- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #4.981
Amin canım inşallah darısı başına olsunSaglik sonu evlat olsun insallah saglikla ilerlesin
Benimki 5. Gün embriyosuydu canım 10. Gün baktır demişti doktorum hem idrar hem kanda çıktı zatenKızlar benim transferim pazartesi (03şubat) oldu testi ne zaman yaptırayım. 12. Güne kadar bekleyemeyecğim sanırım
5. Gün embriyosuKaçıncı gün emrbiryosu transfer edildi cnm
Benimde 5 gun embriyosu idi 6 gun lekelenmem oldu suphelendim transfer haric 7gun idrar testi yaptim cikmisti silik ama bu herkesle ayni degildir canim kiminin idrara hemen gecmeyebilir yapipta moralini bozma5. Gün embriyosu
Bende de bugün iğnenin kanaması durmuyor ne yapmam gerek kabarıp kabarıp akıo
Ya kızlar inanmıcaksınız ama iğne bana artık yan etki yapmıyor ne şişlik ne beze ne ağrı çok hafiften bir etki ediyor geçiyor bağışıklık kazandım galibasağlık ocağındaki hemşirenin elide çok hafif saolsun yaptığını bile anlamıyorum valla. Bide bana dediki ovma orayı sadece iğne yapıldıktan sonra kalkma hafifçe bastır sadece ovmak iyi değil yağlı bir iğne olduğu için ovulmaz dedi bende ovmuyorum hiç yaptırıyorum biraz bastırıp bekleyip eve gidiyorum. Maşşalah hiç bir etkisi olmuyor
Kızlar benim transferim pazartesi (03şubat) oldu testi ne zaman yaptırayım. 12. Güne kadar bekleyemeyecğim sanırım
Ay çok heyecanlıBakalım ilk kalp atışını kim duyup buraya yazacak?
Of rüyam da kontrole gitmiştim ikizdi kese gördük kalp atışı için haftaya gelin dedi doktorBakalım ilk kalp atışını kim duyup buraya yazacak?
Canım lütfen bozma moralini bak 10. Gün 40 çıkmıştı bi bayanın benim yaptırdığım gün ve doktor çok iyi demişti pozitif olarak görüntü bile paylaştı sayfasında hiç korkma kuzumCok moralim bozuk dun doktorum saglik ocaginda yaptir hormon testini diye az once kan verdim aile hekimi degerin biraz sinirda dedi 9.gun deyince
Benimki Protestan sizinkiler ne için acabaBenim doktorum kalçadan yaptığım proluton depota 12 haftaya kadar devam ediceksin dedi. Oksapar doğumdan 1 hafta sonraya kadar dedi.
Galiba vurmadan kaynaklı 10 gündür yaptırıyorum dünkü yapan hemşirenin ne vurduğunu anladım ne gece ağrısı oldu ama bidaha bulur muyum onu bilememYa kızlar inanmıcaksınız ama iğne bana artık yan etki yapmıyor ne şişlik ne beze ne ağrı çok hafiften bir etki ediyor geçiyor bağışıklık kazandım galibasağlık ocağındaki hemşirenin elide çok hafif saolsun yaptığını bile anlamıyorum valla. Bide bana dediki ovma orayı sadece iğne yapıldıktan sonra kalkma hafifçe bastır sadece ovmak iyi değil yağlı bir iğne olduğu için ovulmaz dedi bende ovmuyorum hiç yaptırıyorum biraz bastırıp bekleyip eve gidiyorum. Maşşalah hiç bir etkisi olmuyor
Cok moralim bozuk dun doktorum saglik ocaginda yaptir hormon testini diye az once kan verdim aile hekimi degerin biraz sinirda dedi 9.gun deyince
Bosuna endise ediosun canim. 90 sinir falan dgl. Ne sacmalik bu. Insaallah katlanmistir. Icini ferah tut.Bugun yine bakacak beta hcg bakalim kac oldu yarin tekrar da kendi doktorum alacak hevesim kursagimda kaldi
Dun 91di bugun kac cikmasi lazim acaba 110 falan mi 1 gun varya aradaBosuna endise ediosun canim. 90 sinir falan dgl. Ne sacmalik bu. Insaallah katlanmistir. Icini ferah tut.
Onemli olan katlanmasi. O doktorada sinir oldum konusmasini bilmiyosa konusmasin. Degerin fazla onemi yok katlandigi surece sıkıntı yok.
Transfer gununu sayma canim 7inci gunun bugun ben erken gebelikte ogrendim ama benim lekelenme oldugu icin suphe edip yapmistim istersen hic aklini kurcalamakızlar transfer günün sayarsam 8 saymazsam 7 gündeyim. erken idrar gebelik testinde çıkarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?