- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #4.941
Soğuk iyi gelir sürekli ovup çok sopuk olmayan bi bezle ovarsan acısı dinerKızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Rabbim hepimizden razı olsun canımCanım benim allah razı olsun desteğin için allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah cuma günü size güzel haber veririm❤❤
Canimin icii Allah razi olsun guzel dileklerin icin tamam cuma guzel sonuclarla gelecegim inaniyorumTamam ondan böyle canım korkmaAllah’ın izniyle çok güzel gidecek herşey ben senden çok umutluyum biliyorsun hep diyorum. Daha yeni olduğu için kana bile hormon yeni karışıyor sonra birden fırlıyor merak etme değerler
Cuma cok cok erken canim olsa da cikmaz biraz daha sabrCuma erken mi olur kızlar test yaptırmak için
Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Canım ben göbekten olanı kullanıyorum doktoruna danışıp ona geç istersen çünkü kalçada gerçekten çok zor daha öncekilerde bende kullandımKızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Ben bugün 10 .yu vuruldum canım ilk günden beri ölüyorum ağrıdan yururyemiyorn oturamiyorum bezeler morluklar sıcak soğuk alkollü pamuk kantaron yağı denemediğim şey kalmadı bir çözüm bulamadım vurunduktan iki üç saat sonra kalçama bir ağrı giriyor felç ediyor gibi resmenKızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Bekliyoruz cancağzım şimdi mutluluk hormonu salgıla lütfen bebeğineCanimin icii Allah razi olsun guzel dileklerin icin tamam cuma guzel sonuclarla gelecegim inaniyorum
Geçmiş olsun canım nedir son durumun yat dinlen lütfen boşver hiç birşey yapmaHerkese merhaba . Pozitif haber alan arkadaşlarım ev işi yapmayın. Bırakın her işiniz gücünüz kalsın . Ben bugün biraz ütü yapayım dedim ayakta kanamam gelmeye başladı . Ömrümden ömür gitti . Elim ayağım zangır zangır titremeye başladı . Lütfen iş falan yapmayın sadece dinlenin . Rutin hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama yok arkadaşım bizim gibi tüp bebek yaptıranlar zaten stres altında en ufak bir şeyde sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen kendinizi yoracak hiçbir şey yapmayın... Herkese iyi akşamlar....
Bana da oluyor. Sarı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ya bu jel mi yapıyor sarı damla gelmiş leke gibi kahverengi de değil jelden olan var mı böyle kızlar
Bekliyoruz cancağzım şimdi mutluluk hormonu salgıla lütfen bebeğine
Ben de zor oluyor dedim doktoruma. Prolluton depoyla değiştirdi, kalcadan olanla. O da kolay değil ama en azından haftada bir yapılıyor.Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Evet doktorum da öyle söyledi görüştümde kırmızı olmadığı sürece korkma dedi canımBana da oluyor. Sarı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Teyzesi sever Onutamam teyzesi cok sagol moralin icinn
5. Gün 20 idiKızlar iyi akşamlar. Bugün 8. Günüm hcg109. Normalde test günüm Cuma. Ne diosunuz?
İdrar testi yaptın mı hiç göründü mü orda da merak ettim. Bence değerin güzel canm . İnşallah katllanarak devam ederKızlar iyi akşamlar. Bugün 8. Günüm hcg109. Normalde test günüm Cuma. Ne diosunuz?
Bence değerin çok iyi canım maşallah katlanarak gitsin inşallahKızlar iyi akşamlar. Bugün 8. Günüm hcg109. Normalde test günüm Cuma. Ne diosunuz?
İki gün önce yaptım. 2. Çizgi siliktiİdrar testi yaptın mı hiç göründü mü orda da merak ettim. Bence değerin güzel canm . İnşallah katllanarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?