• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Progestan iğne vurunan kızlar oluşan bezelere iki gün önce hemşirenin bir tanesi badem yağı ile ov demişti iki gündür yapıyorum o bezeler dağıldı ve daha az ağrıyor artık iki gündür dua ediyorum bezesi olanlar kesinlikle denesin

Kızlar merhaba fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışıyorum 5 hafta 5 günlük geceyim cuma günü kalp atışı için gidecez 6 hafta 3 gunluk olcak sizce duyabilir miyim kalp atısı

Şimdi baktım da 0.29 cm yazıyor birisinde diğeri de 0.27 sanırım benim de 3 mm denk geliyor bebişler küçük benim 😔 ama bunlar embriyonun boyu kese değil senin ki kese mi canım ? B Birumutbekleyen
Yok canim benim sadece kese gorundu embriyo demedi daha kucuk 4 haftalik haftaya gel gorunur dedi hatta

Progestan iğne vurunan kızlar oluşan bezelere iki gün önce hemşirenin bir tanesi badem yağı ile ov demişti iki gündür yapıyorum o bezeler dağıldı ve daha az ağrıyor artık iki gündür dua ediyorum bezesi olanlar kesinlikle denesin
Ben bugun keseyi gordugum icin tup bebek doktoruma hem bilgi verdim hemde alerji yaptigini soyledim kizardi kasiniyordu oda jelle devam edebilirsin dedi zaten ayni zamanda jelde kullaniyordum

Kizlar bayadir sizi takip edemiyorum. Yarin kontrolum.. bugun perisanim cok kotu kusuyorum.. 😑
Bende sana yazacaktım, yine mi milletin canını bişey istetip ban mı yedin diyecektim. 😁
Senin maalesef bünyenle alakalı sanırım canım. Canı sağolsun miniğinin, bulantı ilacı iste doktorundan.

7 haftalık da benim doktor karından çok net duyarız dedi cnm tabi ama bilmiyorum cuma günü ne olur ne biter belki göremeyip alttan bakar yine çok tedirginim ben ya heyecan mı korku mu nedir tam olarak bilemediğim bi duygu sizde böylemisiniz yoksa benim paranoyaklığı mı😂
Devlet hastanesine gidiyorum ben, ultrasonları Allah'a emanet. 😂 Vajinal baksın bebeğide görsün, kalp atışını da duyalım. Hiç sorun değil. 😂😂

Bütün testleri yaptırdım canım 6 tüp kan bide idrar verdim. 5 haftalıkken devlet hastanesinde yaptırdım
Bende yarın doktoruma söyliycem.

Bugün arkadaşım geldi. Hamile o da maşallah onunda tüp bebek. Oturduk sohbet muhabbet gayet iyiydi. Şimdi uzandım, belim ağrımaya başladı, kasığım hafif ağrıyo gibi. Korku başladı şu an. 😔

Kızlar merhaba. Bugün ders anlatırken ayakta fazla durduğum için mi bilmem biraz sancım oldu, hem onun için hem de belki kalp atışını duyarım diye yakındaki bir hastaneye gittim. Çünkü normal de randevum perşembe günüydü kalp atışı için. Transferden 34 gün sonra gebeliğin tam 7. Haftasında kalp atışını duydum☺️ Çok şükür herkese nasip etsin devamı gelsin inşallah sağlıkla. Dr gayet iyi dedi günüyle de uyumlu herhangi bir sorun yok dedi. Kalp atışı da var dedi. Duyabilir miyiz dedim, tabii dedi. Ve o an 😍 Tabii ki heyecanımı belli etmedim ben öyle biriyim çünkü içimde yaşarım her şeyi.
Yumurta toplama işleminde küçük kistler oluşabilir birkaç tane var sende onlar ağrı yapıyor olabilir dedi. Folikül mü dedim evet Folikül dedi. Hiç sorun değil onlar zamanla kaybolur sancın olduğunda dinlen dedi. Neyse kalp atışını da duymuş olduk şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X