- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.641
Transferi öyle istedikleri saatte kafaya göre bekletip yapamazlar belli günü ve saati çünkü embriyoları ona göre hazırlıyorlar. özellikle yarım saat öncesinden çağırıyorlar çok dikkat edin çünkü onlar için para demek bizim içinse üzüntü manevi yıkım. şimdiden başarılarCanim yarin 8.30 da hastanede olacagim fakat duzenli bir yer degil malesef yani kacta transfere alirlar bilmiyorum randevu usulu calismiyorlar o yuzden cok yoruyo ben dedim idrara sikisikmi geleyim dediler yok belli olmaz kacta alacagimiz cokta sikisik gelme dediler
Daha iyiyim çok şükür canım kendimi daha iyi hissediyorum bel ağrım da ara ara oluyor şiddetli değil. Sen nasılsın bel ağrın devam ediyor muNasıl oldun canım neler yapıyorsun
Canim yarin 8.30 da hastanede olacagim fakat duzenli bir yer degil malesef yani kacta transfere alirlar bilmiyorum randevu usulu calismiyorlar o yuzden cok yoruyo ben dedim idrara sikisikmi geleyim dediler yok belli olmaz kacta alacagimiz cokta sikisik gelme dediler
Sagol canim cumlemizin evladi insaallahSağlıkla gelsin oğlun❤
Bizdede hep o korkular var canım. Ağrısa niye ağrıyor, ağrımasa niye ağrımıyor. Geçmiyor o korkular hiç.
Allah onlarrın kötü merhametsiz kalplerine göre versin diyorum kolay o masada öyle beklemek işini bitirp keyfine göre gelecek umurlarında değil çeken biliyor herşeyi tranferden sonra bile yok yazıktır . sonuca göre inşallah poztif olur ama gidin insan olmadığını yüzüne söyleyin benceHayir canim beni masaya aldilar doktor gelmedi tam bir saat orda oyle bekledim hemsire dedi hasta cok sikisti olmaz sonta takti sonra 10 15 dakika sonra geldi transfer yapti ama bende cok gaz var suan yiyeceklermi yapti bilemiyorum doktora soracaktim maden suyu icebilirmiyim diye transferden sonra esim bakti bulamadi
Benımde 3 martta canım kalp atışı ıcın bekliyorum bebıslerımı nası dayancam bılmıyorum marta kadarBu arada 1 sonraki randevum 5 martta. Birde onun için gün sayıcam.
DUKHALOP ŞURUK KULLAN HİÇ BİR ZARARI YOK BUNU SANA KABIZLIK OLUR DİYE ZATEN VERMELERİ GEREKİYOR. KABIZLIK ÇOK RİSKLİ SAKIN İKINMA. O KADAR ÇOK ŞEY YAŞDIM VE OKUDUMKİ DOKTORLARIN BÖYLE BASİT ŞEYLERİ ATLAMALARI BENİ DELİRTİYOR. KENDİ DOKTORUNUZ OLUN VE HERŞEYİ OKUYUP İRDELEYİN.Canim biras kabizlik sorunu yasiyorum dunden beri 3 tas hosaf yedim salata falan yiyorum amaestrofem crinone jel birde asprin var onlari kullaniyorum genelde uzaniyorum canim ama vakit gecmiyor sansa dizilerde arada
ONLARI KÖTÜ VE MERHAMETSİZ KALPLERİNE GÖRE ALLAHA BIRAKIYORUM . RABBİM ONLARA BİZLERDEN DAHA BÜYÜK DERTLER VERSİN ANLASINLAR YAŞATTIKLARINI.Ayy sunu bile okurken sinir bogdu beni sanki hayirlarina yapiyor benim doktorum cok iyi sagolsun zaten guler yuzu nesesi oldugu icin devam ediyorum ne zaman yazsam yazar
DOKTORLARI TRANSFER SONRASI SADECE SONUÇ NEGATİF İSE 2. KEZ DENEMEK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDIKLARINDA GÖRÜRÜSÜNÜZ ARKADAŞLAR. O KADAR NEFRET DOLUYUMKİ BANA YAŞATTIKLARINDAN SONRA AL BİRİNİ VUR ÖBÜRÜNECanim bende telefonla bile konusabilenlere sasiyorum doktorlar cok yogun ya bizim hastanede gunde 80 kisiye bakiyorlaf odaya girmenle cikman bir oda herzaman giremiyon bazen hemsire araci oluyor
Bende keseyi 5 şubatta gördüm. Bugüne randevu bulabildim kalp atışına. Bugünde doktor çokta kaliteli olmayan bi ultrason cihazıyla baktı ilk başta. Dediki kalp atışları görünüyo, bi sıkıntı yok. Sen git 2 hafta sonra gel başka cihazla bakalım. Dedim ben 2 haftada çatlarım.Benımde 3 martta canım kalp atışı ıcın bekliyorum bebıslerımı nası dayancam bılmıyorum marta kadar
Zaman zaman oluyor canım kasık ağrım da oluyor ama çok değil. Bel ağrım da artık yatmaktan oluyor bence çünkü ayağa kalktığımda ağrımıyor. Bulantılarım fazla sabahları onun dışında yiyip içip yatıyorumDaha iyiyim çok şükür canım kendimi daha iyi hissediyorum bel ağrım da ara ara oluyor şiddetli değil. Sen nasılsın bel ağrın devam ediyor mu
Hadi bakalim beklicez artik mecbur. Dayancaz kalp atislarini duyalimda inslh 9 ay bekleriz biz onlari yeterki saglikli olsunlarBende keseyi 5 şubatta gördüm. Bugüne randevu bulabildim kalp atışına. Bugünde doktor çokta kaliteli olmayan bi ultrason cihazıyla baktı ilk başta. Dediki kalp atışları görünüyo, bi sıkıntı yok. Sen git 2 hafta sonra gel başka cihazla bakalım. Dedim ben 2 haftada çatlarım.
Şimdi 5 marta randevu bulabildim kadın doğumdan. Bekliycez mecbur.
Bu arada 1 sonraki randevum 5 martta. Birde onun için gün sayıcam.
Bende sabah uyandığımda bulantı oluyor . Bel ağrısı onun dışında bir şey yok. Aslında kanama olmasın da geri kalan korkutmuyor beni. Kime sorsam herkes bel ağrısı yaşadım diyoZaman zaman oluyor canım kasık ağrım da oluyor ama çok değil. Bel ağrım da artık yatmaktan oluyor bence çünkü ayağa kalktığımda ağrımıyor. Bulantılarım fazla sabahları onun dışında yiyip içip yatıyorum
Kizlar 9 ocakda opu olduktan 4 gun sonra yani 13 ocakta adet oldum transfer icin ikinci adeti bekliyorum bir turlu olamadim delirmemek elde degil sizlerdede boyle birsey oldumu
Bende dün ne güzel bulantım yok diye kendi kendime seviniyordum ama bugün çok kötü bir haldeyim kuyruk sokumum ağrıyor bide benim ya transfer döneminden beri hep ağrıyorBende sabah uyandığımda bulantı oluyor . Bel ağrısı onun dışında bir şey yok. Aslında kanama olmasın da geri kalan korkutmuyor beni. Kime sorsam herkes bel ağrısı yaşadım diyo
Hadi ya cok mus bekleyecegim ozamanEvet benim 15 gün geçmişti
8 gun gecti benimEvet benim 15 gün geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?