2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım nedir son durumun yat dinlen lütfen boşver hiç birşey yapma

Saol arkadaşım . Yatıyorum dr artık kalkmayacaksın dedi . Lütfen bir şey yapmayın . Gerekirse gelen misafiri kabul etmeyin . Ben bir şey olmaz sandım ama inan ki eğer titremem geçmeseydi artık sakinleştirici isteyecektim . Dedim ne zormuş... kendinize çok dikkat edin nolur.

Benimde bugün kalçadan iğne çok acıttı. Transfer olalı 16 gün oldu. Oksapar iğnelerin yerleri mosmor oldu bile şimdiden. Kalçamdada ilk yapılan iğne yeri şişmişti beze gibi. 10 gün sonra filan geçmişti. Bebekler sağlıkla büyüsünde katlanıcaz napalım.

Pozitif çıktıktan sonra da mı devam edeceğiz bu ignelere bende test gününe kadar diye kendimi avutuyorum

Ben de bu ay dusunuyorum. Fakat Antalya'da guvenebilecegim doktor arayisindayim hala

Süper ya biz seninle aynı gündeyiz benim de 234'tü 517 olmuş bugün . Artık takvime bile ekledim. ☺ Boşver ya baktırma geçmiş artık o süreç senden
Çok şükür canım kucağımıza da alalım inşallah takvime nasıl ekliyoruz şuan kaç haftalık onu bile bilmiorum 4 haftalık dimi sanırım

Bende de bugün iğnenin kanaması durmuyor ne yapmam gerek kabarıp kabarıp akıo

Ya kızlar inanmıcaksınız ama iğne bana artık yan etki yapmıyor ne şişlik ne beze ne ağrı çok hafiften bir etki ediyor geçiyor bağışıklık kazandım galiba sağlık ocağındaki hemşirenin elide çok hafif saolsun yaptığını bile anlamıyorum valla. Bide bana dediki ovma orayı sadece iğne yapıldıktan sonra kalkma hafifçe bastır sadece ovmak iyi değil yağlı bir iğne olduğu için ovulmaz dedi bende ovmuyorum hiç yaptırıyorum biraz bastırıp bekleyip eve gidiyorum. Maşşalah hiç bir etkisi olmuyor

Bu igneler transfer olduktan sonra mi vuruluyor acaba ?

YAt tabi canım ondan değerli değil hiç birşey boşver isterse ev hep dağınık kalsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…