- 14 Mart 2008
- 6.085
- 5.244
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.681
Aynen canım git sen gene de ne olur ne olmaz sakin ol ama korkma ben bacaklarımdan süzülürken gittim biliyorsun rabbim yardımcın olsunŞiddetli değil de peçeteye geldi tam da kahve rengi akıntım geçiyor diye seviniyordumbiraz uzanayım da gidicem acile
Bence söyle canım yaparlar bana direk onu yapmışlardı hatta 4 günde bir yaptırmaya devam ediyorumYok cnm hiç yaptırmadım acile gittiğim de söylesem yaparlar mı
Yani senin sorunun olmadığı için canım üretiyor olabilir ama bizlerin üretmiyor bence ki takviye alıyoruzVucut hamilelikte uretmiyormu ztn
Allah korusun düşükler genel de progesteron hormonu düşünce oluyor. Onun için kanama vs olduğunda hemen o desteği verirler mesela fazlasının zararı yok vücudumuza o fazlalığı atıyor ama eksik kalırsa düşük oluyor diye biliyorum da senin hormon olarak bir sorunun yok belki sende öyle değildir canımVucut hamilelikte uretmiyormu ztn
canım Allahım senide miniğide korusun inşallahCanım kırmızı renkte biraz da ağrı var sanki
Hormon olarak sorunum yok bence canim ondan bide tehlike altinda degilmisim.. artik ne kadar dogruysa Allah bilioAllah korusun düşükler genel de progesteron hormonu düşünce oluyor. Onun için kanama vs olduğunda hemen o desteği verirler mesela fazlasının zararı yok vücudumuza o fazlalığı atıyor ama eksik kalırsa düşük oluyor diye biliyorum da senin hormon olarak bir sorunun yok belki sende öyle değildir canım
Yani sen normal de de hamile kalabildiğin için canım bizim gibi değilsin bizler hamile kalamadığımız için vücudu olmayan birşeye zorluyoruz haliyle de hormonları dışarıdan tedaviyle ek olarak alıyoruz onun için ben çok korkuyorum eksikliğinde sorun yaşarom diyeHormon olarak sorunum yok bence canim ondan bide tehlike altinda degilmisim.. artik ne kadar dogruysa Allah bilio
Haklisin canim olabilir yinede yrn tekrar arayim doktoru tedirgin oldum . Birdaha sorayim.Yani sen normal de de hamile kalabildiğin için canım bizim gibi değilsin bizler hamile kalamadığımız için vücudu olmayan birşeye zorluyoruz haliyle de hormonları dışarıdan tedaviyle ek olarak alıyoruz onun için ben çok korkuyorum eksikliğinde sorun yaşarom diye
Acilde pruluton depot yapmaları lazım sana canım. Düzenli yaptırmıyor musun sen? Ben transferden beri 4 günde 1 yaptırıyorum.Koydum şimdi canım fitili uzandım
Korkma canım Allahın izniyle hiç birşey olmaz kalbini serin tutHaklisin canim olabilir yinede yrn tekrar arayim doktoru tedirgin oldum . Birdaha sorayim.
Evet değil mi bence de o iğneden yapmaları gerekiyor bende transferden sonra bir kez yaptırdım şimdi 4 günde 1 bende yaptırıyorum.Acilde pruluton depot yapmaları lazım sana canım. Düzenli yaptırmıyor musun sen? Ben transferden beri 4 günde 1 yaptırıyorum.
Amin arkadaşım inşallahcanım Allahım senide miniğide korusun inşallah
Progestan yaptırıyorum hergün cnm şimdi geldim acile bekliyorumEvet değil mi bence de o iğneden yapmaları gerekiyor bende transferden sonra bir kez yaptırdım şimdi 4 günde 1 bende yaptırıyorum.
Canım sen kaçinci haftana geldin benim de bel agrim oluyor ama bulantım folan yok 5+6 yımZaman zaman oluyor canım kasık ağrım da oluyor ama çok değil. Bel ağrım da artık yatmaktan oluyor bence çünkü ayağa kalktığımda ağrımıyor. Bulantılarım fazla sabahları onun dışında yiyip içip yatıyorum
Canım haberdar et bizi. Çok geçmiş olsun. Seninle beraber korkuyu bende yaşadım resmenProgestan yaptırıyorum hergün cnm şimdi geldim acile bekliyorum
Canım mutlaka haberdar et biziProgestan yaptırıyorum hergün cnm şimdi geldim acile bekliyorum
Valla canım normalde e7+3 ama ultrason da 6+3Canım sen kaçinci haftana geldin benim de bel agrim oluyor ama bulantım folan yok 5+6 yım
Ben anca bulabildim 5 marta. Hamile kalmadan önce gittiğim çok tatlı bi bayan doktor vardı. Ondan randevu aldım. Tüp bebek sayfası kapanmış olsun inşallah.
Benim doktorum her ihtimale karşı bütün hastalara transfer günüyle başlayıp 4 günde 1 yaptırıyor. 12 haftaya kadar.Evet değil mi bence de o iğneden yapmaları gerekiyor bende transferden sonra bir kez yaptırdım şimdi 4 günde 1 bende yaptırıyorum.
Ben Ankaradayım canım.Kayseride mi kim?
Ben Ankaradayım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?