- 30 Kasım 2013
- 3.845
- 4.919
- 358
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.661
İçine sinmiyorsa kullan canım bi hafta dahaKizlar progestan fitili ne kadar kulanmak lazim. Doktorum sonuncuyu persembe gunu al baska alma dedi
Sinmiyo gercekten yaİçine sinmiyorsa kullan canım bi hafta daha
Bende aynı durumdayım resmen acıyla yaşamaya alıştımBende dün ne güzel bulantım yok diye kendi kendime seviniyordum ama bugün çok kötü bir haldeyim kuyruk sokumum ağrıyor bide benim ya transfer döneminden beri hep ağrıyor
Ya bide aşırı gaz problemi yaşıyorum bi çözümü var mı acabaBende aynı durumdayım resmen acıyla yaşamaya alıştım
Ben 10 günden sonra doktora gittim adet söktürücü verdi öyle 5 gün sonra oldum toplam da 15 sürdü8 gun gecti benim
Ya bide aşırı gaz problemi yaşıyorum bi çözümü var mı acaba
Ben anca bulabildim 5 marta. Hamile kalmadan önce gittiğim çok tatlı bi bayan doktor vardı. Ondan randevu aldım. Tüp bebek sayfası kapanmış olsun inşallah.Çok sevindim canım duymana.. gözün aydın. Bana da 2 hafta sonra dedi 28 şubat oluyor benim randevum..
Benim doktorum 12 haftaya kadar devam dedi.Kizlar progestan fitili ne kadar kulanmak lazim. Doktorum sonuncuyu persembe gunu al baska alma dedi
Panik yapma canım progestan fitil koy uzan o kanamayı kesiyor.Benim kanamam başladı biraz kızlar ya hemşireme yazdım şimdi acile git derse gidicem
Valla canım ben içime sinmeyen mantıklı geleni yapıyorum. Ne yalan söyliyim jel yaptım çok tuvaletim geldi mesela dayanamadım gittim sanki çıktı gibi geldi bi daha yaptım. Yani Protestan fazlalığı birşey olmuyor vücut kendisi onu atıyor az olursa sıkıntıSinmiyo gercekten ya
Canım ne renk geliyor şuan. Sakin ol uzan kanama takibini yap ve çoğalırsa hemen acile git benceBenim kanamam başladı biraz kızlar ya hemşireme yazdım şimdi acile git derse gidicem
Canım kırmızı renkte biraz da ağrı var sankiCanım ne renk geliyor şuan. Sakin ol uzan kanama takibini yap ve çoğalırsa hemen acile git bence
Koydum şimdi canım fitili uzandımPanik yapma canım progestan fitil koy uzan o kanamayı kesiyor.
Ağrıyı düşünme canım benim hala kasıklarım da ağrı oluyor Baskı oluyor. Kanama da çok şiddetli değilse dinlen geçmezse yine de bi acile görün istersenCanım kırmızı renkte biraz da ağrı var sanki
Proluton depot iğne yaptılar mı hiç sana canım. Yaptır istersen acil deKoydum şimdi canım fitili uzandım
Şiddetli değil de peçeteye geldi tam da kahve rengi akıntım geçiyor diye seviniyordumAğrıyı düşünme canım benim hala kasıklarım da ağrı oluyor Baskı oluyor. Kanama da çok şiddetli değilse dinlen geçmezse yine de bi acile görün istersen
Yok cnm hiç yaptırmadım acile gittiğim de söylesem yaparlar mıProluton depot iğne yaptılar mı hiç sana canım. Yaptır istersen acil de
Vucut hamilelikte uretmiyormu ztnValla canım ben içime sinmeyen mantıklı geleni yapıyorum. Ne yalan söyliyim jel yaptım çok tuvaletim geldi mesela dayanamadım gittim sanki çıktı gibi geldi bi daha yaptım. Yani Protestan fazlalığı birşey olmuyor vücut kendisi onu atıyor az olursa sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?