- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.621
Kesin kesin devamı var bu filmin@NealStreet enişteye deki gebelikte hiç bişeye emin olamıosn
Önce diosunki 2 gn snra artış kaç olcak
Snra diosunki kese görüncekmi
Snra diosnki kalp duyulacakmı
Snra ikili test
Sonra detaylı
Sonra şeker ölçümü
Sonra kilosu boyu ilerlemesi
Sonra ağrılar sızılar acaba erken doğum mu
Doğuncada illa bişiler buluruz
Doğurunca söylerim
Yok yani içerik bu değildi tavır bu aahsjdnduzaydanmı getirios bebeği...
Kocamın spermi benm yumurtam
Doktorun kendi üretimi değil
Te Allam ya
Tavrını yerim...Yok yani içerik bu değildi tavır bu aahsjdnd
Ohh nasıl güzel destek çok içten geldi şuanOhhh misssss
Hep birlikte Bekleriz sorun değil
Sonu güzel olsun inşallahhhhhhh
Boşver böyle insanlarlar her yerde karşımıza çıkmıyor mu zaten. Biz değiştiremeyiz ki onları. Belki birine yorum yapmadan önce biraz düşünür bundan sonra ama yinede kafasının içindeki cahil değişmez. Sevin ya hiç mi sevinmeyelim biz. Pozitif gördün dur hemen sevinme kanda çıksın, kanda gördün dur daha kese var, kese görünür kalp atışı var bebek görünür dur daha bilmem nesi var ne zaman sevineceğiz bize söylesinler biEvet ya o. iloveme'ye yazdığı şeyden sonra o hesabı kapatıp gidince ben de dayanamayıp ortaya yazdım, dallandı budaklandı. Genel olarak ruh emici insanlara tahammülüm kalmadı sanırım. Bugün ona yarın bize şeklinde devam edecek çünkü bu. O değilse başkası illa ki biri yapıyor.
Çok güldüm ya. İyice emin olmaya çalışırken bizi de çileden çıkarmayaydılar iyiyidi. Sevinmeye korkuyorum resmen. Eşim de zaten sevinecek olsam da müsaade etmiyor sağ olsun "Hemen kaptırmayalım" modunda. İnşallah güzel ilerler bakalım
Bal0ncuk da tüplü daldı Zeymuss0103 Bebiğin doğumunu bekliyoruz artık
Sevinmesine izin verilmeyenler kulübüOhh nasıl güzel destek çok içten geldi şuaninşallahhhhh
Boşver böyle insanlarlar her yerde karşımıza çıkmıyor mu zaten. Biz değiştiremeyiz ki onları. Belki birine yorum yapmadan önce biraz düşünür bundan sonra ama yinede kafasının içindeki cahil değişmez. Sevin ya hiç mi sevinmeyelim biz. Pozitif gördün dur hemen sevinme kanda çıksın, kanda gördün dur daha kese var, kese görünür kalp atışı var bebek görünür dur daha bilmem nesi var ne zaman sevineceğiz bize söylesinler biBal0ncuk u tüplü sayfalarda görmüştüm forumda gezerken
Aynı şeyi yazmışız baloncukla tüpçülerin hepsi muzdarip demekki bundanSevinmesine izin verilmeyenler kulübü
Burda negatiflik yok arkidişşşOhh nasıl güzel destek çok içten geldi şuaninşallahhhhh
Boşver böyle insanlarlar her yerde karşımıza çıkmıyor mu zaten. Biz değiştiremeyiz ki onları. Belki birine yorum yapmadan önce biraz düşünür bundan sonra ama yinede kafasının içindeki cahil değişmez. Sevin ya hiç mi sevinmeyelim biz. Pozitif gördün dur hemen sevinme kanda çıksın, kanda gördün dur daha kese var, kese görünür kalp atışı var bebek görünür dur daha bilmem nesi var ne zaman sevineceğiz bize söylesinler biBal0ncuk u tüplü sayfalarda görmüştüm forumda gezerken
Burada entrika var bacım. Daha tehlikeli değil miBurda negatiflik yok arkidişşş
Hep bekleriz
Senin peşinden nerelere sürüklendim ben kötü topiklere mi düştümBurada entrika var bacım. Daha tehlikeli değil mi
Neyimizi gördn leeeBurada entrika var bacım. Daha tehlikeli değil mi
Sen ona bakmaSenin peşinden nerelere sürüklendim ben kötü topiklere mi düştüm
Evet ben bebeğimin her aşamasını biliyorum hahahh naber sen nasıl ve ne zaman olustugunu biliyormusun eziiikkk deseydin (tabi bu lafım o arkadaşa sadece diğerleri üstüne alinmasin lütfen hepimiz sonuçta zorluklarını çekiyoruz ama böyle insanlara tav oluyorum)Ay yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok. @Hemsirecik 'le bugün konuştuğumuz mevzu. Ben sana gelip diyorum ki "Canım yaa sen tüple mi hamile kaldııın? Vah vah tüh tüh"
Yürüyen progestanGünaydınlar bu arada çok bişi kaçırdım mi ya dün malum progesteron kafasına geçiyorum artık dün ilk iğne gecemdi Allah'tan ağrı çabuk geçti
Uykuyu cok arıyacaksn nurUyudugum günler geride kaldı balusss
O göbeği bi sağa döndürmeye çalşcanDemeeeee
Ohoooo oralara gelene kadarrrO göbeği bi sağa döndürmeye çalşcan
Bir sola döndürmeye çalşcann
Uzun yolculuk
Bende öyle diodmOhoooo oralara gelene kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?