- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.061
Bende günlerdir nadiren yemek yapıyorum o da basit şeyler. Temizlik yapılacak mesela bugün. Ama ben öylece yatıyorum. Tek yaptığım günlük duşumu almak. Kitap okumayı çok severdim onu bile yapasım yok.İnş duyarsınız cnm .ama ben ölü bir hayat yaşıyorum .banyo bile yapmak istemiyorum. Ev pis.mutfagi hiç sevmiyorum girmek bile istemiyorum
Evet oturunca yatınca kalkınca aman hep ağrıyor canımAynen benim de öyle. Sancılı bi ağrı var belimde . Ben biraz fazla oturunca bel ağrım daha fazla oluyor. Ne yapalım sonu güzel olsun her şeye katlanacağız.
Haklısın canım biliyorum. Yaşadığım olumsuzluklar yüzünden, bu duruma alışıp sonra üzülürüm diye korkuyorum sanırım. Salı günü bi gelseydi, hayırlısıyla bi duysaydık kalp atışını.Yanlış düşünüyorsun bak şu an senşn içinde senden bi parça var vr onun kalbi sen hissetmesende atıyor ve yavaş yavaş büyüyor. Kanama olmadığı sürece bebeğinin varlığı ile mutlu ol. Geçen bi belgesel izledim kadınlar Doğum sancısı çekerken hamile olduklarını öğreniyorlardı. Yani herkes de belirti olacak hissedecek diye birşey yok
Canim cok mutluyum 14 subatta gittim 2 tane kese gordu:) 1 tanesinin kalp atisi baslamis ama duyulmadi daha cok yeni 3 marta randevu verdi kalp atislari icin. Ya mutlulugumu anlatamam 2 tane yaaa karnimda iki minik var Allah herkese nasip etsin insallahSizinle ayniyiz kalp atışını duydunuz mu?Ben bugün gittim henüz çok küçük dedi.
Duyacaksın inşaallah canım. Korkma rabbim yaşadıklarımızın mükafatını versin inşaallah. Senden güzel haberleri de alırız Salı günü inşaallahHaklısın canım biliyorum. Yaşadığım olumsuzluklar yüzünden, bu duruma alışıp sonra üzülürüm diye korkuyorum sanırım. Salı günü bi gelseydi, hayırlısıyla bi duysaydık kalp atışını.
İnşallah canım.Duyacaksın inşaallah canım. Korkma rabbim yaşadıklarımızın mükafatını versin inşaallah. Senden güzel haberleri de alırız Salı günü inşaallah ❤
Canım korkma bak bize o kadar kanamaya rağmen hala miniklerimizHaklısın canım biliyorum. Yaşadığım olumsuzluklar yüzünden, bu duruma alışıp sonra üzülürüm diye korkuyorum sanırım. Salı günü bi gelseydi, hayırlısıyla bi duysaydık kalp atışını.
İnşallah canım. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın.Canım korkma bak bize o kadar kanamaya rağmen hala miniklerimiz
Bizimle sakin ol herşey yolunda
Kızlar ben Anadolu sağlık hastanesin Tuzla’da, bundan sonraki süreç için İstanbul’da nereyi önerirsiniz?
Yok cnm direk tek gördükPakı çift kese gördükten sonra mı teke düşmüştü canım
Çok erken daha yükselebilir.
Bende varım canım daha duymayan hatta keseyi bile görmeye gitmedim ikisine bir gidicem inşallah duyarız bizde o muhteşem sesiGünaydın kızlar. Bi ben kaldım galiba kalp atışını duymayan. Sabırsızlık, belirsizlik, hissizlik, korku hepsi bi arada. Dünde yine çamaşırıma açık kahve gibi bi damla gelmiş. İnşallah yolundadır herşey.
İnşallah canım inşallah. Hamile gibi hissedemiyorum inan korkudan.Bende varım canım daha duymayan hatta keseyi bile görmeye gitmedim ikisine bir gidicem inşallah duyarız bizde o muhteşem sesi
Rahat olmaya çalış canım sitres hiç iyi gelmez bizlere sonuçta rabbim ne yazdıysa o inşallah bizede güzelleştirerek vermiştir rabbimİnşallah canım inşallah. Hamile gibi hissedemiyorum inan korkudan.
Bence 7.güne göre iyi gibi çünkü çok erken daha bana doktorum 9.günde 20 den aşağı olursa şüphe ile bakıyoruz demişti o yüzden senin 7. gün 20 nin üstünde gayet iyi katlanır bence sitres yapma sakın
Daha bn de gitmedim doktora 27.ocakta transfer yapılmıştı 14.gün doktorum 2 hafta sonra kese için 3 hafta sonra sa kalp için görüşelim demişti. Bn de kadın doğum doktorumdan randevu aldım çarşambaya bir mâni olmazsa gideceğim bakalım hayırlısı olsun insallahGünaydın kızlar. Bi ben kaldım galiba kalp atışını duymayan. Sabırsızlık, belirsizlik, hissizlik, korku hepsi bi arada. Dünde yine çamaşırıma açık kahve gibi bi damla gelmiş. İnşallah yolundadır herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?