- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.661
Ben o kadar kilo aldmki kaç kilo aldığıma inanamazsn cnkü zaten 5 ay boyunca ayağa kalkmam yasaktı.. Yedklerim hep içinde birikti ona rağmen çatlamadmBebek yağını ben de ağda sonrası kullanıyorum normalde ama onun içeriği de pek masum değilmiş. Bunu da geçen yıl falan öğrendim daha. Yüzüme sabun kullanamam, iyice pul pul dökülür. Zaten pulluyum şu anda da :/ Şampuanlara ben de inanamıyorum artık. Sadece altın fiyatına satılanlar var. Belki onlar biraz daha temiz içeriklidir diyorum ama onları alamayık zaten. Çatlak kremi hangisi onu demediBal0ncuk Benim şu anda bile dizimde çatlaklar var kilo alıp vermeye bağlı. Hamilelikte nasıl oluyor acaba
Demişti çok oldu diyeli ama unuttum ben burda topikte resmini de atmıştı hattaBebek yağını ben de ağda sonrası kullanıyorum normalde ama onun içeriği de pek masum değilmiş. Bunu da geçen yıl falan öğrendim daha. Yüzüme sabun kullanamam, iyice pul pul dökülür. Zaten pulluyum şu anda da :/ Şampuanlara ben de inanamıyorum artık. Sadece altın fiyatına satılanlar var. Belki onlar biraz daha temiz içeriklidir diyorum ama onları alamayık zaten. Çatlak kremi hangisi onu demediBal0ncuk Benim şu anda bile dizimde çatlaklar var kilo alıp vermeye bağlı. Hamilelikte nasıl oluyor acaba
Benim içinde boyle dedikodu çıkarmıştı birisi hemsire tup bebek yaptirdi ama tutmadi diye hshsbAy yok be. Ben silmeye çalışıyorum komple. Muhabbet falan yok.Hemsirecik 'le bugün konuştuğumuz mevzu. Ben sana gelip diyorum ki "Canım yaa sen tüple mi hamile kaldııın? Vah vah tüh tüh"
Yani diyelim ki öyle bundan ona ne bana ne kime ne? İnsanlar çok ilginç. Toplum zaten böyle diye bu insanlardan kaçıyoruz, burada da aynı kafa. Ne anladım?Benim içinde boyle dedikodu çıkarmıştı birisi hemsire tup bebek yaptirdi ama tutmadi diye hshsb
Böyle insanların diline Meksika acısı sürmek lazimmmBenim içinde boyle dedikodu çıkarmıştı birisi hemsire tup bebek yaptirdi ama tutmadi diye hshsb
Burda kim dedi la okumadim hic. Negatif insanlari hayatimdan cikardim ben burda olursa onuda engellerimYani diyelim ki öyle bundan ona ne bana ne kime ne? İnsanlar çok ilginç. Toplum zaten böyle diye bu insanlardan kaçıyoruz, burada da aynı kafa. Ne anladım?
O yüzden kendimi bende bu oyuncaklara veriyorum kizcem kafan dagiliyi hem bitince keyifleniyo insanYani diyelim ki öyle bundan ona ne bana ne kime ne? İnsanlar çok ilginç. Toplum zaten böyle diye bu insanlardan kaçıyoruz, burada da aynı kafa. Ne anladım?
Hadi cnm..Benim içinde boyle dedikodu çıkarmıştı birisi hemsire tup bebek yaptirdi ama tutmadi diye hshsb
Gözyaşın pıtBu naz bebek
Gerio milleti anacım gerioooooYani diyelim ki öyle bundan ona ne bana ne kime ne? İnsanlar çok ilginç. Toplum zaten böyle diye bu insanlardan kaçıyoruz, burada da aynı kafa. Ne anladım?
Haklısın sırf o yüzden kimseyle münakaşaya girmiyorum herkes kendince haklı olduğundan bir sonuca bağlanmıyorGeçen bir sayfada bayağı sinirler gerildi böyle. Kendimi kesecektim artık. Gerçekten bazen kendim çıkamıyorum atsalar kurtulsam bari diyorum
birazcık kankaAboo çılgın. Ben yemeği zor yapıyom. Siz böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Tek üşengeç ben miyim diyecektim ki aklımaDusunceBulutu geldi
valla ben bebek yağı kullanıyorum duş sonrası ıslakken kuruyan kollarıma bacaklarıma ve karnıma sürüyorum baya iyi geliyor.yüz yıkama jelim zaten diadirmine di parabensiz. Şampuan pantene devam ediyorum memnunum. Elime oriflime dan bir krem almıştım arada onu sürersem sürüyorum kimyasal vardır diye kullanmamaya çalışıyorum sağlıklı bir el kremi bulursam alıcam.sıcak banyo yapmaya devam ediyorum ama azcık ısıyı düşürdüm.bir zararı yok dedi herkes.salam sucuk sosis asla yemiyorum çok güzel kokuyorlar içim gidiyor.midye de aynı şekilde çok özledim ama o da yenmiyor.gerisi aynı takılıyorum.yatış pozisyonu zaten yavaş yavaş çocuk yüzünden değişiyor o yüzden çok kasmaya gerek yok.doktor ilerleyen aylarda dikkat edin diyor.makyaj nadiren yapıyorum o da tüm yüzüme değil leke olan yerlerime kapatıcı sürüyorum ama ruju dışarı çıktıkça kullanıyorum.bu arada yüzüne çok dikkat et benim sivilceler lekeye dönüşmezdi geçerdi gebelik dönemi diye herhalde hepsi leke olarak kaldı geçmediAnam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yokKurudum kaldım. Elim, yüzüm fena.
Du bakamMiss Bride , @Saron , @dayler dayler , DusunceBulutu 'na da soralım. Siz neleri kullandınız, neleri kullanmadınız, nelerinizi değiştirdiniz, neleriniz aynı kaldı? El, yüz, vücut nemlendiriciler, kolaltı deo, şampuan vb. Nurzfr gel dinleyiciyiz biz
Ya dedikoduya yer ariyorlar hayir olsa bile niye sagda solda konusuyorsun senmi odedin parasiniBöyle insanların diline Meksika acısı sürmek lazimmm
Kocam bile bilmiyor hshshsbHadi cnm..
Tüü kak aşkoş.. Bizden sakladn demek
Gözyaşın pıt
Gerio milleti anacım geriooooo
Gerizekalıiii diyesim geldi o insana ama nafile isteYa dedikoduya yer ariyorlar hayir olsa bile niye sagda solda konusuyorsun senmi odedin parasini
Anladm doktor üstün güçlerini kullanmşKocam bile bilmiyor hshshsb
Ben dedim merak etmeyin ama hala ayni hshshsGerizekalıiii diyesim geldi o insana ama nafile iste
Sorma ya bende cevreden ogrendim tutmadigini sonuc onlara gitmis herhal hshshAnladm doktor üstün güçlerini kullanmş
Neyse tutmamş zaten, dil dökmeye değmez
Bize yasak yoktu da ne oldu, geçen gün diyo ki, ben sana dokunmaya bile korkuyorum, bişey mişey olur şimdi.Siftahsız gezio valla yazık adamlara bunların günahı ne yasak yasak
Burada derken siteyi kastettimBurda kim dedi la okumadim hic. Negatif insanlari hayatimdan cikardim ben burda olursa onuda engellerim
Biz 10 aydır hasretizBize yasak yoktu da ne oldu, geçen gün diyo ki, ben sana dokunmaya bile korkuyorum, bişey mişey olur şimdi.
Hee anladim. Oyle bir kac kisiye bende denk geldim burda. Tüpmu dogalmi diye soranlar vardi. Bana hepsi dogal geliyor valla sonucta bizim vucudumuzdan alinan şeyler yine dışarıdan yapay bir sey koymuyorlar bebemizeBurada derken siteyi kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?