- 16 Aralık 2015
- 264
- 145
- 103
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #4.961
Benim 11. Gün 90 di endişe ettim, 15. Gün 1000 e yukselmis, gayet iyi bence. Yani önemli olan katlamasi. Doktorum 40 bile normal demişti.Kızlar iyi akşamlar. Bugün 8. Günüm hcg109. Normalde test günüm Cuma. Ne diosunuz?
Geçmiş olsun canım nedir son durumun yat dinlen lütfen boşver hiç birşey yapma
10
10 gün nasıl geçecek yaa.... beta değeri kaçken göründü kese. Bi de üstten mi göründü?
Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Pozitif çıktıktan sonra da mı devam edeceğiz bu ignelere bende test gününe kadar diye kendimi avutuyorumBenimde bugün kalçadan iğne çok acıttı. Transfer olalı 16 gün oldu. Oksapar iğnelerin yerleri mosmor oldu bile şimdiden. Kalçamdada ilk yapılan iğne yeri şişmişti beze gibi. 10 gün sonra filan geçmişti. Bebekler sağlıkla büyüsünde katlanıcaz napalım.
Benim doktorum kalçadan yaptığım proluton depota 12 haftaya kadar devam ediceksin dedi. Oksapar doğumdan 1 hafta sonraya kadar dedi.Pozitif çıktıktan sonra da mı devam edeceğiz bu ignelere bende test gününe kadar diye kendimi avutuyorum
Çok şükür canım kucağımıza da alalım inşallahSüper ya biz seninle aynı gündeyiz benim de 234'tü 517 olmuş bugün . Artık takvime bile ekledim. ☺ Boşver ya baktırma geçmiş artık o süreç senden
Belki olabilir dedi tam bişi demedi keseyle görcez dediIkiz olabilirmi deger yuksek cikmis
Bende de bugün iğnenin kanaması durmuyor ne yapmam gerek kabarıp kabarıp akıoKızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Merhaba bende antalyadayım memorialde murat özekinci muhteşem bir doktor ben daha önce bir kez ankarada denemiştim tavsiye ederimBen de bu ay dusunuyorum. Fakat Antalya'da guvenebilecegim doktor arayisindayim hala
Bu igneler transfer olduktan sonra mi vuruluyor acaba ?Ya kızlar inanmıcaksınız ama iğne bana artık yan etki yapmıyor ne şişlik ne beze ne ağrı çok hafiften bir etki ediyor geçiyor bağışıklık kazandım galibasağlık ocağındaki hemşirenin elide çok hafif saolsun yaptığını bile anlamıyorum valla. Bide bana dediki ovma orayı sadece iğne yapıldıktan sonra kalkma hafifçe bastır sadece ovmak iyi değil yağlı bir iğne olduğu için ovulmaz dedi bende ovmuyorum hiç yaptırıyorum biraz bastırıp bekleyip eve gidiyorum. Maşşalah hiç bir etkisi olmuyor
evet canımBu igneler transfer olduktan sonra mi vuruluyor acaba ?
Tesekkurlerevet canım
Transfer den 4gün önce falan başlamıştım benBu igneler transfer olduktan sonra mi vuruluyor acaba ?
Kaçıncı gün emrbiryosu transfer edildi cnmKızlar benim transferim pazartesi (03şubat) oldu testi ne zaman yaptırayım. 12. Güne kadar bekleyemeyecğim sanırım
Saglik sonu evlat olsun insallah saglikla ilerlesinTransfer den 4gün önce falan başlamıştım ben
YAt tabi canım ondan değerli değil hiç birşey boşver isterse ev hep dağınık kalsınSaol arkadaşım . Yatıyorum dr artık kalkmayacaksın dedi . Lütfen bir şey yapmayın . Gerekirse gelen misafiri kabul etmeyin . Ben bir şey olmaz sandım ama inan ki eğer titremem geçmeseydi artık sakinleştirici isteyecektim . Dedim ne zormuş... kendinize çok dikkat edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?