Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin bu arada hayırlı olsun tedavin ins güzel güzel haberler gelecek

Yok içerik öyle değildi dedim ama kaçtı ipin ucu. Söylediği şey tüp bebekle ilgili değildi ama tavır tepeden bakar, acır gibiydi. Bana değil başka birine yapıldı. Ben sadece yapılan şeye sessiz kalamadım. Olaylar büyüdü sonra
Günaydınlar bu arada çok bişi kaçırdım mi ya dün malum progesteron kafasına geçiyorum artık dün ilk iğne gecemdi Allah'tan ağrı çabuk geçti
Estrofem'le boyut değiştiren Nur'u progestanla bakalım ne tür maceralar bekliyor
Ohoooo oralara gelene kadarrr
Gördünüz mü işte ben size dedim. Daha uzak bir ihtimalken "Ben transfer oldum, ikizlerim var, doğumu bekliyorum" diye Nur bakın ne hale geldi o ihtimal yakınlaştıkça Tezim doğru demek ki. Sona yaklaştıkça karamsarlık basıyor insanı. Bal0ncuk bize eksik bilgi vermiş ama neyse hamileliğine veriyom Şikayet etmicem yetkili makamlara
Nurda tüpçü
Topik tüpçü topiği oldu
Sahi biz niye böyle olduk ya? Halbuki sadece hamile kalmaya gelmiştik hem de 2020'de ahshhsjs

Bir

Ben yine ne etmişim yaaaa
Her topiğe girdiğimde bişi oluo
En son imamı kaçırcam

Bu kızın duygusuzluğu beni öldürecek kahrolcam
Allah'ım zaman su gibi aksın geçsin
Bebişi tekmelesinde duygu nedir görsün
Bizde ağladığı günleri görelim amin
Çok ağladık lem. Artık gülelim istiyorum.
Hadi sen bize kozmetik değişiklikleri anlat. Şampuan, nemlendirici, kolaltı deo, el kremi, vücut kremi, güneş kremi nelerini değiştirdin, neleri değiştirmedin, soru-cevap canlı yayını yapıyoruz hadi. Merabaarkadajlarkanalımaooojgeldiniz diye başla. Kulağımızı dört açtık. Anlat, dinliyoruz

Ah... İnşallah

Nurda tüpçü
Topik tüpçü topiği oldu
Yesss beybiiii
Saat 8oldu beeeeee
Ne uyuyosunuz uyanın
Ne uyuması beee ince işler pesindeyimmm yihiihiihhh
Günaydınnnn. Hoşbuldum. Sende mi tüpçüsün maşallah İnşallah hep güzel haberler alalım
Evvveeett tupcuyum bendeeeinşallah hayırlısıyla
Dimi ama dimi dimi anlatamadi bize bu duyguları sadece teorik öğrettiği
Ben yine ne etmişim yaaaa
Her topiğe girdiğimde bişi oluo
En son imamı kaçırcam
Teorikci seniii

Bu arada ince isimm tabi şuan biseye benzemiyo ama bu bebek kafası olacak

Eklentiler

• IMG_20210616_083530.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 34
Aboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklıma DusunceBulutu geldi

Valla kuzum şampuanıma aynı devam ettim.. Sıcak suyla duş almadm kışın bile ılık su..
Kolaltı deo, vücut kremi vs kullanmadm zaten hep evdeydm
Parfüm nö asla...
El yüz kremime devam ettim
Göbek çatlamasn die cok dikkat etmeye çalştm biraz pahalıda olsa içeriği temiz ürün aldm... Henüz çatlamadm
Saç boyamadm.. Makyaj yapmadm
Ama tüm bnları kendimce yaptm
Cnkü doktoruö hiç birini yasaklamadı

Bu o bebeğin şapkasımı?

Aboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklıma DusunceBulutu geldi
Ben cok isterdm yapabilmeyi ama hiç becerm yk

Yok bu o bebeğin kafasii şimdi biraz daha göze benzedi

Eklentiler

• IMG_20210616_085616.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 29
Anam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yok Kurudum kaldım. Elim, yüzüm fena.
Du bakam Miss Bride , Saron , dayler dayler , DusunceBulutu 'na da soralım. Siz neleri kullandınız, neleri kullanmadınız, nelerinizi değiştirdiniz, neleriniz aynı kaldı? El, yüz, vücut nemlendiriciler, kolaltı deo, şampuan vb. Nurzfr gel dinleyiciyiz biz

Ben zaten sabun kullanıom elim yüzüm için bide bebek yağı tamam şampuan market şampuanı kullanıyorum her ne kdr organik vs desenlerde kimyasal var illaki o yüzden ona çok dikkat etmiyorum ama çatlaklar için yerimi alayım

Bebek yağını ben de ağda sonrası kullanıyorum normalde ama onun içeriği de pek masum değilmiş. Bunu da geçen yıl falan öğrendim daha. Yüzüme sabun kullanamam, iyice pul pul dökülür. Zaten pulluyum şu anda da :/ Şampuanlara ben de inanamıyorum artık. Sadece altın fiyatına satılanlar var. Belki onlar biraz daha temiz içeriklidir diyorum ama onları alamayık zaten. Çatlak kremi hangisi onu demedi Bal0ncuk Benim şu anda bile dizimde çatlaklar var kilo alıp vermeye bağlı. Hamilelikte nasıl oluyor acaba

Yok bu o bebeğin kafasii şimdi biraz daha göze benzedi
Anaamm bitmek üzereee

Mesela benm yüz temizleme makinam ve jelim var.. Hiç kullanmadm gebeyken... Doktorumun bana söylediği tek şey sıcak duş alma.. Zaten normaldede alınmaması lazm ama gebeyken hiç
Vücudu gevşetio...
Doğuma yakın sıcak su önerilir hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…