Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin kesin devamı var bu filmin

Yok yani içerik bu değildi tavır bu aahsjdnd
Tavrını yerim...
Biz cok gördük, anacımmmm ne gerek var ben zaten doğal yollarla gebe kalıorm naraları atıpta tüp bebek yaptıranları..
Bebe bebedir... Ne olursa olsun...
Valla sinir oluorm bu tavırlara beni dellendirmesinler pıçaklarm uleeyynnnn

Ohhh misssss
Hep birlikte Bekleriz sorun değil
Sonu güzel olsun inşallahhhhhhh
Ohh nasıl güzel destek çok içten geldi şuan inşallahhhhh
Boşver böyle insanlarlar her yerde karşımıza çıkmıyor mu zaten. Biz değiştiremeyiz ki onları. Belki birine yorum yapmadan önce biraz düşünür bundan sonra ama yinede kafasının içindeki cahil değişmez. Sevin ya hiç mi sevinmeyelim biz. Pozitif gördün dur hemen sevinme kanda çıksın, kanda gördün dur daha kese var, kese görünür kalp atışı var bebek görünür dur daha bilmem nesi var ne zaman sevineceğiz bize söylesinler bi Bal0ncuk u tüplü sayfalarda görmüştüm forumda gezerken

Sevinmesine izin verilmeyenler kulübü

Burda negatiflik yok arkidişşş
Hep bekleriz

Ay yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok. @Hemsirecik 'le bugün konuştuğumuz mevzu. Ben sana gelip diyorum ki "Canım yaa sen tüple mi hamile kaldııın? Vah vah tüh tüh"
Evet ben bebeğimin her aşamasını biliyorum hahahh naber sen nasıl ve ne zaman olustugunu biliyormusun eziiikkk deseydin (tabi bu lafım o arkadaşa sadece diğerleri üstüne alinmasin lütfen hepimiz sonuçta zorluklarını çekiyoruz ama böyle insanlara tav oluyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…