2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddetli değil de peçeteye geldi tam da kahve rengi akıntım geçiyor diye seviniyordum biraz uzanayım da gidicem acile
Aynen canım git sen gene de ne olur ne olmaz sakin ol ama korkma ben bacaklarımdan süzülürken gittim biliyorsun rabbim yardımcın olsun
Yok cnm hiç yaptırmadım acile gittiğim de söylesem yaparlar mı
Bence söyle canım yaparlar bana direk onu yapmışlardı hatta 4 günde bir yaptırmaya devam ediyorum
Vucut hamilelikte uretmiyormu ztn
Yani senin sorunun olmadığı için canım üretiyor olabilir ama bizlerin üretmiyor bence ki takviye alıyoruz

Vucut hamilelikte uretmiyormu ztn
Allah korusun düşükler genel de progesteron hormonu düşünce oluyor. Onun için kanama vs olduğunda hemen o desteği verirler mesela fazlasının zararı yok vücudumuza o fazlalığı atıyor ama eksik kalırsa düşük oluyor diye biliyorum da senin hormon olarak bir sorunun yok belki sende öyle değildir canım

Hormon olarak sorunum yok bence canim ondan bide tehlike altinda degilmisim.. artik ne kadar dogruysa Allah bilio

Hormon olarak sorunum yok bence canim ondan bide tehlike altinda degilmisim.. artik ne kadar dogruysa Allah bilio
Yani sen normal de de hamile kalabildiğin için canım bizim gibi değilsin bizler hamile kalamadığımız için vücudu olmayan birşeye zorluyoruz haliyle de hormonları dışarıdan tedaviyle ek olarak alıyoruz onun için ben çok korkuyorum eksikliğinde sorun yaşarom diye

Haklisin canim olabilir yinede yrn tekrar arayim doktoru tedirgin oldum . Birdaha sorayim.

Canım sen kaçinci haftana geldin benim de bel agrim oluyor ama bulantım folan yok 5+6 yım

Kizlar progesterondan konu acılmisken ben transferimin 13. Gunune kadar igne vuruldum sonra vajinal jel verdi jel bugun tortu ceklince cikti ve cok az kahverengilik vardi kullanip da boyle olanlar var mi

Evet değil mi bence de o iğneden yapmaları gerekiyor bende transferden sonra bir kez yaptırdım şimdi 4 günde 1 bende yaptırıyorum.
Benim doktorum her ihtimale karşı bütün hastalara transfer günüyle başlayıp 4 günde 1 yaptırıyor. 12 haftaya kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…