- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.461
Amin canımiyi etmişsin dinlen biraz geçer korkma
Kelebek senin kahverengi lekenmen devam ediyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımiyi etmişsin dinlen biraz geçer korkma
Maşallah canım. Yarın bende duyabilirim inşallah.Kızlar merhaba. Bugün ders anlatırken ayakta fazla durduğum için mi bilmem biraz sancım oldu, hem onun için hem de belki kalp atışını duyarım diye yakındaki bir hastaneye gittim. Çünkü normal de randevum perşembe günüydü kalp atışı için. Transferden 34 gün sonra gebeliğin tam 7. Haftasında kalp atışını duydum☺ Çok şükür herkese nasip etsin devamı gelsin inşallah sağlıkla. Dr gayet iyi dedi günüyle de uyumlu herhangi bir sorun yok dedi. Kalp atışı da var dedi. Duyabilir miyiz dedim, tabii dedi. Ve o anTabii ki heyecanımı belli etmedim ben öyle biriyim çünkü içimde yaşarım her şeyi.
Yumurta toplama işleminde küçük kistler oluşabilir birkaç tane var sende onlar ağrı yapıyor olabilir dedi. Folikül mü dedim evet Folikül dedi. Hiç sorun değil onlar zamanla kaybolur sancın olduğunda dinlen dedi. Neyse kalp atışını da duymuş olduk şükür.
Hayır canım perşembe gecesi kanamadan sonra kesildi benim iğne vurunuyorum ama 3 günde bir senin var mı ?Kelebek senin kahverengi lekenmen devam ediyor mu ?
Oh sen kurtulmussun darısı bana ben jel kullanmıyorum canım ben istemedim yapamam onuBen bugun keseyi gordugum icin tup bebek doktoruma hem bilgi verdim hemde alerji yaptigini soyledim kizardi kasiniyordu oda jelle devam edebilirsin dedi zaten ayni zamanda jelde kullaniyordum
Canım vajinalmi baktı yoksa karındanmı..ayrıca tekrar hayırlı olsunBen canım 6+3 de kalp atışını gördüm ama dinlemedim.
İnşallah canım sağlıklaMaşallah canım. Yarın bende duyabilirim inşallah.![]()
Hayır canım perşembe gecesi kanamadan sonra kesildi benim iğne vurunuyorum ama 3 günde bir senin var mı ?
Yok canim uyeligimi kapatirmistim.. suan degil ama ilerde zatem kapaticam insaallahBende sana yazacaktım, yine mi milletin canını bişey istetip ban mı yedin diyecektim.
Senin maalesef bünyenle alakalı sanırım canım. Canı sağolsun miniğinin, bulantı ilacı iste doktorundan.
Devlet hastanesine gidiyorum ben, ultrasonları Allah'a emanet.Vajinal baksın bebeğide görsün, kalp atışını da duyalım. Hiç sorun değil.
Bende yarın doktoruma söyliycem.
ütü neden oturarak canım ? ben 1 gece hastanede yattım 3 gün evde dinlendim.sonra iş başı yaptım.2 günde bir ütüde yapıyorum.Kızlar bu arada oturarak ütü yapan var mı aranızda?
Proluton depot canım. Kanamam olduğu akşam yaptılar bugün yapıldı cuma tekrar yapılacak. Kahverengi lekeyi önemsemiyor ama doktorlar o eski kan diyorlarYok canım benim devam ediyor ara ara . Hangi iğneyi yaptılar sana ?
ütü neden oturarak canım ? ben 1 gece hastanede yattım 3 gün evde dinlendim.sonra iş başı yaptım.2 günde bir ütüde yapıyorum.
Ne cok utun varmisütü neden oturarak canım ? ben 1 gece hastanede yattım 3 gün evde dinlendim.sonra iş başı yaptım.2 günde bir ütüde yapıyorum.
anladım canım.ya o ütüden değildir bence.ayakta fazla durup kendini yorduysan ondan olmuştur belki.öyle denk geldiği içinde tedirgin olmana hak veriyorumCanım ayakta ütü yaparken kanamam basladi ya o yüzden gözüm çok korktu. O yüzden sordum![]()
Proluton depot canım. Kanamam olduğu akşam yaptılar bugün yapıldı cuma tekrar yapılacak. Kahverengi lekeyi önemsemiyor ama doktorlar o eski kan diyorlar
anladım canım.ya o ütüden değildir bence.ayakta fazla durup kendini yorduysan ondan olmuştur belki.öyle denk geldiği içinde tedirgin olmana hak veriyorum![]()
Korkma canım kahverengi leke için hemşire de doktorlar da korkmayın diyor hatta o gece hastaneye gittiğimizde iğneyi vurdular sabahına randevum vardı zaten tekrar gittik geçti mi dedi doktor kanaman var mı dedi yok ama peçeteye sildikçe kahverengi geliyor dedim o eski kan onun önemi yok kırmızı kan olmasın dediBende cuma günü yaptırdım canım o iğneyi. Yarın bana tekrar yapılacak . Ben bir türlü anlamadım bu kahverengi lekeyi![]()
Teşekkür ederim canım karından baktı. Bebişi ve kalp atışını net gördükCanım vajinalmi baktı yoksa karındanmı..ayrıca tekrar hayırlı olsun![]()
sen 1 haftanın ütüsünü bir gün de yapıp kurtuluyorsun heralde canımNe cok utun varmisben haftada birkez yapiyorum.