbaya hamilesin. Tüpçülerin çoğu öyle benim doktorda öyle. Aynı doktora gittiğim kişilerle konuşuyordum, geçen birisi yazmış ben doktor beyi hamile olduğuma inandıramıyorum diye. Kalp atışına kadar inanmıyor bizimki İnşallah bekliyorum güzel günleri
Hello yeni arkidiş
Helloooo arkidişşşş Ben seni görmüştüm ki bi topikte. Neredeydi ki tüplü bişeylerdi galiba Bende transfer olmayı bekleyen bir anne aday adayıyım

Kesin orda görmüşsündür
Tüpçüdeydim bende
Transfer oleyyyy en sevdiğimmmmm
Ne zaman tarih bellimi

Evet ya o. iloveme'ye yazdığı şeyden sonra o hesabı kapatıp gidince ben de dayanamayıp ortaya yazdım, dallandı budaklandı. Genel olarak ruh emici insanlara tahammülüm kalmadı sanırım. Bugün ona yarın bize şeklinde devam edecek çünkü bu. O değilse başkası illa ki biri yapıyor.

Çok güldüm ya. İyice emin olmaya çalışırken bizi de çileden çıkarmayaydılar iyiyidi. Sevinmeye korkuyorum resmen. Eşim de zaten sevinecek olsam da müsaade etmiyor sağ olsun "Hemen kaptırmayalım" modunda. İnşallah güzel ilerler bakalım

Bal0ncuk da tüplü daldı Zeymuss0103 Bebiğin doğumunu bekliyoruz artık

Leee muhabbeti merak ettm he..
Keselim mi abla

@NealStreet enişteye deki gebelikte hiç bişeye emin olamıosn
Önce diosunki 2 gn snra artış kaç olcak
Snra diosunki kese görüncekmi
Snra diosnki kalp duyulacakmı
Snra ikili test
Sonra detaylı
Sonra şeker ölçümü
Sonra kilosu boyu ilerlemesi
Sonra ağrılar sızılar acaba erken doğum mu
Doğuncada illa bişiler buluruz
Doğurunca söylerim

Ay yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok. Hemsirecik 'le bugün konuştuğumuz mevzu. Ben sana gelip diyorum ki "Canım yaa sen tüple mi hamile kaldııın? Vah vah tüh tüh"
uzaydanmı getirios bebeği...
Kocamın spermi benm yumurtam
Doktorun kendi üretimi değil
Te Allam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…