- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.641
İnşallah sevinç gözyaşı dokeceksin beybisiBende öyle diodm
Geçen hemşirenin birinin bi paylaşımını gördm wp.. Yorum yaptm
Bana dioki kaç hafta oldn böle böle dedm
Kadın şok.. Dün gibi ağladğın günler dedi
Kadın haklı
Hoşgeldin bu arada hayırlı olsun tedavin ins güzel güzel haberler gelecekOhh nasıl güzel destek çok içten geldi şuaninşallahhhhh
Boşver böyle insanlarlar her yerde karşımıza çıkmıyor mu zaten. Biz değiştiremeyiz ki onları. Belki birine yorum yapmadan önce biraz düşünür bundan sonra ama yinede kafasının içindeki cahil değişmez. Sevin ya hiç mi sevinmeyelim biz. Pozitif gördün dur hemen sevinme kanda çıksın, kanda gördün dur daha kese var, kese görünür kalp atışı var bebek görünür dur daha bilmem nesi var ne zaman sevineceğiz bize söylesinler biBal0ncuk u tüplü sayfalarda görmüştüm forumda gezerken
Ah... İnşallahİnşallah sevinç gözyaşı dokeceksin beybisi
Nurda tüpçüHoşgeldin bu arada hayırlı olsun tedavin ins güzel güzel haberler gelecek
Günaydınnnn. Hoşbuldum. Sende mi tüpçüsün maşallahHoşgeldin bu arada hayırlı olsun tedavin ins güzel güzel haberler gelecek
Yok içerik öyle değildi dedim ama kaçtı ipin ucu. Söylediği şey tüp bebekle ilgili değildi ama tavır tepeden bakar, acır gibiydi. Bana değil başka birine yapıldı. Ben sadece yapılan şeye sessiz kalamadım. Olaylar büyüdü sonraEvet ben bebeğimin her aşamasını biliyorum hahahh naber sen nasıl ve ne zaman olustugunu biliyormusun eziiikkk deseydin (tabi bu lafım o arkadaşa sadece diğerleri üstüne alinmasin lütfen hepimiz sonuçta zorluklarını çekiyoruz ama böyle insanlara tav oluyorum)
Estrofem'le boyut değiştiren Nur'u progestanla bakalım ne tür maceralar bekliyorGünaydınlar bu arada çok bişi kaçırdım mi ya dün malum progesteron kafasına geçiyorum artık dün ilk iğne gecemdi Allah'tan ağrı çabuk geçti
Gördünüz mü işte ben size dedim. Daha uzak bir ihtimalken "Ben transfer oldum, ikizlerim var, doğumu bekliyorum" diye Nur bakın ne hale geldi o ihtimal yakınlaştıkçaOhoooo oralara gelene kadarrr
Sahi biz niye böyle olduk ya? Halbuki sadece hamile kalmaya gelmiştik hem de 2020'de ahshhsjsNurda tüpçü
Topik tüpçü topiği oldu
Ben yine ne etmişim yaaaaYok içerik öyle değildi dedim ama kaçtı ipin ucu. Söylediği şey tüp bebekle ilgili değildi ama tavır tepeden bakar, acır gibiydi. Bana değil başka birine yapıldı. Ben sadece yapılan şeye sessiz kalamadım. Olaylar büyüdü sonra
Estrofem'le boyut değiştiren Nur'u progestanla bakalım ne tür maceralar bekliyor
Gördünüz mü işte ben size dedim. Daha uzak bir ihtimalken "Ben transfer oldum, ikizlerim var, doğumu bekliyorum" diye Nur bakın ne hale geldi o ihtimal yakınlaştıkçaTezim doğru demek ki. Sona yaklaştıkça karamsarlık basıyor insanı. Bal0ncuk bize eksik bilgi vermiş ama neyse hamileliğine veriyom Şikayet etmicem yetkili makamlara
Sahi biz niye böyle olduk ya? Halbuki sadece hamile kalmaya gelmiştik hem de 2020'de ahshhsjs
Bir
Oynak bir şeyler açsaydın bari
Oturmayamı geldik
Bu kızın duygusuzluğu beni öldürecek kahrolcamOynak bir şeyler açsaydın bari
Çok ağladık lem. Artık gülelim istiyorum.Bu kızın duygusuzluğu beni öldürecek kahrolcam
Allah'ım zaman su gibi aksın geçsin
Bebişi tekmelesinde duygu nedir görsün
Bizde ağladığı günleri görelim amin
Yesss beybiiiiAh... İnşallah
Nurda tüpçü
Topik tüpçü topiği oldu
Ne uyuması beee ince işler pesindeyimmm yihiihiihhhSaat 8oldu beeeeee
Ne uyuyosunuz uyanın
Evvveeett tupcuyum bendeeeGünaydınnnn. Hoşbuldum. Sende mi tüpçüsün maşallahİnşallah hep güzel haberler alalım
Dimi ama dimi dimi anlatamadi bize bu duyguları sadece teorik öğrettiğiYok içerik öyle değildi dedim ama kaçtı ipin ucu. Söylediği şey tüp bebekle ilgili değildi ama tavır tepeden bakar, acır gibiydi. Bana değil başka birine yapıldı. Ben sadece yapılan şeye sessiz kalamadım. Olaylar büyüdü sonra
Estrofem'le boyut değiştiren Nur'u progestanla bakalım ne tür maceralar bekliyor
Gördünüz mü işte ben size dedim. Daha uzak bir ihtimalken "Ben transfer oldum, ikizlerim var, doğumu bekliyorum" diye Nur bakın ne hale geldi o ihtimal yakınlaştıkçaTezim doğru demek ki. Sona yaklaştıkça karamsarlık basıyor insanı. Bal0ncuk bize eksik bilgi vermiş ama neyse hamileliğine veriyom Şikayet etmicem yetkili makamlara
Sahi biz niye böyle olduk ya? Halbuki sadece hamile kalmaya gelmiştik hem de 2020'de ahshhsjs
Bir
Teorikci seniiiBen yine ne etmişim yaaaa
Her topiğe girdiğimde bişi oluo
En son imamı kaçırcam
Aboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklımaYesss beybiiii
Ne uyuması beee ince işler pesindeyimmm yihiihiihhh
Evvveeett tupcuyum bendeeeinşallah hayırlısıyla
Dimi ama dimi dimi anlatamadi bize bu duyguları sadece teorik öğrettiği
Teorikci seniii
Bu arada ince isimmtabi şuan biseye benzemiyo ama bu bebek kafası olacak
Valla kuzum şampuanıma aynı devam ettim.. Sıcak suyla duş almadm kışın bile ılık su..Çok ağladık lem. Artık gülelim istiyorum.
Hadi sen bize kozmetik değişiklikleri anlat. Şampuan, nemlendirici, kolaltı deo, el kremi, vücut kremi, güneş kremi nelerini değiştirdin, neleri değiştirmedin, soru-cevap canlı yayını yapıyoruz hadi. Merabaarkadajlarkanalımaooojgeldiniz diye başla. Kulağımızı dört açtık. Anlat, dinliyoruz
Bu o bebeğin şapkasımı?Yesss beybiiii
Ne uyuması beee ince işler pesindeyimmm yihiihiihhh
Evvveeett tupcuyum bendeeeinşallah hayırlısıyla
Dimi ama dimi dimi anlatamadi bize bu duyguları sadece teorik öğrettiği
Teorikci seniii
Bu arada ince isimmtabi şuan biseye benzemiyo ama bu bebek kafası olacak
Ben cok isterdm yapabilmeyi ama hiç becerm ykAboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklımaDusunceBulutu geldi
Aboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklımaDusunceBulutu geldi
Yok bu o bebeğin kafasiiValla kuzum şampuanıma aynı devam ettim.. Sıcak suyla duş almadm kışın bile ılık su..
Kolaltı deo, vücut kremi vs kullanmadm zaten hep evdeydm
Parfüm nö asla...
El yüz kremime devam ettim
Göbek çatlamasn die cok dikkat etmeye çalştm biraz pahalıda olsa içeriği temiz ürün aldm... Henüz çatlamadm
Saç boyamadm.. Makyaj yapmadm
Ama tüm bnları kendimce yaptm
Cnkü doktoruö hiç birini yasaklamadı
Bu o bebeğin şapkasımı?
Ben cok isterdm yapabilmeyi ama hiç becerm yk
Anam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yokValla kuzum şampuanıma aynı devam ettim.. Sıcak suyla duş almadm kışın bile ılık su..
Kolaltı deo, vücut kremi vs kullanmadm zaten hep evdeydm
Parfüm nö asla...
El yüz kremime devam ettim
Göbek çatlamasn die cok dikkat etmeye çalştm biraz pahalıda olsa içeriği temiz ürün aldm... Henüz çatlamadm
Saç boyamadm.. Makyaj yapmadm
Ama tüm bnları kendimce yaptm
Cnkü doktoruö hiç birini yasaklamadı
Ben zaten sabun kullanıom elim yüzüm için bide bebek yağı tamam şampuan market şampuanı kullanıyorum her ne kdr organik vs desenlerde kimyasal var illaki o yüzden ona çok dikkat etmiyorum ama çatlaklar için yerimi alayımAnam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yokKurudum kaldım. Elim, yüzüm fena.
Du bakamMiss Bride , Saron , dayler dayler , DusunceBulutu 'na da soralım. Siz neleri kullandınız, neleri kullanmadınız, nelerinizi değiştirdiniz, neleriniz aynı kaldı? El, yüz, vücut nemlendiriciler, kolaltı deo, şampuan vb. Nurzfr gel dinleyiciyiz biz
Bebek yağını ben de ağda sonrası kullanıyorum normalde ama onun içeriği de pek masum değilmiş. Bunu da geçen yıl falan öğrendim daha. Yüzüme sabun kullanamam, iyice pul pul dökülür. Zaten pulluyum şu anda da :/ Şampuanlara ben de inanamıyorum artık. Sadece altın fiyatına satılanlar var. Belki onlar biraz daha temiz içeriklidir diyorum ama onları alamayık zaten. Çatlak kremi hangisi onu demediBen zaten sabun kullanıom elim yüzüm için bide bebek yağı tamam şampuan market şampuanı kullanıyorum her ne kdr organik vs desenlerde kimyasal var illaki o yüzden ona çok dikkat etmiyorum ama çatlaklar için yerimi alayım
Anaamm bitmek üzereeeYok bu o bebeğin kafasiişimdi biraz daha göze benzedi
Mesela benm yüz temizleme makinam ve jelim var.. Hiç kullanmadm gebeyken... Doktorumun bana söylediği tek şey sıcak duş alma.. Zaten normaldede alınmaması lazm ama gebeyken hiçAnam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yokKurudum kaldım. Elim, yüzüm fena.
Du bakamMiss Bride , Saron , dayler dayler , DusunceBulutu 'na da soralım. Siz neleri kullandınız, neleri kullanmadınız, nelerinizi değiştirdiniz, neleriniz aynı kaldı? El, yüz, vücut nemlendiriciler, kolaltı deo, şampuan vb. Nurzfr gel dinleyiciyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?