Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o kadar kilo aldmki kaç kilo aldığıma inanamazsn cnkü zaten 5 ay boyunca ayağa kalkmam yasaktı.. Yedklerim hep içinde birikti ona rağmen çatlamadm
Bu saaten sonrada çatlasam çatlasam tek tük çatlarm, onada razıym zaten..
İçeriği piyasadaki tüm ürünkere göre daha temiz şu krem.. Tavsiye ederm gerçekten
12. Veya 14. haftamda sürmeye başkadm sanırım 8. Ayımdaym daha kutunun yarısı var hergün sürmeme rağmen ama ben sadece göbeğime ve göğüs kenarlarıma sürüorm.. Kahverengi bölgeye temas yasak zaten gebelerde..
Ayaklara sürebilirsin ben 1 haftadır balşladm cnkü bacaklarda çatlıyabiliyormuş

Eklentiler

• 1623823559945242502253087408796.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 34
Demişti çok oldu diyeli ama unuttum ben burda topikte resmini de atmıştı hatta

Ay yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok. Hemsirecik 'le bugün konuştuğumuz mevzu. Ben sana gelip diyorum ki "Canım yaa sen tüple mi hamile kaldııın? Vah vah tüh tüh"
Benim içinde boyle dedikodu çıkarmıştı birisi hemsire tup bebek yaptirdi ama tutmadi diye hshsb

Yani diyelim ki öyle bundan ona ne bana ne kime ne? İnsanlar çok ilginç. Toplum zaten böyle diye bu insanlardan kaçıyoruz, burada da aynı kafa. Ne anladım?
O yüzden kendimi bende bu oyuncaklara veriyorum kizcem kafan dagiliyi hem bitince keyifleniyo insan

Benim içinde boyle dedikodu çıkarmıştı birisi hemsire tup bebek yaptirdi ama tutmadi diye hshsb
Hadi cnm..
Tüü kak aşkoş.. Bizden sakladn demek

Gözyaşın pıt

Yani diyelim ki öyle bundan ona ne bana ne kime ne? İnsanlar çok ilginç. Toplum zaten böyle diye bu insanlardan kaçıyoruz, burada da aynı kafa. Ne anladım?
Gerio milleti anacım geriooooo

Geçen bir sayfada bayağı sinirler gerildi böyle. Kendimi kesecektim artık. Gerçekten bazen kendim çıkamıyorum atsalar kurtulsam bari diyorum
Haklısın sırf o yüzden kimseyle münakaşaya girmiyorum herkes kendince haklı olduğundan bir sonuca bağlanmıyor
Aboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklıma DusunceBulutu geldi
birazcık kanka biz nurun eline su dökemeyiz
valla ben bebek yağı kullanıyorum duş sonrası ıslakken kuruyan kollarıma bacaklarıma ve karnıma sürüyorum baya iyi geliyor.yüz yıkama jelim zaten diadirmine di parabensiz. Şampuan pantene devam ediyorum memnunum. Elime oriflime dan bir krem almıştım arada onu sürersem sürüyorum kimyasal vardır diye kullanmamaya çalışıyorum sağlıklı bir el kremi bulursam alıcam.sıcak banyo yapmaya devam ediyorum ama azcık ısıyı düşürdüm.bir zararı yok dedi herkes.salam sucuk sosis asla yemiyorum çok güzel kokuyorlar içim gidiyor.midye de aynı şekilde çok özledim ama o da yenmiyor.gerisi aynı takılıyorum.yatış pozisyonu zaten yavaş yavaş çocuk yüzünden değişiyor o yüzden çok kasmaya gerek yok.doktor ilerleyen aylarda dikkat edin diyor.makyaj nadiren yapıyorum o da tüm yüzüme değil leke olan yerlerime kapatıcı sürüyorum ama ruju dışarı çıktıkça kullanıyorum.bu arada yüzüne çok dikkat et benim sivilceler lekeye dönüşmezdi geçerdi gebelik dönemi diye herhalde hepsi leke olarak kaldı geçmedi Güneş kremi kullanmak lazım da kim yapcak işte zaten yüzüm yağlı hiç içimden gelmiyor.yüzünü yıkadıktan sonra kurulama nem kazansın ben pek kurulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…