- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 103
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.261
Allah razı olsun canım seninde ikiz sanırımİnşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım seninde ikiz sanırımİnşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın![]()
Ne güzel işte verirsin canım bebiş bi olsun ooo gider hemen o kilolar boşver bana bak senden 15 kilo fazlayım sen doğurduğunda benim gibi olursun zatenDeğilim de bakma dikkat ettiğimden değilim yazın bi 10 kilo verdimalmaya çok müsaitim hem de çok çabuk da veriyorum allahtan troid yüzünden gereksiz kilolar aldım
![]()
Evet canım benim de ikiz benimde bu 3. Denemeydi rabbim nasip etti şükürler olsunAllah razı olsun canım seninde ikiz sanırım
Aynen belki hiç bilmediğimiz şeyler bile söyler ay bide ton balığını sorayımSüpersin canım valla harika olur sor bakalımEn azından canımız istediğinde yiyebilir miyiz yersek ne iyi olur
![]()
Evet çok yemek istiyor o bi de onu sor bakalım
Yok canım işin esprisi valla dert etmiyorum tek bebişler iyi olsun yeter nolcak biraz da onlar için diyet yaparız çok mı zorNe güzel işte verirsin canım bebiş bi olsun ooo gider hemen o kilolar boşver bana bak senden 15 kilo fazlayım sen doğurduğunda benim gibi olursun zatendert etme hiç arkadaşım
Tamam haftaya gidince hepsini sorucam sözbenim icinde sor yagmurcum sana zahmet evde duruyor ton baligj korkumdan yiyemedim
![]()
Ben bulgur pilavi yedim valla domastesli hatta pirincte karbonhidrat oldugu icin sanirim cok onermiyorlar en sagliklisi bulgurKozlar ya hiç pilav yediniz mi transferden beri merak ettim![]()
Aynen öyle canım biz neler neler yaptık onlar için diyet de neymişYok canım işin esprisi valla dert etmiyorum tek bebişler iyi olsun yeter nolcak biraz da onlar için diyet yaparız çok mı zor![]()
Oh mis mis afiyet olsun canım. Evet galiba öyle ama ben bu aralar mide bulantımdan simit kuru ekmek falan yiyorum Biliyorum daha sağlıklı beslenmem gerekiyor ama olmuyorBen bulgur pilavi yedim valla domastesli hatta pirincte karbonhidrat oldugu icin sanirim cok onermiyorlar en sagliklisi bulgur![]()
Maşallah Allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini kardeşim, benimde 4.denememdi artık bittim dediğim anda rabbim iki tane nasip etti çok şükür..Evet canım benim de ikiz benimde bu 3. Denemeydi rabbim nasip etti şükürler olsun![]()
Olsun canin isterse pilav bulgur yapar yersin guzelce ayranlaOh mis mis afiyet olsun canım. Evet galiba öyle ama ben bu aralar mide bulantımdan simit kuru ekmek falan yiyorum Biliyorum daha sağlıklı beslenmem gerekiyor ama olmuyor![]()
Seninkiler ikiz ekstra ekstra yaşıyosundur belirtileri ya bende normalde çok ama çok sevdiğim bişeyden tiksindim ya çok üzülüyorum tiksindiğim için halbuki ne kadar çok severdimOh mis mis afiyet olsun canım. Evet galiba öyle ama ben bu aralar mide bulantımdan simit kuru ekmek falan yiyorum Biliyorum daha sağlıklı beslenmem gerekiyor ama olmuyor![]()
Ben çok sinirliyim duygusallıktan ziyade barut gibiyimKizlar siz de duygusal oldunuz mu ? Ben herseye uzuluyorum cok duygusallastim![]()
Kozlar ya hiç pilav yediniz mi transferden beri merak ettim![]()
Çok şükür bin şükür canımMaşallah Allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini kardeşim, benimde 4.denememdi artık bittim dediğim anda rabbim iki tane nasip etti çok şükür..
Ay istesin diye uğraşıyorum bakalımOlsun canin isterse pilav bulgur yapar yersin guzelce ayranla![]()
Galiba öyle oldu yaSeninkiler ikiz ekstra ekstra yaşıyosundur belirtileri ya bende normalde çok ama çok sevdiğim bişeyden tiksindim ya çok üzülüyorum tiksindiğim için halbuki ne kadar çok severdimcanınız ister diye söylemiyorum ne olduğunu
![]()
Ayy ben havucu transfer döneminde çok yedim de bi kötü geldi şimdi söylemesi bileHavuçlu pilav yedim kelebek![]()
Ayy ben havucu transfer döneminde çok yedim de bi kötü geldi şimdi söylemesi bileafiyet olsum canım