- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.741
Bende bişeyler yiyince bulantı gidiyor. Sen tiksinerek yiyorsan ondan oluyor olabilir canım.Kızlar kahvaltıyı yapıp tok olunca kusuyorum ya neden böyle oluyor
meyve niye zararli olsun hic duymadim. Genede sor mademKızlar hiç greyfurt yiyen oldu mu aranızda? Aram yoktur normalde. Dün canım çekti aldım. Yemekte çok tereddütlüyüm. Araştırıyorum yararlı diyen var doktora sormadan yemeyin diyen var.
Doktoruma ulaşmam imkansız. Martta gidicem kontrole. O zamana kadar ohoo.meyve niye zararli olsun hic duymadim. Genede sor madem
Ayy haşhaşlı çörek yapılır o da çok güzel olur.Benimse canim afyon cacigi cekti. Haşhaş cacigi olarakta bilinir.. annem turkiyeden getirecek fakat korkuyorum zararlimidir bilenler yazsa.... haşhaştan ciktigi icin uyutma gibi etkisi var normalde
Bende tam tersi kahvaltı yapınca bulantım kesiliyor.
Normalde böyle olması gerekiyor zAtenBende bişeyler yiyince bulantı gidiyor. Sen tiksinerek yiyorsan ondan oluyor olabilir canım.
Canım sen bilmeden yeme bence gene de yeşillik ten bir süre uzak dur demişti hemşireler bana. Yani maydonozu biliyoruz da diğerleri de zararlımı bilemedim şimdi. Bahsettiğin cacığı biliyorum eşimin ailesi de çok tüketir bu mevsimde yavaş yavaş olmaya başlıyor galibaBenimse canim afyon cacigi cekti. Haşhaş cacigi olarakta bilinir.. annem turkiyeden getirecek fakat korkuyorum zararlimidir bilenler yazsa.... haşhaştan ciktigi icin uyutma gibi etkisi var normalde
Yarimini ye. Greyfurtu bende yerdim hc ole bisey duymadm canimDoktoruma ulaşmam imkansız. Martta gidicem kontrole. O zamana kadar ohoo.Yiycem sanırım şimdi.
Annem gil yazik bulmuslar araya araayaCanım sen bilmeden yeme bence gene de yeşillik ten bir süre uzak dur demişti hemşireler bana. Yani maydonozu biliyoruz da diğerleri de zararlımı bilemedim şimdi. Bahsettiğin cacığı biliyorum eşimin ailesi de çok tüketir bu mevsimde yavaş yavaş olmaya başlıyor galiba
Birşey olduğunu sanmıyorum canım hiç duymadım greyfurt ile ilgili birşey benKızlar hiç greyfurt yiyen oldu mu aranızda? Aram yoktur normalde. Dün canım çekti aldım. Yemekte çok tereddütlüyüm. Araştırıyorum yararlı diyen var doktora sormadan yemeyin diyen var.
Napsınlar mesele torun oluncaAnnem gil yazik bulmuslar araya araaya
Ah ah ne olacak bu halimizBu arara sabaha kadar kusa kusa öldum cok kotutum ya. Suan bile cok kusmaktan midem aciyo. Surekli kuru ekmek yemekten kabiz oldum
Benimki cok beter cok bildigin gibi degil. Sabah 6dan beri 3ncu kusmam.Ah ah ne olacak bu halimizbende kusuyorum da günde bir kez falan senin kadar değil. Bugün ki kusmam da bence midem ekşidi peynirden ondan oldu diye düşünüyorum bulantı olmadan kustum çünkü
Allah sabır versin geçecek inşallah bu günlerde. Ben bugün neden böyle kustum sence yediğim şey bozuksa zararı olmamıştır değil miBenimki cok beter cok bildigin gibi degil. Sabah 6dan beri 3ncu kusmam.
Yok kiz sendeAllah sabır versin geçecek inşallah bu günlerde. Ben bugün neden böyle kustum sence yediğim şey bozuksa zararı olmamıştır değil mi
Ya ne bileyim sanki midem de birşey ekşimiş gibiydi heryer peynir koktuYok kiz sendenormalde kusmazdin bebek midemizi cok hassaslastiriyor. Asitli hic bir meyve yiyemiom. Direk midem aciyo benim
Merak etme sen beni gorsenn.. eminim sendekileer bisey degilYa ne bileyim sanki midem de birşey ekşimiş gibiydi heryer peynir koktubirden geldi bi de fışkırır şekilde geldi ilk kez böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?