• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma canım kahverengi leke için hemşire de doktorlar da korkmayın diyor hatta o gece hastaneye gittiğimizde iğneyi vurdular sabahına randevum vardı zaten tekrar gittik geçti mi dedi doktor kanaman var mı dedi yok ama peçeteye sildikçe kahverengi geliyor dedim o eski kan onun önemi yok kırmızı kan olmasın dedi

Anladım canım . Hayırlısı ile şu günlerimizi atlatıpta ne alıcaz diye onu konuşsaydık 🥰🤲🤲

Kızlar baş ağrınız oluyormu benim bugün inanılmaz başım ağrıdı tek taraflı daha keseyide görmedim haftaya salı gidicem korkular sarmaya başladı inşallah ters giden birşeyler olmaz🙏🏻
benim ilk tedaviye başladığım zamanlar ilaçlardan dolayı çok baş ağrım olmuştu.bide bende migrende var.çok şükür bayadır olmuyor.bende haftaya salı gideceğim kese için.içini ferah tut hiç bişey olmaz inşallah 🙏🙏

benim ilk tedaviye başladığım zamanlar ilaçlardan dolayı çok baş ağrım olmuştu.bide bende migrende var.çok şükür bayadır olmuyor.bende haftaya salı gideceğim kese için.içini ferah tut hiç bişey olmaz inşallah 🙏🙏
Amin canım yaa hep panik haldeyim inşallah görürüz duyarız kalp atışını🙏🏻🙏🏻🤲🏻

Bakalım inşallah yarın bizede kısmet olur. 🤲 🥰

Tsh, B12, d vitamini gibi testler canım.
Yaptırdım cnm ben de hatta tsh yüksek çıktı biraz onun dışında diğerleri temiz çıkmıştı. Bende sağlık ocağın da yapılan testleri soruyorsun sandım

Amin canım yaa hep panik haldeyim inşallah görürüz duyarız kalp atışını🙏🏻🙏🏻🤲🏻
aminnn inşallah canım 🤲 normal panik olmamız,biz onları kolay bulmadık çok emek verdik haliyle herşeyde tedirgin oluyoruz.Allahım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X