• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuru yemiş hiç yiyemiyorum hele ceviz normalde onu da çok severdim ama yok asla içim almıo🙁
Ceviz zorla da olsa yemelisin bak bu üç ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemli o yüzden zorla da olsa yemeğe çalış. Yumurtadan tiksindim ama mecburen gözümü kapatıp yemeğe devam ediyorum

Bir de şeyi soracaktım size. Ben 14 Ocakta transfer oldum, geçen hafta perşembe keseyi gördük kalp atışı için randevuyu 14 15 gün sonraya verdiler. Bir ayı geçti transfer ve tüp bebek merkezini beklersem kalp atışı için 5 gün daha beklemem gerek. Yarın gitsem mi acaba bir kadın doğum uzmanına?
Ben dayanamadım ya doktorun dediği tarihe kadar iki defa gittim doktora sonra da pişman oldum dediği tarihi bekleseydim diye çünkü habire kendime kuruntu yaptım

Ceviz zorla da olsa yemelisin bak bu üç ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemli o yüzden zorla da olsa yemeğe çalış. Yumurtadan tiksindim ama mecburen gözümü kapatıp yemeğe devam ediyorum
Resmen ağzım da büyüyor yutamıyorum neyse şimdi biraz yemeye çalışayım bari

Ben normal de de hiç sevmem hiç beyazını yemezdim bi de ohss olmuştum yumurta toplama sonrası bıldırcın yumurtası yedirdi doktorum günde 6 tane şimdi de hamilelik gel de tiksinme

Ben çok severdim canım ama ,dedigin gibi çok fazla tüketince tiksinir olduk

Yaa bende bulantı oluyor ama daha çıkarmadım hiç . Evde brokoli haşlaması avakado salatası beni bekliyor sağlıklı beslenmek için ama içim almıyor gözümü kapatıp yemeğe çalışıyorum😁
Ay evet ya brokoli demişken onu yesek iyi olacak ama midem kabul etmiyor annem de diyor ki bu ara neyi canın isterse onu ye böyle zorlama kendini diyor

Yaa bende bulantı oluyor ama daha çıkarmadım hiç . Evde brokoli haşlaması avakado salatası beni bekliyor sağlıklı beslenmek için ama içim almıyor gözümü kapatıp yemeğe çalışıyorum😁
Ay Ceren ne güzel ciddi ciddi sağlıklı besleniyorsun valla azıcık beni de aşıla 🙈

Ben çok severdim canım ama ,dedigin gibi çok fazla tüketince tiksinir olduk
Evet canım hem gebelikte etkiliyor hem de tüketmekten işte hayırlısı bakalım miniklerimiz bu esnada bizden beslenmiyormuş ama hemşire arkadaşım öyle demişti kendi kendine besleniyormuş 4. Aydan sonra hep anneden beslenirmiş

Ben normal de de hiç sevmem hiç beyazını yemezdim bi de ohss olmuştum yumurta toplama sonrası bıldırcın yumurtası yedirdi doktorum günde 6 tane şimdi de hamilelik gel de tiksinme
Ya zaten o bıldırcın yumurtası yok mu . Kayınvalidem pişirip diğer yumurta ile karıştırıyordu ki görmeyeyim diye. Aklıma gelince bile kötü oluyorum 😭

Coraspirin 100 mg kullanıyordum onu biraktirmisti dr um transferin 7. Günü leke gelince kullanma dedi ama oksapari bırakamam galiba çünkü bende pıhtılaşma problemi var canım .
Anladım canım ben iki üç gün daha kullanmayacakmışım bugün sordum da doktoruma vardır bir bildiği diyorum bakalım
Ya zaten o bıldırcın yumurtası yok mu . Kayınvalidem pişirip diğer yumurta ile karıştırıyordu ki görmeyeyim diye. Aklıma gelince bile kötü oluyorum 😭
Ayyy nasıl kokuyor ama o küçücük yumurta gerçekten çok kötü 😢

Evet canım hem gebelikte etkiliyor hem de tüketmekten işte hayırlısı bakalım miniklerimiz bu esnada bizden beslenmiyormuş ama hemşire arkadaşım öyle demişti kendi kendine besleniyormuş 4. Aydan sonra hep anneden beslenirmiş
Öyle olduğuna emin misin ya anne de bulunan vitaminleri boşaltıyor diye biliyordum bu yüzden ilk üç beslenme çok önemli diye duymuştum

Öyle olduğuna emin misin ya anne de bulunan vitaminleri boşaltıyor diye biliyordum bu yüzden ilk üç beslenme çok önemli diye duymuştum
Bilmiyorum ki canım bende hemşire bir arkadaş var o dedi senden beslenmiyor şuan diye bende senin dediğin gibi biliyrpum hattta canım istemese bile günde bir bardak süt içiyorum falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X