2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hiç greyfurt yiyen oldu mu aranızda? Aram yoktur normalde. Dün canım çekti aldım. Yemekte çok tereddütlüyüm. Araştırıyorum yararlı diyen var doktora sormadan yemeyin diyen var.

Benimse canim afyon cacigi cekti. Haşhaş cacigi olarakta bilinir.. annem turkiyeden getirecek fakat korkuyorum zararlimidir bilenler yazsa.... haşhaştan ciktigi icin uyutma gibi etkisi var normalde

Benimse canim afyon cacigi cekti. Haşhaş cacigi olarakta bilinir.. annem turkiyeden getirecek fakat korkuyorum zararlimidir bilenler yazsa.... haşhaştan ciktigi icin uyutma gibi etkisi var normalde
Ayy haşhaşlı çörek yapılır o da çok güzel olur.

Canım sen bilmeden yeme bence gene de yeşillik ten bir süre uzak dur demişti hemşireler bana. Yani maydonozu biliyoruz da diğerleri de zararlımı bilemedim şimdi. Bahsettiğin cacığı biliyorum eşimin ailesi de çok tüketir bu mevsimde yavaş yavaş olmaya başlıyor galiba

Annem gil yazik bulmuslar araya araaya

Kızlar hiç greyfurt yiyen oldu mu aranızda? Aram yoktur normalde. Dün canım çekti aldım. Yemekte çok tereddütlüyüm. Araştırıyorum yararlı diyen var doktora sormadan yemeyin diyen var.
Birşey olduğunu sanmıyorum canım hiç duymadım greyfurt ile ilgili birşey ben

bende normalde çok tatlı seven biriyim.hiç canım öyle aman aman tatlı bişey yemek istemedi.bu aralar herşeyin yanında turşu yiyesim var.normaldede severim ama şimdi bi iştahla yiyorum.dün pancar turşusu kavanozunu nerdeyse kucağıma alıp yiyecektim

Bu arara sabaha kadar kusa kusa öldum cok kotutum ya. Suan bile cok kusmaktan midem aciyo. Surekli kuru ekmek yemekten kabiz oldum
Ah ah ne olacak bu halimiz bende kusuyorum da günde bir kez falan senin kadar değil. Bugün ki kusmam da bence midem ekşidi peynirden ondan oldu diye düşünüyorum bulantı olmadan kustum çünkü

Ah ah ne olacak bu halimiz bende kusuyorum da günde bir kez falan senin kadar değil. Bugün ki kusmam da bence midem ekşidi peynirden ondan oldu diye düşünüyorum bulantı olmadan kustum çünkü
Benimki cok beter cok bildigin gibi degil. Sabah 6dan beri 3ncu kusmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…