- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.081
Benim 20 ocak transferim. 5 şubatta gördük keseyi. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. En erken 18ine randevu buldum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Daha bn de gitmedim doktora 27.ocakta transfer yapılmıştı 14.gün doktorum 2 hafta sonra kese için 3 hafta sonra sa kalp için görüşelim demişti. Bn de kadın doğum doktorumdan randevu aldım çarşambaya bir mâni olmazsa gideceğim bakalım hayırlısı olsun insallah
Canım doktor bende oksapar ve coraspirini kesmişti 2 3 gün ara verelim demişti şimdi yazdım aklıma geldi bugün oksapara başla dedi tekrar senin nasıl kullanıyor musunAynen benim de öyle. Sancılı bi ağrı var belimde . Ben biraz fazla oturunca bel ağrım daha fazla oluyor. Ne yapalım sonu güzel olsun her şeye katlanacağız.
Maşallah size6+3 olmuşuz ve bizde bugün iki tane minik kalp atışı duyduk
Beta 3.4 canım 20 nin üstünde değil kiBence 7.güne göre iyi gibi çünkü çok erken daha bana doktorum 9.günde 20 den aşağı olursa şüphe ile bakıyoruz demişti o yüzden senin 7. gün 20 nin üstünde gayet iyi katlanır bence sitres yapma sakın
Canım biraz erken olmuş 7. Gün den sonra hormon başlıyor salgılanmaya doktorun ne dedi konuştun muBeta 3.4 canım 20 nin üstünde değil ki
Pazartesi kan vericem tekrar artmış mı diye bakıcazCanım biraz erken olmuş 7. Gün den sonra hormon başlıyor salgılanmaya doktorun ne dedi konuştun mu
Korkma canım dua et bol bol rabbim ol derse olurPazartesi kan vericem tekrar artmış mı diye bakıcazçok korkuyorum ya
Çok pardon canım ben 26 gördüm o kısmı görmedim belki Allah söyletti inşallah katlanır dualarım seninleBeta 3.4 canım 20 nin üstünde değil ki
İnşallah rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızıKorkma canım dua et bol bol rabbim ol derse olur
Maşallah miniklerine arkadaşım.6+3 olmuşuz ve bizde bugün iki tane minik kalp atışı duyduk
Bende transferden 9 gün sonra olmuştu aramıştım hemen hastaneyi. Doktorum lekeleri ciddiye almıyoruz, adet kanamasına dönmediği sürece sıkıntı yok demişti. Lütfen sakin kalmaya çalış.Ya valla deli olcam bu kahverengi akıntıdan dün yoktu bugün yine başlamış çamur gibi resmen hemşireye sordum o da ekstra yapılacak bi durum yok bu lekeler için tedirgin olma dio ama kanamaya falan döner diye korku salıyor her gördüğüm de az az ağrım da var cuma günü randevum da daha çok var acaba pazartesi başka bi doktora mı gitsem sizce
Canim haklisin ben de tedirgin oluyorum ama yapacak bir şey yok dua etmekten başka. Kimi 9 ay kanamayla doğuruyor.sakin olmaya çalış.Ya valla deli olcam bu kahverengi akıntıdan dün yoktu bugün yine başlamış çamur gibi resmen hemşireye sordum o da ekstra yapılacak bi durum yok bu lekeler için tedirgin olma dio ama kanamaya falan döner diye korku salıyor her gördüğüm de az az ağrım da var cuma günü randevum da daha çok var acaba pazartesi başka bi doktora mı gitsem sizce
Gözünüz aydın...sağlıkla kucaginiza alin inşallah.6+3 olmuşuz ve bizde bugün iki tane minik kalp atışı duyduk
Bi doğursaydık hayırlısıyla şu günler bi geçseydi paranoyak gibi oldum resmenBende transferden 9 gün sonra olmuştu aramıştım hemen hastaneyi. Doktorum lekeleri ciddiye almıyoruz, adet kanamasına dönmediği sürece sıkıntı yok demişti. Lütfen sakin kalmaya çalış.
Hepimizde durum aynı canım.Bi doğursaydık hayırlısıyla şu günler bi geçseydi paranoyak gibi oldum resmen
Canım korkma lekelenme evet korkulacak birşey değilmiş bana da o gün söyledi doktorum ki ben şakır şakır kanamayla gittim bebeklerimiz bizimle inşallah tedirgin olma . Başladın mı kan sulandırıcıya ondan mı oluyor kiYa valla deli olcam bu kahverengi akıntıdan dün yoktu bugün yine başlamış çamur gibi resmen hemşireye sordum o da ekstra yapılacak bi durum yok bu lekeler için tedirgin olma dio ama kanamaya falan döner diye korku salıyor her gördüğüm de az az ağrım da var cuma günü randevum da daha çok var acaba pazartesi başka bi doktora mı gitsem sizce
Yok cnm başlamadım geceden fitil koydum sabah bi kalktım çamur gibi geri gelmişCanım korkma lekelenme evet korkulacak birşey değilmiş bana da o gün söyledi doktorum ki ben şakır şakır kanamayla gittim bebeklerimiz bizimle inşallah tedirgin olma . Başladın mı kan sulandırıcıya ondan mı oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?