2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben dün eve gitmedim biraz yoruldum rutini bozdum belki de ondan oldu.. bugün iğneden sonra eve gelcem.

Cok moralim bozuk dun doktorum saglik ocaginda yaptir hormon testini diye az once kan verdim aile hekimi degerin biraz sinirda dedi 9.gun deyince

Cok moralim bozuk dun doktorum saglik ocaginda yaptir hormon testini diye az once kan verdim aile hekimi degerin biraz sinirda dedi 9.gun deyince
Canım lütfen bozma moralini bak 10. Gün 40 çıkmıştı bi bayanın benim yaptırdığım gün ve doktor çok iyi demişti pozitif olarak görüntü bile paylaştı sayfasında hiç korkma kuzum

Bugun yine bakacak beta hcg bakalim kac oldu yarin tekrar da kendi doktorum alacak hevesim kursagimda kaldi

Galiba vurmadan kaynaklı 10 gündür yaptırıyorum dünkü yapan hemşirenin ne vurduğunu anladım ne gece ağrısı oldu ama bidaha bulur muyum onu bilemem

Bugun yine bakacak beta hcg bakalim kac oldu yarin tekrar da kendi doktorum alacak hevesim kursagimda kaldi
Bosuna endise ediosun canim. 90 sinir falan dgl. Ne sacmalik bu. Insaallah katlanmistir. Icini ferah tut.
Onemli olan katlanmasi. O doktorada sinir oldum konusmasini bilmiyosa konusmasin. Degerin fazla onemi yok katlandigi surece sıkıntı yok.

Dun 91di bugun kac cikmasi lazim acaba 110 falan mi 1 gun varya arada

Arkadaşlar 5.gün blast. Transferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sonra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ya da yukselme ihtimali sizce var mi? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba yine. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. fakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünyanin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…